Poll: Ποια η γνώμη σας για το Shout Out;

Ξεκάθαρα το θέμα της χθεσινής ημέρας ήταν η διαρροή του Shout Out, του τραγουδιού με το οποίο η Αντωνία Καούρη και η Μαρία Μαραγκού διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Για να έχουμε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την γνώμη του κοινού σκεφτήκαμε να πραγματοποιήσουμε ένα poll, για να δούμε την απήχηση του τραγουδιού.

Στην κλίμακα του 1-10 (1 δεν μου αρέσει καθόλου, 10 μου αρέσει πάρα πολύ) μπορείτε να ψηφίσετε παρακάτω. Όπως σε κάθε poll που φιλοξενούμε στο Eurovisionfun, για την αντικειμενικότητα του αποτελέσματος από κάθε ip μπορείς να ψηφίσεις μόνο μία φορά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

49 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Esc Giannis
    Esc Giannis says:

    Για το τραγούδι δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι, κατά γενική ομολογία είναι ένα τραγούδι που με μαθηματική ακρίβεια θα μας οδηγήσει στον τρίτο αποκλεισμό. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν αποκλειστεί από τη διαδικασία λόγω διαρροής, ή αν δεν επιλέγει επειδή είδαν τις αντιδράσεις του κόσμου, η ζημιά έχει γίνει. Το κλίμα εμπιστοσύνης πού δημιούργησε η ΕΡΤ με τόση δυσκολία τα τελευταία χρόνια, (και με την δική σας τυφλή υποστήριξη και την δική σας οριακά εμπάθεια απέναντι στην συμμετοχή του κοινού στη διαδικασία μέχρι φέτος), το κλίμα εμπιστοσύνης λοιπόν καταστράφηκε φέτος οποία και αν είναι η τελική έκβαση. Συγγνώμη για την σποντα αλλά είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό πού έγινε, όπως σίγουρα είστε και εσείς. Ελπίζω στο τέλος να πρυτανεύσει η λογική, να στείλουμε την Μελισσα και του χρόνου να οδηγηθούμε σε έναν εθνικό τελικό, όπου κανένα είδος μουσικής και καμία γλώσσα πέραν της αγγλικής δεν θα θεωρείται ταμπού.

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Περιμένω να ακυρωθει.Το αφήγημα η επιτροπή θέλει πιο υψηλή θέση για την Ελλάδα φέτος από χτες έχει καταρρεύσει καθώς η επιλογή να φέρει πρώτο στην βαθμολογία ένα τόσο αδύναμο τραγούδι δεν συνάδει με τις επιλογές που είχε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια για αυτό μετά το πέρας της επιλογής εκπροσώπου άμεσα αλλαγή του τρόπου επιλογής ώστε του χρόνου την ευθύνη να την έχει μόνο το κοινό και να μην υπάρξουν ξανά τέτοια παρατράγουδα και πισωγυρισματα σε άλλες εποχές.

    Απάντηση
    • Esc Giannis
      Esc Giannis says:

      Πραγματικά γυρνάμε σε άλλες εποχές. Και ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερο φιάσκο από αυτό του 2016… Κι όμως να τα….

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ελπίζω να τα δει όλα αυτά η ΕΡΤ και αφενός να απολογηθεί και αφετέρου να στείλει την προτίμηση, τη καθαρή προτίμηση, της Επιτροπής κοινού. Το ντουέτο να ακυρωθεί και η Μελίσα να ετοιμάζεται για Λίβερπουλ. Ακόμα και αν εν τέλει δεν σταλθει το βύσμα του ζουλα, αυτό δεν αναιρεί το σκάνδαλο ότι σε μια ολόκληρη διαδικασία αυτή η αηδία έφτασε τελική 3αδα λόγω γνωριμιών σε βάρος άλλων πολλών καλύτερων κομματιών. ΕΡΤ το νου σου! Καλά για τους 7 κατά τα άλλα αξιόλογους και αμερόληπτους της ειδικής Επιτροπής ας μη μιλήσω…
    Γνώμη μου, ότι εφόσον έχετε κάποιες επαφές με άτομα στην ΕΡΤ πρέπει να κινηθείτε και εσείς. Αυτό το πράγμα είναι ξεφτίλα, ολόκληρη διαδικασία εμπλοκή τόσων ανθρώπων για να φτάσει ένα βύσμα με άθλιο κομμάτι στην τελική φάση…. εμετικό.

    Απάντηση
  4. Mariah
    Mariah says:

    Η επιτροπή της ΕΡΤ μπήκε και έβαλε 10; Μας κράζουν παντού Έλληνες και Ευρωπαίοι. Ελλάς στο μεγαλείο σου. Μόνο αν έχεις βύσμα πας μπροστά!

    Απάντηση
  5. Ben
    Ben says:

    Έτσι εξηγείται πάντως γιατί έβαλλαν και ένα ακόμα χειρότερο τραγούδι μέσα στα 7. Για να καταταχθεί εκείνο τελευταίο και το Shout out να ειναι εστω μια θεση ψηλοτερα, για να μην πει κανεις μετα οτι η επιτροπη πριμοδοτησε αυτο που πατωσε…ενα ενα δενουν τα κομματια τωρα..

    Απάντηση
  6. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ says:

    Στα ξένα γκρουπ στο Facebook όλοι μιλάνε για σίγουρο αποκλεισμό.
    Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πέτρος Αδάμ, Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Φώτης Απέργης, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνος Μπουρούνης και Γιάννης Πετρίδης, αν τους έχει μείνει λίγη αξιοπρέπεια πρέπει να παραιτηθούν και να πάει το κομμάτι που επέλεξε η επιτροπή κοινού.
    Είναι φιάσκο ότι αυτό το έκτρωμα πέρασε στο τοπ 3.

    Απάντηση
    • Eurofan
      Eurofan says:

      Δεν τους ήξερα….πήγα Google, και επί το πλείστον η πρώτη εντύπωση που πήρα ότι είναι μιας άλλης εποχής και έχουν βολευτεί με καρέκλα!

      Συγνώμη Eurovision fun αλλά νομίζω έχετε κάποιο μερίδιο στην ευθύνη που τους υποστήρίζατε τόσο τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον, τα αντανακλαστικά σας ήταν γρήγορα φέτος και αναγνωρίζεται την αδικία! Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Συγγνωμη αλλα μπερδεύεις κάτι. Εμείς δεν υποστήριζουμε πρόσωπα, υποστηριζουμε διαδικασίες, πράξεις κ επιλογές. Και οι 2 τελευταιες μας επιλογες ηταν ορθοτατες οπως αποδειχθηκε κ απο την πορεια των πραγμάτων. Φέτος θα λάβουμε θέση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εχουμε όμως δειξει το στιγμα μας εδω κ καιρο ξεκάθαρα.

        Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Εμείς μεταφέρουμε γεγονότα στην παρούσα φάση. Την γνώμη μας και για αυτο και για τα υπόλοιπα τραγούδια την έχουμε πει. Δεν είμαστε ομως εμεις αυτοί που αποφασιζουμε. Ξανα λέω όμως όταν με το καλό ολοκληρωθεί η διαδικασια θα πούμε περισσότερα.

        • Eurofan
          Eurofan says:

          Σας καταλαβαίνω εν μέρη αλλά διαφωνώ με την επιλογή σας να μην υποστηρίξετε την συμμετοχή του κοινού τα προηγούμενα χρόνια-τουλαχιστον αυτό καταλαβα εγώ.
          Επίσης ποτέ δεν μπορούμε να μάθουμε αν ήταν οι σωστότερες επιλογές-μόνο υποθέσες μπορούμε να κάνουμε. Ναι προσωπικά και εγώ προτίμησα την Αμαντα και το τραγούδι της πέρυσι, και μπορεί να βγήκε δεκάδα αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν παράδειγμα πήγαινε o GJN ότι δεν θα πήγαινε ακόμη καλύτερα. Φυσικά και εκτιμώ τη δουλειά που κάνετε και την αντικειμενική ενημέρωση που παρέχετε και σας ευχαριστώ για αυτό, αλλά μου είχατε δώσει την εντύπωση ότι θεωρούσατε το κοινό ακατάλληλο να βοηθήσει στην επιλογή κατάλληλου αντιπροσώπου για Ελλάδα. Σε αυτό διαφωνώ κάθετα και μην ξεχνάμε και πέρυσι ψήφιζε το κοινό. Σας ευχαριστώ και πραγματικά ελπίζω να επηρεάσετε την Ερτ και να μην πάει το Shout out eurovision φέτος

          Απάντηση
        • Tina
          Tina says:

          Δεν υποστηρίζετε πρόσωπα αλλά διαδικασίες πράξεις επιλογές δεν συμμετέχουν όμως κάποια άτομα σε αυτές ? Πώς ενώ έχουν κάνει υποτίθεται δύο επιτυχημένες επιλογές και ορκίζονται ότι φέτος θα έχουμε πιο υψηλή θέση επιλέγουν ένα τόσο αδύναμο τραγούδι κάτι δεν πάει σίγουρα καλά επίσης ελπίζω σε λίγη ευθυξ ία για όλο αυτό τον κόσμο που διαμαρτύρεται μέσα από την ιστοσελίδα σας ώστε είτε η ΕΡΤ να ακυρώσει το τραγούδι είτε το ντουέτο να αποσυρθεί

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Αρχικά ας περιμένουμε να δούμε ποιο τραγούδι θα επιλεγει κ δευτερευόντως εμεις υποστηριξαμε δυο πολυ σωστες επιλογες με αποτελεσματα που κυνηγουσαμε για 1 δεκαετια και εννοειται πως δεν το μετανοιώνουμε καθολου. Τωρα αν γινει μια λάθος επιλογη θα είμαστε οι πρώτοι που θα την σχολιάσουμε. Δεν αντιλαμβάνομαι γτ το 2021 θα έπρεπε πχ να κράζουμε την επιτροπη ή το 2022. Ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του κ όχι για αυτο που δεν έκανε.

  7. Label 0
    Label 0 says:

    Πραγματικά τρομερά απογοητευτικό αυτό που συνέβη με την επιλογή της 3αδας.

    Πρέπει οπωσδήποτε με κάποιο τρόπο να περαστεί στην επιτροπή της ΕΡΤ πως αν κάτι τέτοιο σταλεί θα είναι ο απόλυτος διασυρμός. Έπειτα από χρόνια πολλά δίνεται ο λογος στο κοινό για να ψηφίσει. Η Μελίσσα ψηφίστηκε πανηγυρικά πρώτη και αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί ειδικά σε μία χρονιά που για να περάσεις τελικό πρέπει αποκλειστικά να ψηφιστείς από κοινό.

    Πρέπει να πάει η Μελίσσα και παρακαλούμε πολύ όποιος μπορεί και να το βλέπει να μεταφερθεί αυτό στην ΕΡΤ. Μην αγνοείτε τη γνώμη του κοινού σας παρακαλούμε πολύ! Ειδικά φέτος!

    Απάντηση
  8. Pete
    Pete says:

    Πόσο παλιομοδίτικο, σαν να είχε ξεμείνει σε κάποιο συρτάρι για 20 χρόνια και να το ξέθαψαν τώρα. Μας κάνει πλάκα κάποιος, δεν εξηγείται.

    Απάντηση
  9. Stavros
    Stavros says:

    Ανοιξα το σαιτ και οσο φορτωνα ειδα το εξωφυλλο και πηγα να παθω εγκεφαλικο λεω νταξει τις εστειλαν…Τιποτα τραγελαφος ο,τι επιλεχτει πλην της μελισσας

    Απάντηση
  10. Konstantina
    Konstantina says:

    Πλάκα μας κάνετε; Αυτό το έκτρωμα με κάθε σεβασμό στις κοπέλες δεν θα έπρεπε να είναι στην τελική 3αδα. Γι’αυτό ευθύνεται η επιτροπή της ΕΡΤ.
    Επειδή όντως αυτή η επιλογή της ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια πετυχαίνει και φέρνει καλά αποτελέσματα δεν σημαίνει πως θα πετυχαίνει πάντα, ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο από του χρόνου.
    Λοιπόν επειδή ξέρουμε όλοι φέτος ότι δεν είχαν καλό επίπεδο η τεράστια πλειοψηφία των υποψηφίων τραγουδιων που κατέθεσαν οι καλλιτέχνες, απευθύνομαι στην ομάδα του Eurovisionfun να πιέσουν του χρόνου την ΕΡΤ για διοργάνωση εθνικού τελικού για ένα καλύτερο επίπεδο τραγουδιών και για να υπάρχει και ενδιαφέρον από τους Έλληνες για την Eurovision.

    Απάντηση
  11. Κων/νος
    Κων/νος says:

    Εαν αυτο ειναι στα τρια καλυτερα ουτε να σκεφτω το επιπεδο αθτων που αποκλειστηκαν. Καλα αυτοι που γραφουν τετοια τραγουδια δεν τ’ ακουν ή εχουν προβλημα ακοης;

    Απάντηση
    • ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
      ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ says:

      Απορείς; Εκτός από Καούρη και Μαραγκού οι :
      Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πέτρος Αδάμ, Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Φώτης Απέργης, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνος Μπουρούνης και Γιάννης Πετρίδης

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Οι 7 “ειδικοί και μεροληπτικοι” της ΕΡΤ (γελάω) ο ζουλας οι βυσματουδες καουρη και Μαραγκού και οι συνθέτες του τραγουδιού. Μαζεύτηκαν τα 10αρια.
      Εδώ έστησαν ολόκληρη διαδικασία,στο να μπουν στο σάιτ 5-6 γνωστοί να βάλουν 10 θα ντρέπονταν οι κλόουν;

      Απάντηση
  12. Κώστας
    Κώστας says:

    Παιδιά μην κράζετε μόνο εδώ. Μπείτε και στα social της ΕΡΤ. eurovisionert , στο ινστα του Ζούλα κτλπ. Μην το αφήσουμε έτσι αυτό που παει να γίνει

    Απάντηση
    • Label0
      Label0 says:

      Κατηγορουσαμε τους υπευθυνους απο Συριζα ( μεταξυ αυτων κι εγω), αλλά τώρα από οτι φαίνεται τα ίδια κανουν κι αυτοι. Η μεγαλυτερη απογοητευση. Πραγματικα πεφτω απ τα συννεφα. Πιστευα οτι με κυβερνηση ΝΔ δε θα υπηρχαν τετοια.

      Απάντηση
  13. Label 0
    Label 0 says:

    Ξερουμε οτι ειναι δυσκολη και λεπτη η θεση σας, αλλα παρακαλουμε πολυ στους αγαπητους συντακτες του EurovisionFun:

    METΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΚΕΙΑ ΜΑΣ!

    Επισης, θα ηταν ενδιαφερον αν γνωριζετε τι περιλαμβανουν οι 3 προτασεις. Π.χ ειχαμε διαβασει οως η Μελίσσα αν πάει θα σκηνοθετηθεί από Φωκά. Ισχύει ακόμα αυτό στην πρόταση της;

    Απάντηση
  14. Christos
    Christos says:

    Δυστυχώς η εικόνα των δύο κοριτσιών έχει χαλάσει πάρα πολύ και είναι κρίμα. Για όλα φταίει η ΕΡΤ και οι δισκογραφικές. Το τραγούδι είναι αίσχος. Εγώ στην θέση των κοριτσιών θα είχα αποσυρθεί. Δεν τους έκανε καλό όλο αυτό. Ειδικά στην Καούρη που είναι και σχετικά γνωστή. Καλύτερα να μαζευτούν γιατί θα έχουν την τύχη των Αργκό. Απογοήτευση αγαπητή μου ΕΡΤ.

    Απάντηση
  15. Evangelie
    Evangelie says:

    Το πράγμα μπάζει από παντού. Αργεί η επίσημη ανακοίνωση και καμιά αντίδραση από την ΕΡΤ. Απογοήτευση και πικρία. Κρίμα γιατί φαίνεται ότι υπάρχει διαπλοκή.

    Απάντηση
  16. T.R
    T.R says:

    Eho Mia aporia. Giati den to katevasan akomi? Sinithos stis diarroes ta katevazoun. Mipos ine I epilogi tis ERT kai anevase to snippet tou 1 leptou gia na dei tin antidrasi tou koinou protou kani episimi anakoinosi? An pai to shout out, tha mini ektos telikou I Ellada (an kai kata vathos den nomizo oti tha pai avto). I Melissa tha pai. Sto telos I logiki tha pritanevsi.

    Απάντηση
  17. Monika goodbye!
    Monika goodbye! says:

    Πείτε στον Ζούλα να επιδείξει λίγη σοβαρότητα έστω και την τελευταία στιγμή και να σταματήσει να επιμένει γι’ αυτήν την αθλιότητα που θέλει να λέγεται τραγούδι. Δεν μας ενδιαφέρει αν ξετρελάθηκε ο ίδιος με αυτό το χαζοτράγουδο. Να πάει σε έναν καλό ΩΡΛ. Ο Τσακνής με τους άλλους τους βυσματίες τους ΑΡΓΚΟ ήταν τουλάχιστον ξεκάθαρος και δεν έβαλε στη διαδικασία τον κόσμο για να ψηφίσει σε μια διαδικασία-παρωδία. Αυτές οι κουτοπονηριές που κάνει ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΡΤ είναι απλά φαιδρές.

    Απάντηση
  18. Mitch
    Mitch says:

    Παιδιά δεν νομίζετε ότι πρέπει κάποια στιγμή να σχολιάσουμε το γεγονός ότι η επιτροπή αποτελείται από 6 άνδρες και μόλις μια γυναίκα ? Είναι τρομερό εν ετει 2023 να υπάρχει μια επιτροπή με μηδαμινή γυναικεία εκπροσώπηση. Κατά τα αλλα τους ένοιαζε να έχουν μια επιτροπή κοινού χωρισμένη ποσοστιαία σε συγκεκριμένα ηλικιακά γκρουπ.

    Εγώ με αυτά τα δεδομένα δεν περιμένω κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς όχι επειδή είναι γυναίκα, αλλά η μόνη που μπορεί να χει άποψη για το διαγωνισμό είναι η κυρία Καζάκου. Υπενθυμίζω πως εμμέσως περσι ο Παπαδημητριου με τα λεγόμενα του υποτιμούσε πολύ τον θεσμό στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4.

    Τέτοιο σεξισμό δεν τον περίμενα λοιπόν κι ελπίζω να υπάρχει μεγαλύτερη γυναικεία εκπροσώπηση σε αντίστοιχη επιτροπή στο μέλλον.

    Απάντηση
  19. Stamatis
    Stamatis says:

    Μας έχουν κράξει οι πάντες και η ΕΡΤ ούτε μια ανακοίνωση. Πάντως μεγάλο φιάσκο αν επιλεγούν αυτές. Άντε την ΕΡΤ δεν την νοιάζει αλλά αυτές δεν φοβούνται το στίγμα;

    Απάντηση
  20. Ο γέρος με το καπέλο
    Ο γέρος με το καπέλο says:

    Επειδή έχω διαβάσει επανειλημμένες αναφορές για το άτομο μου και την ψηφοφορία μου θα παρακαλέσω πολύ να λείπουν οι κακεντρέχειες και οι υπόνοιες απλά επειδή τυγχάνει το γούστο μου να απέχει από αυτό της πλέμπας και να συμπνέει με αυτό της καθόλα αξιότιμης και αξιοσέβαστης επιτροπής των σοφών της ΕΡΤ.

    Απάντηση
  21. Η γριά με το τσεμπέρι
    Η γριά με το τσεμπέρι says:

    Δε νογάτε από μουσική γιαφτό δεσαρές το Σατάτ. Ιμείς εδώ στο ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδελφείας μαζευουμάστι όλις οι φιληνάδες και βάνουμι Σατάτ στο πικάπ κι γίνιται τρελό μπαντιρντί, το κάνουμι κι μασάπ μι Άστι τα μαλακια σι ανακατωμένι!

    Απάντηση
  22. Δημητρης
    Δημητρης says:

    Εντωμεταξύ στο Eurovision Greece, την ομάδα στο Facebook, και στο Twitter έχει γίνει ρεζίλι η Μαραγκού με αυτά που ανέβασε στο facebook! Μέχρι και οι ξένοι μας κοροϊδεύουν … τι ζούμε μετά απο Στεφανία και Αμάντα που για το επίπεδο τους μας εκθείαζαν!!

    Απάντηση
  23. Αχ μελισούλα, μελισσάκι!
    Αχ μελισούλα, μελισσάκι! says:

    Εντάξει τώρα που είδαν τις αντιδράσεις και το χαμό που γίνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε. Δεν θα είναι καθόλου καλά τα πράγματα για τα πράγματα για την Καούρη. Εντάξει ακούστηκε το όνομα της όπως πέρσι με την Louis και την Drigo, μέχρι εκεί όμως. Αφού ρε κόπανοι της ΕΡΤ μέχρι και η ίδια το είπε ότι δεν έχει το καλύτερο τραγούδι. Καλά αν τις στείλουν εγώ θέλω να βγουν όλα τα τα τραγούδια μετά, της Melissa,του Κούρτη,της Κλαυδιας, και αυτό που γίνεται τώρα θα είναι πολύ λίγο σε αυτό που πρόκειται να συμβεί. Οτιδήποτε άλλο εκτός από την Μελίσσα δεν το δεχόμαστε, και επειδή έχω την αίσθηση ότι μπορεί αύριο να μάθουμε τον εκπρόσωπο κανονίστε εκεί στο ραδιομέγαρο να μην την στείλετε.
    Θα σκορπίσουμε Μέλισσες σε όλο το κτήριο!!

    Απάντηση
  24. Paris G
    Paris G says:

    Πάμε για τρίτο αποκλεισμό!!! Η ΕΡΤ στέλνει το βύσμα της, με ένα τραγούδι που βρέθηκε στα τελευταία της Επιτροπής κοινού και όλα τα σχόλια να είναι αρνητικά. Κρίμα που κατέστρεψε όλη την εικόνα της χώρας μας στον διαγωνισμό που τα τελευταία χρόνια είχε αλλάξει προς το καλύτερο. Απογοήτευση……

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *