Markus Riva: “Θα προσπαθώ μέχρι να εκπροσωπήσω τη Λετονία στη Eurovision” | Αποκλειστική συνέντευξη!

Ο Markus Riva, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες στον κόσμο των eurofans!

Προσπαθεί φέτος για  χρονιά να εκπροσωπήσει τη Λετονία στη Eurovision, και αποτελεί τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες παρουσίες στον εθνικό τους τελικό, Supernova. Φέτος θα συμμετάσχει με το τραγούδι ”Forever”.

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά για το μεγάλο του όνειρο στο Eurovisionfun και στους Απόστολο Μπογιάννο και Στέλλα Γιαλετζή.

Στην ερώτηση μας πως είναι αυτό το ταξίδι μέχρι στιγμής μας απάντησε:

”Ουαου, πέρασε πολύς καιρός! Ελπίζω πως αυτό το ταξίδι είναι ακόμα σε εξέλιξη και θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρω. Η Eurovision είναι το όνειρο μου. Το ταξίδι αυτό είναι μοναδικό και κάθε χρόνο διαφορετικό, ήμουν δύο φορές στη δεύτερη θέση ενώ κάποιες άλλες φορές δεν κατάφερα να φτάσω στα live shows. Αυτο μας δείχνει πως δεν υπάρχει συνταγή, φυσικά θέλει σκληρή δουλειά αλλα ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος! Σημαίνει πολλά για μένα να πετύχω το στόχο μου και θα βάλω τα δυνατά μου!”

Έπειτα, τον ρωτήσαμε πως επέλεξε φέτος να επιστρέψει και μας απάντησε:

”Πολλοί ίσως πιστεύουν πως δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω, αλλά δεν ισχύει αυτό. Βλέπω κατα καιρούς τα χιλιάδες memes για μένα, τις περισσότερες φορές γελάω αλλά κάποιες φορές στεναχωριέμαι είμαι άνθρωπος δεν είναι πάντα εύκολο. Ήμουν στο Λος Άντζελες και γράφαμε στο στούντιο τραγούδια, δεν είχα στο μυαλό μου να γράψω κάτι αποκλειστικά για τη Eurovision και το Supernova, απλά περνούσαμε καλά και ήμουν όπως πάντα δημιουργικός! Εκ των υστέρων αποφάσισα να συμμετάσχω στο supernova με αυτό το τραγούδι, μου άρεσε πολύ η αίσθηση των 80s που έχει αυτό το κομμάτι!”

Ποιο είναι το μήνυμα του τραγουδιού σου;

”Το κύριο μήνυμα του τραγουδιού μου είναι να προσπαθήσουν οι άνθρωποι να μείνουν μακριά από τα άσχημα γεγονότα που επηρεάζουν τη ζωή μας! Αρχικά ήταν η πανδημία του covid-19, τώρα έχουμε τα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ουκρανία και σε όλο τον πλανήτη συμβαίνουν άσχημα γεγονότα. Οπότε ο στόχος μου δεν ήταν να φτιάξω ένα πολιτικό τραγούδι αλλά ένα αισιόδοξο τραγούδι που θα φτιάχνει τη διάθεση του κόσμου!”

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τι θα παρουσιάσει στη σκηνή του Super Nova;

”Πλέον, όχι μόνο στη Eurovision, σε όλα τα μουσικά γεγονότα παγκοσμίως, βλέπουμε φοβερές σκηνικές παρουσίες οπότε κάθε χρόνο είναι και πιο δύσκολο να σκεφτούμε κάτι πρωτότυπο. Σίγουρα να περιμένετε κάτι ”επικό”, θα δουλέψω πολύ για να αφήσω το στίγμα μου και φέτος!”

Στην ερώτηση ποια είναι η αγαπημένη του Λετονική συμμετοχή αλλά και η αγαπημένη του συμμετοχή απ’όλες τις χώρες, ο Markus Riva απάντησε:

”Η αγαπημένη μου συμμετοχή από τη Λετονία είναι σίγουρα της Aminata το ”love injected”. Είναι φίλη μου κι έχουμε γράψει μαζί κι ένα τραγούδι για το super nova, μπορεί να μην ήταν το πιο επιτυχημένο αλλα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Γενικότερα στη Eurovision η πρώτη συμμετοχή που μου έρχεται στο μυαλόμ είναι η συμμετοχή της Νορβηγίας το 2013, το ”I feed you my love”. Επίσης, απο τα περσινά μου άρεσε πολύ η συμμετοχή της Σουηδίας, το ”hold me closer” είναι σίγουρα απο τα αγαπημένα μου τραγόυδια, αλλά και τo ”Slomo” ήταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση! To νικητήριο τραγούδι 2022,της Ουκρανίας, επίσης μου άρεσε πολύ όπως και της Jamala που είχε κερδίσει το 2016.”

Στο τέλος, μας μίλησε και για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του X-Factor στη Λετονία.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω και δείτε τον Markus Riva να ερμηνεύει acapella τη φετινή συμμετοχή του:

Ακούστε παρακάτω τη φετινή συμμετοχή του Markus Riva για το  supernova 2023:

Mην ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *