Sudden Lights: “Θέλουμε το κοινό να νιώσει το αίσθημα μιας ροκ συναυλίας” | Αποκλειστική Συνέντευξη

Το συγκρότημα Sudden Lights συμμετέχει φέτος στον εθνικό τελικό της Λετονίας, Supernova 2023, με σκοπό να διεκδικήσει το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στη σκηνή της Eurovision 2023. To συγκρότημα μίλησε αποκλειστικά στον Μπογιάννο Απόστολο και Ματάμη Αποστόλη από το EurovisionFun, για την συμμετοχή τους στο Supernova 2023, με το τραγούδι “Aijā“.

Η γνωριμία τους κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, καθώς γνωρίζονται από το κοινό μουσικό τους σχολείο. To συγκρότημα είχε λάβει μέρος στο Supernova 2018 με το τραγούδι “Just Fine” χωρίς ωστόσο να λάβει το εισητήριο για την Eurovision, ωστόσο όπως δήλωσαν αυτή ήταν η στιγμή που μπήκαν στα μουσικά δρώμενα της χώρας και μάλιστα σε πολύ νεαρή ηλικία. Μετά από αυτή την πρώτη απόπειρα αποκτήσαμε αρκετούς θαυμαστές καθώς και πολλές ευκαιρίες. Για την φετινή τους προσπάθεια στο Supernova 2023, οι ίδιοι μας αποκάλυψαν:

“Φέτος έχουμε ένα πολύ καλό προαίσθημα ότι έχουμε κάτι καλό να πούμε και ένα δυνατό μήνυμα τόσο για το κοινό της Λετονίας όσο και της Ευρώπης!”

Για το μήνυμα πίσω από τη συμμετοχή τους “Aijā“, το συγκρότημα δήλωσε πως το τραγούδι είναι ένα νανούρισμα και πως στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι χρειαζόμαστε ένα νανούρισμα για να μπορούμε να κοιμηθούμε. Στην συνέχεια μας αποκάλυψαν πως το τραγούδι δεν γράφτηκε αποκλειστικά για τον διαγωνισμό αλλά κατά την διαδικασία προετοιμασίας του καινούργιου άλμπουμ που ετοιμάζουν. Για την σκηνική τους παρουσία στον εθνικό τελικό, οι  Sudden Lights δήλωσαν:

“Στη σκηνή του ημιτελικού θα είμαστε με τα όργανα μας και θέλουμε να μεταφέρουμε την αίσθηση μιας συναυλίας επί σκηνής!”

Ανάμεσα στις αγαπημένες συμμετοχές της Λετονίας στον διαγωνισμό, ανέφεραν την πρώτη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision, “Lucky Star“, καθώς αποτελεί μία σημαντική και συγκινητική στιγμή για την χώρας τους. Ενώ ως αγαπημένες συμμετοχές του διαγωνισμού ανέφεραν τους Maneskin και την Barbara Pravi από το 2021, όπως και τον Alexander Rybak από το 2009.

Τέλος μας τραγούδησαν ένα μέρος του τραγουδιού του acapella.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη των Sudden Lights στο παρακάτω βίντεο:

Aκούστε την συμμετοχή των Sudden Lights για το Supernova:

Mην ξεχνάτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο Youtube για να απολαμβάνετε πρώτοι συνεντεύξεις, reaction videos και Live streams για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κ Α
    Κ Α says:

    Μπράβο σας παιδιά για όλες αυτές τις συνεντεύξεις και ειδικά αυτές με τους ξένους καλλιτέχνες! Γιατί αυτές είναι που θέλουν περισσότερο κόπο για να γίνουν!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *