Tiril: Η εμφάνιση θα αφορά μόνο το τραγούδι

Λίγο πριν τον τρίτο ημιτελικό του MGP 2023 είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με την Tiril από τη Νορβηγία. Η τραγουδίστρια διαγωνίζεται με το τραγούδι “Break it” και μίλησε με τον Πασχάλη του EurovisionFun.

Αρχικά μας μίλησε για το τραγούδι της και γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο MGP.

Το τραγούδι μου ονομάζεται “Break it”. Γράφτηκε από δύο αγαπημένες μου συνθέτες, τις Emma Steinbakken και Emelie Hollow με παραγωγούς τους Benjamin Pinkus και Lars Rosness.  Είμαι κι εγώ συνθέτρια, αλλά δεν συμμετείχα στη σύνθεση αυτού του τραγουδιού. Απλά ζήτησα να το τραγουδήσω. Αυτό που άκουσαν τους άρεσε και να με τώρα εδώ! Είμαι πολύ χαρούμενη. Το τραγούδι είναι πολύ καλό και μου ταιριάζει.

Είναι καταπληκτική ευκαιρία. Πάντα ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσω την καριέρα μου, να με δει ο κόσμος και να γνωρίσω ανθρώπους που τους αρέσει η μουσική αυτού του είδους.

Μας αποκάλυψε επίσης λίγα πράγματα για την εμφάνισή της

Αγαπώ την εμφάνιση. Θα είναι πολύ δραματική. Θα είναι μόνο για το τραγούδι. Δεν θα συμβαίνουν πολλά πράγματα. Θα φοράω κόκκινα, που είναι το αγαπημένο μου χρώμα. Ανυπομονώ για το φόρεμα που θα βάλω!

Ρωτήσαμε αν ξεχώρισε άλλα υποψήφια τραγούδια του φετινού MGP.

Είναι δύσκολο να πω. Υπάρχουν πολλοί που γνωρίζω και πολλά νέα πρόσωπα. Πιστεύω η Ulrikke είναι η πιο δυνατή αντίπαλος. Έχει πολλούς φαν και κέρδισε ήδη μια φορά το MGP. Το τραγούδι της είναι καταπληκτικό και τη φοβάμαι, αλλά χαίρομαι κιόλας που θα είμαστε στον ίδιο διαγωνισμό.

Μας μίλησε και για παλιές αγαπημένες της συμμετοχές της Eurovision.

Η Eurovision είναι παράδοση για μένα. Μου αρέσει να τη βλέπω κάθε χρόνο.

Θυμάμαι πολύ καλά την Margaret Berger με το “Feed you my love”. Αγαπούσα το τραγούδι και το σόου. Όταν ήμουν μαθήτρια έστειλα ένα e-mail στην Margaret Berger και της είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια και της ζήτησα να δουλέψουμε μαζί για μία μέρα.

Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το “Satellite” της Lena. Επίσης το “Euphoria” είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

Επίσης όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο τραγούδησε και ένα απόσπασμα του Break it!

Ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη σας. Εκτιμώ όλα τα καλά λόγια που μου είπατε μέχρι τώρα. Είστε καταπληκτικοί!

Το βίντεο της συνέντευξης:

Ακούστε το Break It της Tiril:

Ευχαριστούμε την Tiril για τη συνέντευξη και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *