Victor Vernicos: “Το τραγούδι μου έχει θέμα το άγχος”

Στην πρωινή εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, ήταν καλεσμένος σήμερα ο Victor Vernicos, ένας εκ των εφτά καλλιτεχνών που διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

O Victor Vernicos μίλησε για την αγάπη του για την μουσική. Την τιμή που θα έχει ως καλλιτέχνης αν επιλεχθεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023, όπως και για τις σκέψεις και τα συναίσθηματά του, που η Επιτροπή του Κοινού φαίνεται να τον έχει ψηφίσει μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο 16χρόνος καλλιτέχνης αποκάλυψε και το θέμα του τραγουδιού του. Όπως ανέφερε το θέμα της συμμετοχής του είναι το ανθρώπινο άγχος, ενώ χαρακτήρισε το τραγούδι του ως μία φεστιβαλική, ατμοσφαιρική μπαλάντα.

Δεν τον φοβίζει ο ανταγωνισμός, αφού έχει εμπιστοσύνη στο τραγούδι του, ενώ από τους υποψηφίους γνωρίζει προσωπικά μόνο την Monika.

Όπως θα δείτε στο βίντεο στο 5,15 ο Victor Vernicos αναφέρεται και στο Eurovisionfun! Δείτε όλη την συνέντευξη στο βίντεο παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε τον Victor Vernicos εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φεστιβαλική, ατμοσφαιρική μπαλάντα από 16χρονο (ταλαντούχο μεν άπειρο δε…). Ελπίζω αν επιλεγεί να μην γίνει πραγματικότητα το θέμα της συμμετοχής του και δούμε Βαρτελό….Πάντως, να πάμε μετά από 6 χρόνια με συνταγή beautiful mess δε το λες και πολύ σοφό! Κάποια άλλη χρονιά, ναι, ας ξαναπροσπαθήσει ο Victor.
    ΥΓ: Εν τω μεταξύ εγώ νόμιζα (από όσα είπαν όσοι ήταν στην επιτροπή κοινού) ότι η Κλαυδία είχε τη φεστιβαλική/ατμοσφαιρική μπαλάντα και ο victor κάτι λιγότερο… “μπαλαντοειδές”.

    Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    Oi festivalikes balades kapote kanoun tin ekplixi (an ine kales kai ehoun tin piasariki melodia). Vevea ola avta ipothetika giati den akousame ta tragoudia. Pantos apo to video deihnei orimotita. Mpori na ine kai to dark horse! Kali epitihia

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *