JONE: Ανυπομονώ να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει | Αποκλειστική συνέντευξη

Μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στον φετινό εθνικό τελικό της Νορβηγίας, MGP 2023, ο JONE έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Πασχάλη από το EurovisionFun.

Ο JONE συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό του MGP και θα προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στη Eurovision 2023 με το τραγούδι Ekko inni meg.

Ποιος είναι ο JONE

Το πραγματικό μου όνομα είναι Jonas, είμαι 27 ετών και μένω κοντά στο Όσλο. Ασχολούμαι με τη μουσική από 7 χρονών, ξεκινώντας να παίζω κιθάρα. Στη συνέχεια έμαθα να παράγω μουσική. Από το 2018 μέχρι το 2021 έκανα μπάτσελορ στην μουσική παραγωγή και τη σύνθεση.

Έχω έρθει στην Ελλάδα. Πήγα τρεις φορές στην Κρήτη, μου αρέσει πραγματικά αυτό το μέρος.

Πώς αποφάσισε να συμμετέχει στο MGP

Σκεφτήκαμε να συμμετέχουμε πέρυσι και γράψαμε μερικά ντέμο, αλλά δεν προλάβαμε να τα ολοκληρώσουμε και αποφασίσουμε να συμμετέχουμε την επόμενη χρονιά. Ένας παραγωγός ήρθε σε επαφή μαζί μου. Είχε συμμετέχει σε ένα songwriting camp και έψαχνε τραγουδιστή για το τραγούδι του. Μου ζήτησε να ηχογραφήσω φωνητικά. Στη συνέχεια ο Stig Karlsen επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα. 

Πώς είναι το τραγούδι

Το τραγούδι έχει λυπητερό στίχο σε συνδυασμό με παραδοσιακή νορβηγική μουσική, αλλά και edm. Είναι ένα τραγούδι που κατακτά τα πάντα. Έχει πολλή ενέργεια. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα.

Πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή

Θα έχω τέσσερις χορευτές και η χορογραφία είναι καταπληκτική. Τα υπόλοιπα είναι μυστικό! Έχουμε δουλέψει πολύ με την εμφάνιση και ανυπομονώ να τη δείξω στον κόσμο!

Ποιες άλλες συμμετοχές του MGP ξεχωρίζει

Μου αρέσουν δύο τραγούδια, το Honestly της Ulrikke και το Queen of Kings της Alessandra. Το τραγούδι της Alessandra μοιάζει με το δικό μου και η Ulrikke έχει καταπληκτική φωνή και το τραγούδι της θα έχει μεγάλη αποδοχή. 

Ποια είναι η αγαπημένη του συμμετοχή της Νορβηγίας στη Eurovision

Φυσικά ο Alexander Rybak. Αγαπώ το Fairytale. Ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησα από το MGP μέχρι τον τελικό της Eurovision. Ο ΤΙΧ με το Fallen Angel είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλά μου. Εμπνέομαι πολύ από αυτόν. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και χαίρομαι πολύ που συμμετείχε στο MGP και τη Eurovision.

Η αγαπημένη μου συμμετοχή όλων των εποχών είναι οι Maneskin. Έρχομαι από ένα ροκ υπόβαθρο και μου άρεσε το τραγούδι τους. Ήταν το αποκορύφωμα της Eurovision για μένα.

Το μήνυμα του JONE στους αναγνώστες μας

Ελπίζω πραγματικά να έρθω στο Λίβερπουλ και να συμμετέχω στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού. Σας στέλνω την αγάπη μου και ελπίζω να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ όσους με υποστηρίζετε!

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του JONE στο παρακάτω βίντεο:

Ακούστε τη συμμετοχή του JONE:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον JONE που μίλησε μαζί μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στο ταξίδι της στη Eurovision που μόλις ξεκίνησε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2023 και περισσότερες συνεντεύξεις από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *