Eurovisionfun: 23.000 επισκέπτες το διήμερο των διαρροών!

Ρεκόρ επισκεπτών σημειώθηκε στην ιστοσελίδα μας για τον μήνα Ιανουάριο, δηλαδή πέντε μήνες πριν τον διαγωνισμό της Eurovision όπου και παραδοσιακά αυξάνεται το ενδιαφέρον του κοινού. Περισσότεροι από 23.000 επισκέπτες καταμετρήθηκαν σύμφωνα με την Google Analytics στον ιστότοπό μας!

Το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για τις εξελίξεις γύρω από την επιλογή της συμμετοχής μας στην Eurovision 2023 αυξάνει, με την ιστοσελίδα μας να δέχεται έναν τόσο μεγάλο αριθμό επισκεπτών ημερησίως, που μόνο την περίοδο των προβών είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Συγκεκριμένα το 48ωρο 23 και 24 Ιανουαρίου, όπου σημειώθηκαν και οι διαρροές των τριών υποψήφιων τραγουδιών μας για την Eurovision, το Eurovisionfun επισκέφθηκαν για να ενημερωθούν περισσότεροι από 23.000 χρήστες, ενώ είχαμε και 80.000 προβολές σελίδων.

Τα σχόλια που έχουν αφήσει στα άρθρα μας οι επισκέπτες τις δύο αυτές ημέρες είναι περισσότερα από 300, ενώ πολύ μεγάλη είναι η επισκεψιμότητα ήδη και σήμερα 25/1! Τα δύο live μας στο YouTube επίσης έχουν χιλιάδες προβολές, ενώ σε όλα τα social media μας, αλλά και στο Group μας στο Facebook οι συζητήσεις έχουν πάρει φωτιά.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, η αγάπη και η υποστήριξή σας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, καθιστώντας το Eurovisionfun όχι απλά την μεγαλύτερη ιστοσελίδα για τον διαγωνισμό στην χώρα μας, αλλά ουσιαστικά το πρώτο και μοναδικό πλέον σημείο αναφορά για τα γιουροβιζιονικά δρώμενα.

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της ευθύνης που μας δίνουν όλα τα παραπάνω σας ευχαριστούμε!

Η συντακτική ομάδα του Eurovisionfun

4 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *