Ελλάδα: Διέρρευσε το Shout Out της Αντωνίας Καούρη & Μαρίας Μαραγκού!

Το ένα από τα τρία υποψήφια τραγούδια που παραμένουν στην διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης για την Eurovision 2023 διέρρευσε στο twitter λίγες ώρες νωρίτερα.

Το τραγούδι των Αντωνίας Καούρη και Μαρίας Μαραγκού διέρρευσε στο Twitter αρχικά ενώ πλέον υπάρχει διαθέσιμο και στο YouTube. Πολλά από τα μέλη της επιτροπής κοινού που έχουν ακούσει τα τραγούδια επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για μία από τις συμμετοχές που είναι υποψήφιες για την Eurovision 2023.

Ο χρήστης που το διέρρευσε στο Twitter ισχυρίζεται πως είναι από την Σουηδία και έχει επαφές με τους συνθέτες του κομματιού. Σας υπενθυμίζουμε πως το τραγούδι υπογράφουν δημιουργοί από την Σουηδία.

https://www.youtube.com/watch?v=C-47wFmDoyM

Με ενδιαφέρον αναμένουμε αν αυτή η διαρροή θα έχει επιπτώσεις στην συμμετοχή των δύο κοριτσιών στην τελική φάση επιλογής της ελληνικής συμμετοχής.

Δείτε πως σχολιάστηκε το γεγονός στο live μας:

Πως σας φαίνεται το Shout Out; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

53 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Shoutoutlover
    Shoutoutlover says:

    Δεν έχω ακούσει χειρότερο τραγούδι στην ζωή μου. Το utopian land μπροστά σε αυτό το έκτρωμα είναι τραγουδάρα! Μου φαίνεται θα ζήσουμε τον δεύτερο εξευτελισμό της ΕΡΤ στην Ευρώπη. Ελπίζω τελικά να επιλέξουν Μελίσσα γιατί είναι η μόνη μας σωτηρία μέσα στο χάος. Ο Βερνίκος συμπαθητικό παιδι αλλά ίσως καλύτερα μια άλλη χρόνια αφού έχει φανεί από το ίδιο το κοινο ότι το liar ξεχωρίζει με διαφορά!

    Απάντηση
  2. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ says:

    AN KOΠΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ -ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ- ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ…Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΨΑΧΝΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΕΤΟΣ Κ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ? PANIK RECΟRDS ΝΟΜΙΖΩ?

    Απάντηση
    • Μιτσοσ
      Μιτσοσ says:

      κάτι τέτοιο δεν ισχύει (δυστυχώς ) γιατί και το Die Together, εγώ τουλάχιστον, το είχα ακούσει τουλάχιστον 1 μήνα πριν κυκλοφορήσει…

      Απάντηση
  3. Μιτσοσ
    Μιτσοσ says:

    Εμμ… Barbie ??? Συγνώμη αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι για Eurovision… οι κοπέλες είναι υπέροχες αλλά το τραγούδι είναι κάτι πάρα πολύ αδιάφορο και πάρα πολύ άσχημο
    εύχομαι να προσπαθήσουν να στείλουν κάτι άλλο του χρόνου… αλλά αυτό σε σχέση με άλλες χρονιές είναι ένα μεγάλο όχι… αν πάει αυτό Eurovision, τον τελικό θα τον βλέπουμε με τα κιάλια…

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό το πράγμα έφτασε τελική τριάδα αντί του Κούρτη και της Κλαυδιας και άλλων σίγουρα πιο δυνατών κομματιών. Γιατί; ΒΥΣΜΑ λέγεται ας μη κρυβόμαστε. Ακόμα και αν εν τέλει δεν επιλέγει,που πραγματικά το εύχομαι και παράλληλα να ακυρωθεί αφού διέρρευσε, είναι άξιον απορίας πως έφτασε 3αδα από την ειδική επιτροπή της ΕΡΤ. Βέβαια όταν λέγαμε για εθνικό τελικό κάποιοι ακόμα και από το site ήσασταν κάθετοι ότι δεν θα γίνει γιατί οι Έλληνες δε ξέρουν να ψηφίζουν…. Είδαμε και τους ειδικούς της ΕΡΤ που προωθούν τα βύσματα.
    Και ο Τσακνής τα ίδια έκανε αλλά τουλάχιστον τότε ήταν απευθείας ανάθεση και όχι ολόκληρη διαδικασία -φιασκο! Ντροπή!
    Εύχομαι έστω και τελευταία στιγμή να ακυρωθεί αυτή η αηδία και να ελικεγειυη Μελίσα,αυτό δηλαδή που επέλεξε ο κόσμος και η μόνη μας επιλογή!
    Όσο για τους χρόνους…. Ξυλωμα σε αυτήν την επιτροπή της ΕΡΤ που προωθεί γνωστούς γνωστών και ακόμα πιο μεγάλη αριθμητικά επιτροπή που θα επιλεγεί 15-20 τραγούδια για να διαγωνιστούν σε βραδιές ημιτελικών και τελικού! Για γέλια και όσοι υποστηρίζουν ακόμα την ΕΡΤ για τα φετινά καραγκιοζιλικια και αυτήν την γελοία επιτροπή ειδικών πραγματικά θα εκτεθούν μετά και από τα τελευταία.

    Απάντηση
  5. Maria Papadimitriou
    Maria Papadimitriou says:

    Ας στείλει κάποιος το άρθρο στα κανάλια μπας και γίνει γνωστό και αποκλειστεί είναι απαίσιο τελευταίοι στον ημιτελικό θα βγούμε.

    Απάντηση
  6. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
    ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ says:

    Εμενα για καποιο λογο μου αρεσει παρα πολυ αλλα αποκλειεται να παει καλα.Ελπιζω να βαλουν την λογικη να δουλεψει στην ΕΡΤ και να στειλουμε την Μελισσα.

    Απάντηση
  7. Voix
    Voix says:

    Σώστε μας απ αυτό το κατάπτυστο ξεχασμένο ντέμο του 2007, δεν έπρεπε να είναι ούτε στα 30 επικρατέστερα. Η ΕΡΤ πρέπει να αλλάξει επιτροπή τώρα.

    Απάντηση
  8. Nefos
    Nefos says:

    Βατερλώ το ντουέτο… Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μια επιτροπή “ειδικών” έχουν πρώτο στην κατάταξη τους αυτό τραγούδι; Πώς προκρίθηκαν στην 7αδα ενώ απορρίφθηκαν η Ευαγγελία και ο
    Κουρτης. Ειλικρινά δεν ξέρω τι παίζει φέτος με την ΕΡΤ. Πάντως επιθυμώ την επιστροφή των εθνικών τελικών με την ψήφο του κοινού. Ακόμη και αν δεν πάμε καλά θα έχουμε επιλέξει εμείς την συμμετοχή μας και δεν θα μας την έχουν επιβάλλει. Πολύ κακο για το τίποτα η φετινή επιλογή. Κρίμα

    Απάντηση
  9. HM
    HM says:

    Δυστυχώς η διαρροή δεν είναι λόγος αποκλεισμού.
    Και της Αμάντα είχε διαρρεύσει πέρσι 1 μήνα πριν την κυκλοφορία και δεν το απέκλεισαν.
    Η διαφορά είναι ότι της Αμάντα πέρσι άρεσε ενώ αυτό το κράζουν και οι πέτρες.
    Είναι απίστευτο ότι η επιτροπή της ΕΡΤ έβγαλε αυτό το κομμάτι πρώτο. Προφανώς οι κοπέλες έχουν κάποιο δόντι στην ΕΡΤ που όλοι ξέρουμε ποιος είναι.
    Αν έχουν λίγη αξιοπρέπεια θα αποσυρθούν.

    Απάντηση
  10. Monika goodbye!
    Monika goodbye! says:

    Αφιερωμένο στην Προεδράρα μας, τον Ζούλα! Χαχαχαχα. Από τη Μόνικα φυλαγόμαστε, ότι τάχα μου και δήθεν ήταν βύσμα της Μαρέβας, και το βρήκαμε από μια άγνωστη ηθοποιό, που τραγουδά με μια άλλη ένα ξέρασμα, από το μακρινό 2002.

    Απάντηση
  11. Mariah
    Mariah says:

    ΑΘΛΙΟ! Τι άρεσε στην Επιτροπή της ΕΡΤ; Επιβεβαιώνονται όλα περί κυρίου με καπέλο και follow κ. Ζούλα σε κ. Μαραγκού. Με λίγα λόγια διαφθορά!!!

    Απάντηση
  12. Mike
    Mike says:

    Μετά από το τόσο κράξιμο που έχει φάει η ΕΡΤ αυτές τις μέρες, αποδεικνύεται ότι δεν σχεδιάστηκε σωστά η φετινή διαδικασία επιλογής. Προχειρότητα και υποψίες για αδιάβλητο της διαδικασίας.
    Έστω η τελική επιλογή ας δικαιώσει την αναμονή και ας δώσει ένα μάθημα στους υπευθύνους

    Απάντηση
  13. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Καλησπερα σας! Αποψη μου ειναι η εξής:Πρώτον εφόσον διέρρευσε πρεπει να αποκλειστεί. Δεύτερον,το τραγούδι μου θυμίζει intro απο τραγούδι της μπαρμπι. Ίδια δομη στυλ ύφος κλπ. Μη φτάσουμε στο σημείο να στείλουμε αυτό και να έχουμε μια τέτοια σύγκριση. Θα γελανε ολοι. Τρίτον σχετικά με το τραγούδι η γνώμη μου ειναι η γνωστή. Αυτά. Ευελπιστώ ότι η ερτ δε θα στείλει το συγκεκριμένο. Ακομα και οι αργκό είχαν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία πχ η ποντίακη λυρα+ελληνικά με ποντιακη διάλεκτο. Αυτο δεν έχει καν ελληνικό στίχο και δεν εκφραζει το μουσικό μας γούστο και απο οτι φαίνεται ούτε τους Ευρωπαίους που εκείνοι θα κληθούν να ψηφίσουν. Αλλο ενα σημαντικό(μειονέκτημά) η διασπορά δεν πρόκειται να το ψηφίσει στους ημιτελικους (γιατι μέχρι εκεί θα φτάσει) ουτε καν η γειτονικης μας Αλβανία και με τη Κύπρο δεν ειναι σίγουρο οτι θα είμαστε στον ίδιο ημιτελικό. Στον αντιποδα με τη Μελισα που μπορεί να παρει μεχρι και διψήφιο απο το τελεβοτινγκ της Γερμανίας(μια χωρα νε πολλούς Έλληνες που έχει 10 χρόνια να μας ψηφίσει)
    Επιπλέον, εφόσον η πλειονότητα της επιτροπής κοινόυ συμφωνησε οτι αυτο ειναι το καλύτερο(συγκριτικά με τα υπόλοιπα φετινά υποψηφια για την Ελλάδα) το πιστεύω απόλυτα αν και δεν το εχω ακούσει. Αυτα. Καλη ψήφος αγαπητή ερτ

    Απάντηση
  14. ΤΒ
    ΤΒ says:

    Shootout this is the moment!
    και έλεγα ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ξανά κερδίσει αλλά η ηθοποιός είχε άλλη άποψη.
    Περα από την πλάκα όμως, δεν μ φάνηκε τόσο κακό δλδ θα μείνει οριακά εκτός τελικού πιστεύω. το Μέιν αρνητικό του ήταν ότι δεν έδεναν καθόλου, ήταν σαν να τους το έδωσαν και να το είπαν επι τόπου. φωνητικά βέβαια δεν ήταν κακες, και οι δύο με το καλό να ξανά προσπαθήσουν.
    και μια ερώτηση:
    Η μαραγκού δεν είναι ίδια η Ολίβια από το μάνα χ ουρανού;

    Απάντηση
  15. Μάρα
    Μάρα says:

    Εγώ πάντως αν ήμουν η Καούρη ή η Μαραγκού και τελικά με επέλεγαν να πάω στην Eurovision, μόνο και μόνο από ντροπή που θα με έλεγαν όλοι βύσμα, θα δήλωνα οικειοθελώς την αποχώρηση μου.

    Απάντηση
  16. Tina
    Tina says:

    Μεγάλη απογοήτευση πρέπει να νιώθετε η ομάδα του eurovision fun που στηρίζατε ως μόνο τρόπο ανάδειξης του εκπροσώπου μας από μια επιτροπή της ΕΡΤ αποκλείοντας το κοινό καθώς είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν καλύτερα αλλά αποδεικνύεται περίτρανα για μένα ότι στην ανάδειξη της συμμετοχής μας το κοινό πρέπει να συμμετέχει και η επιτροπή να απεχει.

    Απάντηση
  17. Νικόλας
    Νικόλας says:

    Το ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ: Ήμουν στο πρώτο γκρουπ της επιτροπής κοινού και σας το λέω από την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ:
    Δίπλα μου καθόταν ένας γέρος που φορούσε ένα καπέλο.
    ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ψήφισε :
    12 Μαραγκού Καούρη
    10! Μόνικα
    4 (τελευταία θέση) Μελίσσα
    Ποιος άλλος πέρα από την ΕΡΤ μπορεί να τον έβαλε να ψηφίσει έτσι;;;;; Και ο παππούς της Μαραγκού να ήταν από που ήξερε , ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΙ τα τραγούδια, ότι η Μελίσσα είχε το καλύτερο;;;;

    Απάντηση
    • EscSolution
      EscSolution says:

      Η αλήθεια είναι ότι στέκουν όσα λες. Από ότι φαίνεται, τα βύσματα ( που ενδεχομένως να είναι 2 ή 3 συμμετοχές από τις 7) επειδή δεν είχαν το σούπερ τραγούδι και θα γινόταν θέμα αν το επέλεγε η ερτ από μόνη της, ήθελαν μια “νομιμοποίηση” μέσω επιτροπής κοινού. Δηλαδή να ψηφίσει και επιτροπή κοινού αλλά και επιτροπή της ερτ και έτσι “να μπλεχτεί το πράγμα” και να μην μπορεί κάποιος να κατηγορήσει ευθέως και μόνο την ερτ. Ο λόγος που δεν έγινε ανάθεση (σσ: μάς έχουν συνηθίσει πια σε αναθέσεις στον κάθε κακομοίρη) είναι γιατί το ένα βύσμα πχ μπορεί να το θυμήθηκε για τη γιουροβιζιον τελευταία στιγμή (πχ το Σεπτέμβριο που είχε ήδη βγει η ανακοίνωση για υποβολή τραγουδιών) ή γιατί πχ μπορεί να γινόταν θέμα γιατί ένα άλλο βύσμα ενδεχομένως ήταν τελείως άπειρο σε σκηνή και το τραγούδι του ήταν επιεικώς γελοίο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μάς σώσει κάποιος φέτος θα είναι η επιτροπή κοινού ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Σκάνδαλο που αποδεικνύει αφενός την ανικανότητα της ερτ να διαφυλάξει την ακεραιότητα των τραγουδιών και της διαδικασίας και αφετέρου ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ του Γούστου της επιτροπής των “ειδικών”, απαιτούμε από την ερτ είτε 1) Εθνικό τελικό τώρα στα τέλη Φλεβάρη με 10 συμμετοχές ή 2) ανακοίνωση τώρα ότι πάει στη Eurovision να μάς εκπροσωπήσει το κομμάτι που ψήφισε ΠΡΩΤΟ η επιτροπή του κοινού. Αν επιλεγεί το τελευταίο, άμεσα στη δημοσιότητα τα ονόματα των μελών της επιτροπής κοινού για λόγους διαφάνειας. Τέλος, σταματήστε όλοι να υποτιμάτε τη γνώμη του ελληνικού κοινού. Ο διαγωνισμός γίνεται για τον κόσμο και πρέπει να εκπροσωπεί τη χώρα το τραγούδι που αρέσει και γουστάρει ο Έλληνας να τον εκπροσωπεί. Από εδώ και μπρος, μόνο ελληνικοι τελικοί με 10 και 20 τραγούδια και να διαλέγει μόνο το κοινό το νικητήριο. Αρκετά. Ξεχείλισε το ποτήρι.

      Απάντηση
  18. Music -Man
    Music -Man says:

    Απαπα! Αδιάφορο, παλιακο, παιδική Εurovision. Αν ήταν μέσα στην 7αδα αυτό, φαντάζομαι τι σαβουρα στάλθηκε! Από την άλλη, δεν ξέρω με ποια κριτήρια επέλεξε αυτά τα 7 τραγούδια η επιτροπή! Όπως και να χει…αυτό θα ακυρωθεί πλέον αφού διέρρευσε (?) και πολύ καλά θα κάνει.

    Απάντηση
  19. Angelo
    Angelo says:

    Μας δουλεύουν στην ΕΡΤ; Η Επιτροπή των επτά ατόμων ακούει καλά; Τέτοιο κράξιμο έχουμε να δούμε επί εποχές Τσακνή! Ξεκάθαρα στήθηκε το αποτέλεσμα. Η ΕΡΤ οφείλει να στείλει το πρώτο της Επιτροπής κοινού μετά από αυτό το φιάσκο. Δηλαδή την Melissa!!!

    Απάντηση
    • EscSolution
      EscSolution says:

      Αυτό λέμε όλοι. Μετά από αυτό το φιάσκο η ερτ είναι υποχρεωμένη να στείλει μόνο ΤΟ ΠΡΩΤΟ τραγούδι στην επιτροπή κοινού ή αλλιώς να κάνει τωρα εθνικό τελικό με 10 συμμετοχές. Αρκετά με τις προκλητικές ενέργειες γιατί είναι προκλητικό και βαθιά υποτιμητικό για σημαντικούς καλλιτέχνες και δημιουργούς που “κόπηκαν” από την τελική 7αδα (αλλά και τριάδα) να ακούν αυτή την τραγική σύνθεση και να ξέρουν ότι αυτή τη μουσική σύνθεση την ψήφισε ΠΡΩΤΗ η σοβαρή επιτροπή των “ειδικών”. Επίσης είναι πολύ υποτιμητικό για όλους εμάς το ότι σκόπευαν κάποιοι “ειδικοί” να στείλουν να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα από αυτό το τραγούδι. Θλίψη, ντροπή, σαπίλα.

      Απάντηση
  20. andi
    andi says:

    Από ότι καταλαβαίνω αυτά που ακούγονταν για την Μόνικα ακούγονταν για να την κάψουν ώστε να πάνε πιο σίγουρα αυτές. Αποκλείεται να ήταν χειρότερη από αυτές τις δύο.

    Απάντηση
  21. Giorgos Tsimpliarakis
    Giorgos Tsimpliarakis says:

    Ένα τραγούδι πραγματικό σκουπιδι! Ελπίζω πραγματικα η ΕΡΤ να πράξει σωστά και να στείλει την μελισσα γιατί το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι

    Απάντηση
  22. Stavros
    Stavros says:

    Το εβαλα στον σκυλο μου και σηκωθηκε να το κλεισει ο ιδιος! Τιναφτο ρε; Αν επιλεγει αυτο το τραγουδι θα γελαμε μεχρι τον μαιο. Δεν μπορει να ειναι αυτο στη 3αδα. Ειναι αδιανοητο να επιλεγει αυτο το πραγμα. Ο μονος λογος να το στειλουν ειναι να χει κανει συμφωνια με την ebu οτι αυτο το τραγουδι θα ναι τοπ5 λολ.
    ΥΓ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, ΦΑΝΗΚΕ ΠΙΑ ΠΟΣΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ!

    Απάντηση
  23. Γιουροφαν33
    Γιουροφαν33 says:

    Απλά να σας υπενθυμίσω ότι η επιτροπή της ΕΡΤ που βρίζουμε ήταν αυτή που επέλεξε μόνη της τα δύο τελευταία χρόνια και την Αμάντα και τη Στεφανία και μας έδωσε δύο θέσεις την δεκάδα ύστερα από τόσα χρόνια. Και ευτυχώς που δεν εστειλε τον good job τέτοιον που τον θέλατε ολοι σας και το κομματι του περασε απαρατήρητο.

    Απάντηση
    • Stella
      Stella says:

      οκ και; Να τους αφησουμε τοτε να κοροιδευουν ολο το Ελληνικο κοινο και κυριως τους ιδιους τους καλλιτεχνες που δουλεψαν σκληρα για να μπουν σε αυτη τη διαδικασια;

      Απάντηση
  24. Επιτροπή ΞΕΦΤΙΛΑ
    Επιτροπή ΞΕΦΤΙΛΑ says:

    Η επιτροπή , που άφησε έξω την Κλαυδία, τον Κούρτη , την Ευαγγελία και πέρασε στο τοπ 3 αυτό το τερατούργημα έχει συγκεκριμένα πρόσωπα με ονοματεπώνυμο :
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
    ΠΕΤΡΟΣ ΑΔΑΜ
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΦΩΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ
    ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

    Αυτοί οι 7 άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για αυτό το σκάνδαλο.
    Και φυσικά μεγάλη ευθύνη έχει και η ομάδα του Eurovisionfun που εδώ και χρόνια αποθεώνει την ΕΡΤ με αποτέλεσμα η διοίκηση της να θεωρεί ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.

    Απάντηση
  25. Ben
    Ben says:

    Και κάπου εδώ θα βγει η ΕΡΤ να μας πει ότι αυτο δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι και περιμένετε να το ακούσετε γιατί αυτό που διέρρευσε ήταν ένα πολύ αρχικό ντέμο κλπ. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. Ηθικό δίδαγμα πρώτο, καμία επιτροπή δεν είναι σοφή και ας σταματήσουμε να τη λιβανίζουμε και να της δίνουμε λευκή επιταγή απαξιώνοντας με τόση περιφρόνηση τους εθνικούς τελικούς. Ηθικό δίδαγμα δεύτερο, όταν οι καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό διαπιστώνουν ότι νικητής της επιτροπής φέτος βρέθηκε να είναι αυτό το τραγούδι και αποκλείστηκαν αλλά που είναι καταφανώς ανώτερα, όπως θα αποδειχθεί όταν με το καλό βγουν (Κλαυδια, Κούρτης, Ευαγγελία, Λέων κλπ), πείτε μου ποιος σοβαρός άνθρωπος θα στείλει το τραγούδι του στην ΕΡΤ του χρόνου για να το κρίνει αυτή η επιτροπή και να συμμετέχει στην οποία διαδικασία? Μόνο φρεσκοβγαλτα παιδάκια από ριαλιτυ που δεν εχουν τίποτα να χάσουν και θέλουν διακαώς τα 15 λεπτά δημοσιότητας τους. Ακόμα και να μην επιλέγει το ντουέτο, όταν ακούει τέτοια κομμάτια το κοινό σαν προτίμηση της επιτροπης, η διαδικασία δυστυχώς έχει απαξιωθεί πλήρως. Όχι ότι θα κάνουμε και πολλά αν στο τέλος επιλέγει ένα χιλιοπαιγμενο ντανς που βρωμάει Σουηδία και μελφεστ με θέμα woman empowerment, αλλα εστω.

    Απάντηση
  26. Nikos
    Nikos says:

    Τι ήταν αυτό που άκουσα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Προσωπικά ντρέπομαι μόνο στην ιδέα ότι θα μας εκπροσωπήσει κάτι τέτοιο… Η επιλογή της Μελίσσας είναι πλέον μονόδρομος αν θέλουμε μια καλή θέση στον τελικό. Γιατί το ντουέτο δε θα περάσει ούτε τον ημιτελικό!

    Απάντηση
  27. Akis Spyros
    Akis Spyros says:

    Οφείλει η ΕΡΤ και ο πρόεδρος της να βγουν και να απολογηθούν για όλα αυτά που έχουν γίνει και για το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα στημένο. Από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ πρέπει να στείλουν την νικήτρια της Επιτροπής κοινού. Τέλος η κοροϊδία.

    Απάντηση
  28. Πέτρος
    Πέτρος says:

    Ελπίζω να παίξει η όλη φάση στα πρωινάδικα …να φάει κράξιμο η ΕΡΤ και να καταλάβει πως για χάρη του βύσματος η τηλεθέαση τους θα φτάσει πάτο. Θέε μου φτάσαμε να έχουμε την ανάγκη του κραξίματος του πάνελ της Καινούργιου για να καταλάβει η ΕΡΤ

    Απάντηση
  29. Ελεάνα
    Ελεάνα says:

    Ντρέπομαι που δύο χρόνια έλεγα… “Μπράβο στην Ερτ , ξέρει τι κάνει” “Καλά κάνει που σουτάρει τόσο εύκολα καλλιτέχνες και προωθεί την ποιότητά” που να ήξερα ότι θα μπει και η Eurovision στο εκλογικό τρικ. Μη περιμένουν ψήφους αν επικρατήσει αυτό το χάλι…

    Απάντηση
  30. Σοφια
    Σοφια says:

    Ξεφτιλικι ολκής ,η ΕΡΤ μας κάνει πλάκα ή δεν ακούν καλά τα αυτιά τους ή το γούστο τους χρίζει επανεξέτασης ή έχει πέσει χοντρό βύσμα .Και στις 4 περιπτώσεις το θέλουν το χοντρό κράξιμο τους να τους κάνουμε ρεζίλι. ΝΤΡΟΠΗ για τους εαυτούς τους και κρίμα για εμάς του φαν της Γιουροβίζιον.

    Απάντηση
  31. James
    James says:

    Θα μπορούσε άνετα να είναι soundtrack ταινίας “Η Barbie rock star”.
    Αν αυτό είναι μέσα στο τοπ 3 των επικρατέστερων κομματιών τρομάζω στην ιδέα πως ήταν τα υπόλοιπα 4 που αποκλείστηκαν.
    Ελπίζω μόνο να μην το “διέρρευσαν” όπως το “This is love”για να δουν αντιδράσεις και να μας προετοιμάζουν για κάτι.
    Πάντως αν τελικά επιλέγει αυτό δεν βλέπουμε τελικό ούτε με τάμα.

    Απάντηση
  32. Manos5
    Manos5 says:

    Το ότι η επιτροπή μας είναι για τα μπάζα το ξέρουμε χρόνια τώρα. Τοσα 12αρια σε Αζερμπαιτζαν σε ημιτελικούς και άλλες ακυρες συμμετοχες, αλλά κανεις δεν το σχολίαζε. Ζήτημα χρόνου να μας αποκλείσουν την ψήφο όπως συνέβη περυσι σε 5 χωρες.

    Απάντηση
  33. Eurofan
    Eurofan says:

    Όσοι δεν το γνωρίζουν, η Μελίσσα έχει στην ομάδα της την κλασική Eurovision ομάδα(το πε στην συνέντευξη της στο eurovisionfun ytbe) (Κοντόπουλο κλπ). Άρα προφανώς και θα παει αυτή.

    Απάντηση
  34. Φως
    Φως says:

    Σκέφτομαι Αν πάει Στην Σκηνή της Γιουροβίζιον και είναι στην πρώτη τριάδα του τελικού εσύ που γράφετε ότι γράψετε τι θα γράψετε Είναι ένα καθαρά Σουπερ τραγούδι τα έχει όλα είναι τραγουδαρα και η Γιουροβίζιον θα το λατρέψει Ναί τρελαίνομαι που το Ακούω και Ας μην το έχω Ακούσει Ολόκληρο Σουπερ Κορίτσια έχετε ένα Σουπερ τραγούδι Καλή Επιτυχία

    Απάντηση
  35. Πέτρος Τ.
    Πέτρος Τ. says:

    Είναι όντως αυτό παιδιά;
    Εγώ νόμιζα είναι τραγούδι τίτλων για σειρά Disney…

    Από την άλλη, η Μολδαβία πέρσι καλύτερο τραγούδι είχε;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *