Klavdia: ”Νιώθω γεμάτη από την αγάπη και τη στήριξη που έλαβα”

Με ταχείς ρυθμούς πλησιάζουμε όλο ένα και πιο κοντά στην ανακοίνωση του εκπροσώπου μας για τη Eurovision 2023.Νωρίτερα σήμερα η ΕΡΤ ανακοίνωσε τους τρεις υποψηφίους που είναι ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision 2023. Η τελική τριάδα της ΕΡΤ είναι οι:

  • Victor Vernicos
  • Melissa Mantzoukis
  • Αντωνία Καούρη/Μαρία Μαραγκου

Είχαμε πριν από λίγο και την πρώτη αντίδραση μιας εκ των τεσσάρων υποψηφίων που τελικά δεν τα κατάφεραν, της Klavdia. Έκπληξη αποτέλεσε για πολλούς ο αποκλεισμός της καθώς ήταν αρκετά δημοφιλής και φαίνεται να κατέκτησε την τρίτη θέση στη ψηφοφορία της επιτροπής κοινού.Η ίδια με μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που της έδειξε όλο αυτό το διάστημα, και στη συνέχεια ευχήθηκε καλή επιτυχία στους τρεις φιναλίστ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Klavdia:

 

Από την ανάρτηση της φαίνεται πως ευχαριστήθηκε τη διαδικασία ανεξαρτήτως αποτελέσματος και δεν της έμεινε αρνητική επίγευση. Δε φαίνεται δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα αλλά αντιθέτως απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και το ενδιαφέρων που χτίστηκε γύρω από το όνομα της με αφορμή τη συμμετοχή της στη διαδικασία εκπροσώπησης!

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι: ”Χαράματα”

Το τραγούδι είναι στα ελληνικά ,κυκλοφόρησε από την panik records και υπογράφουν μουσική & στίχους οι Arcade. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Klavdia για το νέο της τραγούδι και για όσα θα έρθουν!

 

Μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι της Klavdia παρακάτω:

Θα θέλατε να τη δείτε να προσπαθεί εκ νέου του χρόνου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *