BREAKING NEWS: Το τραγούδι του Ισραήλ για την Eurovision 2023 έχει επιλεχθεί! | Με το “Unicorn” η Noa Kirel στο Λίβερπουλ!

Πριν από λίγα λεπτά, η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ, ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, πως τραγούδι για την Eurovision 2023 έχει επιλεχθεί και μας αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού!

Η δημόσια τηλεοραση του Ισραήλ, ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε την εκπρόσωπο της χώρας για την Eurovision 2023, επιλέγοντας την Noa Kirel ως εκπρόσωπο από το καλοκαίρι.

Η Noa Kirel πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως η επιλογή έγινε μεταξύ δύο τραγουδιών εκ των οποίων το ένα τραγούδι μιλάει για την αγάπη ενώ το άλλο για την γυναικία δύναμη. Και τα δύο τραγούδια είναι στα αγγλικά με λιγα Εβραϊκά μέσα, ενώ και τα δύο τραγούδια έχουν Μεσογειακές επιρροές.

Η σημερινή ανακοίνωση του ΚΑΝ μας αποκάλυψε το τραγούδι το οποίο η Noa Kirel θα παρουσιάσει στην σκηνή του Λίβερπουλ!

Το τραγούδι έχει τίτλο “Unicorn” και είναι γραμμένο από την ίδια την Noa Kirel και μια ομάδα με πολλούς γνωστούς συνθέτες αποτελούμενη από τον Doron Medalie (Ισραήλ 2008, 2010, 2013, 2015, 2016, 2018), τον Yinon Yahel (Ισραήλ 2020) και την May Sfadia (έχει γράψει το ZaZa από τον εθνικό τελικό του 2022).

Το τραγούδι επιλέχθηκε πριν από λίγες μέρες και ελέγχθηκε από ειδικούς του καναλιού, ότι ακολουθεί τους κανόνες της EBU. Άνθρωποι που άκουσαν το τραγούδι επιβεβαιώνουν πως το τραγούδι μιλάει για την Γυναικία Ενδυνάμωση και είναι στα αγγλικά με μερικές λέξεις στα Εβραϊκά.

Το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο μετά από μερικές αλλαγές, ενώ η ίδια η Noa έχει υποσχεθεί στους fans της ένα μικρό teaser του τραγουδιού, κάτι που αναμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα.

Παρά τις έντονες πολιτικές εξελίξεις στο Ισραήλ σχετικά με το κλείσιμο του ειδησεογραφικού μέρους του ΚΑΝ και συνακόλουθα, τον αποκλεισμό της χώρας από την Eurovision 2023, η ίδια η Noa Kirel δήλωσε πως δεν θεωρεί ότι η συμμετοχή της στον διαγωνισμό κινδυνεύει και πως θα βρεθεί εν τέλη μια λύση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *