BREAKING NEWS: Διέρρευσε και το What They Say του Victor Vernicos!

Το θρίλερ με την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023 συνεχίζεται αφού μετά την διαρροή του Shout Out της Αντωνίας Καούρη και της Μαρίας Μαραγκού, πριν λίγο διέρρευσε στο Twitter το What They Say του Victor Vernicos.

Πρόκειται για 25 περίπου δευτερόλεπτα του τραγουδιού αλλά αρκετά παραποιημένο και όχι στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο χρήστης που το ανέβασε στο Twitter είχε διαρρεύσει πέρσι και το demo του Die Together, του τραγουδιού της Amanda.

Θυμίζουμε πως η ΕΡΤ δεν ακύρωσε το Shout Out εξαιτίας της διαρροής και το ίδιο αναμένεται να πράξει και τώρα. Η όποια διαρροή στην παρούσα χρονική στιγμή δεν αποτελεί παραβίαση των κανονισμών της EBU.

Η ΕΡΤ συνεχίζει κανονικά με τα τρία αυτά τραγούδια την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2023, με σκοπό πολύ σύντομα να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσουν στο Λίβερπουλ.

Θυμίζουμε πως τα τρία τραγούδια που προηγούνται στην συνδυαστική ψηφοφορία της επιτροπής κοινού και της καλλιτεχνικής επιτροπής της ΕΡΤ είναι τα εξής:

  • Melissa Mantzoukis – Liar
  • Victor Vernicos – What They Say
  • Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού – Shout Out

 

Τις προηγούμενες ημέρες οι άνω αναφερόμενοι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους εκλήθησαν στην ΕΡΤ, ώστε να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους για την εν γένει παρουσία τους στον διαγωνισμό, οι οποίες θα ληφθούν, όπως την τελευταία διετία, υπόψη της Επιτροπής της ΕΡΤ πριν αυτή προχωρήσει στην τελική βαθμολογία της.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

Yπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.

Δείτε όλα όσα σχολιάσαμε στο τελευταίο μας live αμέσως μετά τη διαρροή του τραγουδιού:

Πως σας φαίνεται το What They Say του Victor Vernicos έστω από την μικρή γεύση την οποία πήρατε. Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

31 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Άκης
    Άκης says:

    Αυτό ναι ακούγεται ευχάριστα από το λίγο που μπορώ να διακρίνω έχει και ωραία φωνή. Ωστόσο φτάνει με τις διαρροές και εκεί στην ΕΡΤ κανονίστε να ανακοινώσετε εκπρόσωπο ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ!

    Απάντηση
    • Jin
      Jin says:

      Το ότι κάνετε και προβλέψεις για θέσεις ακούγοντας μόνο τα vocals, με σκόπιμα επεξεργασμένο ήχο και κάκιστη ποιότητα δεν το καταλαβαίνω…

      Απάντηση
  2. Παναγιωτης
    Παναγιωτης says:

    στείλτε τον εχθές, ωστόσο δεν καταλαβαίνω το παιχνίδι με τις διαρροές των κομματιών. επιτέλους όμως ένα αξιόλογο κομμάτι όχι σαν το shout out που είναι επιεικώς άθλιο

    Απάντηση
    • I am saying
      I am saying says:

      Από που κι ως πού? Της μελισσα είναι πολύ καλύτερο και το ψήφισε με διαφορά ο κόσμος μέσω της επιτροπής κοινού. Η Μελίσσα πρέπει να πάει, τέλος.

      Απάντηση
      • Panos
        Panos says:

        Ναι κοίτα, το κοινό εν μέρει καθόρισε το αποτέλεσμα, αλλά μην τα θέλει και μονά-ζυγά. Εφόσον δε μας αρέσει που αυθαίρετα η επταμελής θέλει να κάνει το δικό της ακυρώνοντας το κοινό, δεν είναι δίκαιο να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

        Απάντηση
  3. Γιώργος Ζευτερίδης
    Γιώργος Ζευτερίδης says:

    Σε αντίθεση με την πρώτη διαρροή, ο ήχος είναι κακός. Αδικείται το κομμάτι που είναι αξιοπρεπέστατο- το λιγότερο

    Απάντηση
  4. Label 0
    Label 0 says:

    Η μονη αδικημενη μετα απο αυτο νομιζω οτι ειναι η Μελίσσα! Εχουμε παρει μια γευση απο ολα πλην εκεινης. Αυτο σημαινει οτι πουθενα δε θα υπαρχει εστω και μια μικρη αντιδραση/ αποψη για το Liar που δυνητικα θα μπορουσε να φτασει στα αυτιά και τα μάτια των υπευθυνων στην ΕΡΤ. Σε περιπτωση που διαρρευσει και το Liar και ειναι οντως το καλυτερο και επικοινωνηθει απο τον κοσμο, τοτε μονο θα ειναι δυσκολο η ΕΡΤ να στειλει καποιο αλλο. Εδω που φτασαμε λοιπον συνειδητοποιω οτι θα πρεπει να διαρρευσουν ολα!

    Απάντηση
  5. Mando
    Mando says:

    Σαφέστατα αυτό είναι πολύ πολύ καλύτερο από το Shout Out! Δεν μπορούμε να κρίνουμε πολλά αλλά είναι τουλάχιστον αξιοπρεπες. Συγγνώμη ο Ζούλας και η επιτροπή τι παίρνουν στην ΕΡΤ και ψήφισαν πρώτο αυτό το έκτρωμα! Θυμήθηκαν τα νιάτα τους και είπαν αχ ένα τέλειο τραγούδι να το στείλουμε γιουροβιζιον; Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα το στείλουν και ότι εμείς θα κάνουμε τουμπεκί. Μέχρι το Μαξίμου θα φθάσει το σκάνδαλο τους!

    Απάντηση
  6. Tina
    Tina says:

    Από αυτό το λίγο απόσπασμα δεν καταλαβαίνω τίποτα γιατί ο ήχος είναι κακής ποιότητας ας ανακοινώσει η ΕΡΤ άμεσα τον εκπρόσωπο μας ώστε να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η παρωδία .

    Απάντηση
  7. ZoulasSkandalo
    ZoulasSkandalo says:

    Αρκετά καλό το τραγούδι του Βίκτωρ και μπράβο του που στα 16 στέλνει αυτό το αποτελεσμα σε αντίθεση με το ντουέτο της συμφοράς. Αν διανοηθούν όπως λέει και το σχόλιο παραπάνω να στείλουν το Shout out δεν μπορούν να φαντάζονται το τι τους περιμένει.

    Απάντηση
  8. JustVoted
    JustVoted says:

    Το τραγούδι είναι αξιόλογο, δεν έχει καμία σχέση με το άλλο που θα μας φέρει το χειρότερο αποτέλεσμα που έχουμε πάρει ποτέ.

    Απάντηση
  9. I am saying
    I am saying says:

    Μια αδιάφορη μπαλαντουλα, ίσα για να περάσει τελικό (εάν τα καταφέρει). Μαρεσει που η ερτ ταλαιπώρησε ένα καρο κόσμο και τους έφερε από όλη την Ελλάδα στο Ραδιομεγαρο για να μη διαρρεύσουν τα τραγούδια! Έπρεπε να γίνει μια live παρουσίαση των τραγουδιών να ψηφίσουμε όλοι μας ή έστω να βγουν όλα στο ίντερνετ και να ψηφίσουμε από εκεί. Τραγική ερτ μια ζωή. Τι να πρωτοθυμηθουμε? Ελληνικό τελικό σε εμπορικό κέντρο με πλεημπακ το 2012? Τελικό υποτίμηση για την εκπρόσωπό μας με βίντεο κλιπ το 2017? Τελικό σε ένα αχουρι στούντιο με άθλια ακουστική το 2011? Τελικό που δεν έγινε και έγινε το μπάχαλο το 2018? Διαδικασία ότι ναναι το 2020 χωρίς να οριστούν επίσημες ημερομηνίες για να σταλούν τραγούδια και συμμετοχές? Η ερτ δεν αλλάζει. Και αν μια χρονιά από τύχη προκύψει καμία καλή συμμετοχή και παρουσία, θα έρθουν τα ίδια άτομα και οι επιτροπές σοφών της ερτ να μας επιβάλλουν την επόμενη χρονιά το τάδε βύσμα ή την υποκουλτούρα. Λοιπόν είτε τελικός τώρα τέλος Φεβρουαρίου με Κλαυδια και κουρτη και μέλισσα και Αντιγόνη και Ευαγγελία (συνολικά δέκα συμμετοχές να έχει) είτε τώρα ανακοινωστε για συμμετοχή αυτό που ψήφισε η επιτροπή κοινού!

    Υγ: Που μπορώ να βρω την ηλεκτρονική κλήρωση της επιτροπής κοινού? Είχε πει η ερτ θα την ανέβαζε online αν θυμάμαι καλά.

    Απάντηση
  10. I am saying
    I am saying says:

    Οχι. Της Μελίσσα ειναι απίστευτος ρυθμός και είναι επιτέλους μια συμμετοχή που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στις ψηλές θέσεις. Μπορεί να παίξει από πρώτο έως και έβδομο. Αυτό τους φοβίζει, μην τυχόν και κερδίσει το βραβείο. Τα εύσημα αξίζουν στο άτομο που συντόνισε την όλη προσπάθεια της αναζήτησης ερμηνεύτριας, τραγουδιού και συνέβαλε πολύ και στην παραγωγή και το συντονισμό της κτλ (παραγωγαρα). Ερτ άφησε έστω και τώρα τα κομπλεξικα σου σύνδρομα , αφήστε το team να προσπαθησει να φέρει το βραβείο, έκαναν πολύ προσπάθεια φέτος να βρουν και καλό ρυθμικό τραγούδι και δυνατή φωνή.

    Απάντηση
  11. gogos
    gogos says:

    Πολύ μικρό απόσπασμα και κακή ποιότητα ήχου.
    Η ΕΡΤ ακάθεκτη συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα… Η γκρίνια και ο αρνητισμός που επικρατεί είναι αποκλειστική ευθύνη της!!

    Απάντηση
  12. Σαράουτ
    Σαράουτ says:

    Η ΕΡΤ θα βγάλει ποτέ ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο; Αφού λογικά έχουν βγει τα αποτελέσματα, μας βγάζουν την ψυχή, γίνονται ολόκληρα σκάνδαλα και να δείτε που στο τέλος θα πάει η Μελίσσα. Το έχει καθυστερήσει υπερβολικά δηλαδή έλεος πόσο δύσκολη απόφαση θα είναι;

    Απάντηση
  13. RR
    RR says:

    παιδιά μπορεί να είναι μικρό το απόσπασμα και κακός ο ήχος αλλά καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι ένα σύγχρονο τραγούδι από μια εξαιρετική φωνή.
    Βίκτωρας ή Μελίσσα είναι οι μόνες επιλογές που έχει η ΕΡΤ.

    Απάντηση
  14. Vasilis K.
    Vasilis K. says:

    Συγχαρητήρια στον μικρό, πολύ ωραίο ακούγεται.
    Σε περίπτωση που ισχύουν αυτά που ακούγονται για την ατάλαντη ηθοποιό η ΕΡΤ να ξεκινήσει από τώρα τις προσευχές να είναι η Ελλάδα στον ίδιο ημιτελικό με την Κύπρο. Διαφορετικά θα καταλήξουμε στην τελευταία θέση του ημιτελικού με μηδέν βαθμούς.

    Απάντηση
  15. Christos
    Christos says:

    Καλα κλαιω με κατι σχόλια οτι ξετρελάθηκαν με τον Βικτορ. Δεν ακούγεται τιποτα ιδιαίτερο, ωστε να καταλάβουμε αν ειναι καλο ή οχι. Μπορει να ειναι μια γλυκανάλατη μπαλαντα, αλλα καταλαβαινω την αναγκη των φαν να πεισουν την ερτ να στειλει οτιδήποτε εκτος το shout out. Πως τα καταφεραμε και γιναμε τετοιο σιριαλ ρε παιδια?

    Απάντηση
  16. Foivos
    Foivos says:

    Όλο αυτό το δράμα δεν ταιριάζει στην ΕΡΤ και στην εικόνα που έκτισε από το 2020. Η διοίκηση οφείλει αυτή τη στιγμή να δώσει το μπαλάκι στο κοινό και να αποφασίσει αυτό. Η Επιτροπή Κοινού μίλησε. Είναι κρίμα και άδικο όλο αυτό που γίνεται.

    Απάντηση
  17. Panos
    Panos says:

    Αν θέλετε τη γνώμη μου, σαν τραγούδι και υπό τις συνθήκες που τα έμαθε το ευρύ κοινό, η Μαντζούκη ναι μεν τραγουδάει κάτι που δεν περνάει εύκολα απαρατήρητο, όμως ο Βερνίκος μπορεί να κερδίσει τα βλέμματα με την καλύτερη ποιότητα της φωνής του και το νεαρό της ηλικίας του που δεν τον εμπόδισε να κάνει κάτι τόσο σπουδαίο.

    Απάντηση
    • Ισχύει
      Ισχύει says:

      ισχύει. Εϊναι πιο ιδιαίτερο του Βέρνικου και ίσως κερδίσει επιτροπές και niche κοινό. Αν και η Μελίσσα live είναι η καλύτερη vocalist που θα μπορούσαμε να στείλουμε.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *