Evangelia: ”Θα επιστρέψω του χρόνου για την Eurovision – Φέτος απογοητεύτηκα”!

Στην πρωινή εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, ήταν καλεσμένη σήμερα η Evangelia, μία από τους καλλιτέχνες, που κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ για την Eurovision 2023, η οποία όμως δεν κατάφερε να βρεθεί για άλλη μια χρονιά στην τελική shortlist.

Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη φετινή της προσπάθεια να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision 2023, δείχνοντας την πικρία της που τελικά δεν βρίσκεται στην τελική επτάδα των υποψηφίων, που διεκδικούν ακόμα την εκπροσώπηση μας στο Λίβερπουλ.

Μίλησε για την πρόταση που κατέθεσε αλλά και για το τραγούδι PALI, που όπως αποκάλυψε μέσα από το Tik Tok, ήταν ένα από τα τρία τραγούδια που πρότεινε φέτος στην ΕΡΤ.

Ακόμη, δήλωσε ότι του χρόνου θα επιστρέψει για την διεκδίκηση της χώρας μας στην Eurovision 2024, ενώ αποκάλυψε για άλλη μια φορά, ότι εκτός από την Ελλάδα, θα ήθελε να εκπροσωπήσει και την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Τέλος, τόνισε ότι υποστηρίζει και τους επτά υποψήφιους της shortlist, ενώ μίλησε και για την φιλία της με την περσινή μας εκπρόσωπο Αμάντα.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο παρακάτω:

Τι περιλάμβανε η πρόταση της Evangelia;

Η πρόταση της Evangelia, περιλάμβανε τρία τραγούδια, τα οποία συνδυάζουν παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία με σύγχρονους pop ήχους, στο μοτίβο των τραγουδιών που έχει ήδη κυκλοφορήσει, δια χειρός της ίδιας της Evangelia και του γνωστού παραγωγού Stolar.

Μάλιστα, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως το στυλ των τραγουδιών είναι κοντά στο pop/ethnic στυλ που την έχουμε συνηθίσει, αλλά με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανά δει από την ίδια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Evangelia επιδίωξε να λάβει μέρος στον Διαγωνισμό, αφού και πέρσι φέρεται να κατάθεσε τρία υποψήφια τραγούδια, (ένα εκ των οποίων και το Ónira), για εκπροσώπηση της Ελλάδας, τα οποίο, ωστόσο, δεν πέρασαν στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης της σχετικής επιτροπής που συστάθηκε από την ΕΡΤ γι’ αυτό τον σκοπό. Επίσης, η Evangelia επιδίωξε να εκπροσωπήσει και την Κύπρο στον Διαγωνισμό του 2022, με το τραγούδι Aphrodite.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Eυαγγελία:

Θα θέλατε να δείτε την Evangelia να εκπροσωπεί την Ελλάδα ή Κύπρο στον Διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *