Ελλάδα: Η Melissa Mantzoukis το φαβορί της ψηφοφορίας της Επιτροπής Κοινού!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και την εκπομπή Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν στην ψηφοφορία της επιτροπής κοινού, κάτι για το οποίο διαβάσατε πρώτοι στο Eurovisionfun.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ίδιου, η τραγουδίστρια της shortlist που φέρεται να έκλεψε τις εντυπώσεις, είναι η 18χρονη ομογενής Melissa Mantzoukis, ενώ την ακολουθούν, από πολύ κοντά η Κλαυδία και ο Victor Vernicos.

Τέλος, αναφέρει ότι η Μόνικα, παρόλο του γνωστού ονόματός της, δεν κατάφερε τελικά να εντυπωσιάσει την επιτροπή κοινού.

Το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, επιβεβαιώνει πανηγυρικά και το δικό μας, όπου πρώτοι σας αποκαλύψαμε, με τυχαία σειρά, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, της επιτροπής του κοινού, της ΕΡΤ.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι η ψηφοφορία της Επιτροπής Κοινού αποτελεί το 50,6% του τελικού αποτελέσματος, με το 49,4% να καθορίζεται από την εφταμελή κριτική επιτροπή της ΕΡΤ.

Αμέσως μετά τις γιορτές οι καλλιτέχνες με τις ομάδες τους, σε ξεχωριστά ραντεβού θα συναντήσουν την καλλιτεχνική επιτροπή και τη διοίκηση της ΕΡΤ, ώστε να παρουσιάσουν τα σχέδια τους για την σκηνική εμφάνιση, την προώθηση τού τραγουδιού κλπ, εφόσον επιλεγούν. Στην συνέχεια η καλλιτεχνική επιτροπή θα δώσει τη δική της βαθμολογία, όπου σε συνδυασμό με την βαθμολογία της Επιτροπής Κοινού θα καθορίσει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσουν στο Λίβερπουλ. Η ανακοίνωση αναμένεται μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Θα θέλατε να δείτε την Melissa Mantzoukis εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2023; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Angelo S
    Angelo S says:

    Όπως ξανά είπα σε και άλλο άρθρο, ήμουν και εγώ στην Επιτροπή και χαίρομαι που βλέπω ότι το τραγούδι της Melissa είναι πρώτο. Γενικά όλοι εκεί ήθελαν να ακούσουν dance και γενικά από ότι φαίνεται αυτό θέλουν και οι υπόλοιποι φανς και μη στα γκρουπ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να δούμε τι θα κάνει η ΕΡΤ; Θα συνεχίσει τις σωστές επιλογές ή όχι;

    Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλη την ομάδα του eurovision fun σχετικά με το άρθρο σας για την Μαντζουκης θεωρώ ότι είναι κατάλληλη για να μας εκπροσωπήσει καθώς το τραγούδι της είναι ένα δυνατό pop κομμάτι που από ότι λένε όσοι το έχουν ακούσει μπορεί να μας φέρει μια πολύ καλή θέση που είναι και το ζητουμενο έχει πολύ καλή φωνή από βίντεο που έχω δει στο you tube και παράλληλα στέλνουμε κάτι τελείως διαφορετικό από την προηγούμενη χρονιά κάτι που εγώ θα ήθελα από την χώρα μας και όχι να αναλωθουμε πάλι σε μπαλάντα.

    Απάντηση
  3. Νίκολας
    Νίκολας says:

    Επειδή ,συμμετείχα και εγώ στην διαδικασία της ΕΡΤ , σας λέω ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και θα δείτε ότι δεν πρόκειται να πάει η Μελίσσα.
    Θα γράψω εδώ ένα πολύ περίεργο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας και δείχνει τί θέλει και τι δεν θέλει η ΕΡΤ.
    Ήμουν στο πρώτο γκρουπ και δίπλα μου έκατσε ένας πολύ μεγάλος σε ηλικία κύριος (65 με 70) που φορούσε ένα καπέλο, που δεν το έβγαλε ποτέ. Σε όλους έκανε εντύπωση πως ένας τόσο μεγάλος κύριος συμμετείχε στην διαδικασία.
    ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ο κύριος αυτός συμπλήρωσε το ψηφοδέλτιο που μας είχε δώσει η ΕΡΤ και έβαλε:
    12 Μαρία Μαραγκού-Αντωνία Καούρη «Shout out»
    10 Μόνικα «I’ m proud»
    4 (τελευταία θέση) Μελίσσα Μαντζούκη «Liar»
    Τις άλλες θέσεις τις άφησε κενές και τις συμπλήρωσε αφού ακούσαμε τα τραγούδια.
    Γιατί ο άνθρωπος αυτός έβαλε στην τελευταία θέση την Μελίσσα πριν ακούσει το τραγούδι της; εκείνη την ώρα κανείς μας δεν την θεωρούσε “φαβορί” καθώς όλοι περιμέναμε να ακούσουμε την Μόνικα, τον Κούρτη και την Ευαγγελία.
    Επίσης είναι τυχαίο ότι ο Κοντόπουλος συνεργάζεται με την Καούρη και τον ακολουθεί η Μαραγκού στο instagram;
    Εγώ είδα έναν άνθρωπο που ψήφισε με αυτόν τον τρόπο. Αν υπήρχαν άλλοι 20 μήπως τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που έχουν ακουστεί;

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      πως φαίνεται ότι είσαι παπατζοτρόλ…
      Ο άλλος είχε τα ονόματα κ έβαζε βαθμούς (σιγά μην έβλεπες από τόσο μακριά) και εσύ ενώ είχε τα ονόματα όπως λες διαθέσιμα περίμενες Κουρτη κ Ευαγγελία που δεν ήταν καν στη λίστα όπως λες…
      Μούφααααααας

      Απάντηση
      • Νίκολας
        Νίκολας says:

        ξανά διάβασε αυτά που γράφω και μετά πήγαινε στον καθρέφτη και δες ποιος είναι ο παπατζοτρόλ:
        όπως γράφω: καθόμουν δίπλα του. Άρα που κολλάει το ;
        Επίσης, είναι αυτονόητο ότι πριν πάμε εκεί περιμέναμε να ακούσουμε την Μόνικα, την Ευαγγελία και τον Κούρτη και όχι όταν είδαμε το ψηφοδέλτιο.
        Δεν είμαι ηλίθιος να δω το ψηφοδέλτιο και να περιμένω να ακούσω τραγουδιστές που δεν αναφέρονται σε αυτό.
        Στην διαδικασία πήραν μέρος άλλα 23 άτομα.Μπορούν αν επιβεβαιώσουν και την ύπαρξη του συγκεκριμένου γέρου με το καπέλο γιατί όλοι τον σχολιάσαμε μετά.

        Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Και εσύ εκείνη την ώρα γιατί δεν μίλησες? Εφόσον παραβιάζονταν, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, οι κανονισμοί θα έπρεπε δεδομένου ότι το είδες να το αναφέρεις ώστε αν ισχύει να μην υπολογιστεί η κατάταξή του!

      Απάντηση
  4. Σκοτιος Πιππεν
    Σκοτιος Πιππεν says:

    Η KLAVDIA έχει τραγούδι τύπου τικ τοκ viral style έχω μάθει. Αν πάει θα γίνει χαμός. Πάμε για νίκη. Παίζουν πολύ περισσότερο ρόλο αυτά από το μπαλάντα-όχι μπαλάντα. Ελπίζω να μη κάνουν λάθος να αναγνώσουν την εποχή σωστά

    Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Κυριε Σκοτιε Πιπεν το τραγουδι της ειναι η εννοια του mid οπως αναφερουν οι περισσοτεροι. Αρκετα με αυτη τη μπουρδα του τικτοκ, που ο,τι τραγουδι γινεται βαιραλ εκει καταστρεφεται και μετα ντρεπεσαι να το ακουσεις. Το ονομα παντως θα στο δωσω σαν τζορνταν φαν

      Απάντηση
    • EscSolution
      EscSolution says:

      Της κλαυδιας είναι μια μέτρια γλυκούλα μπαλαντα που όπως προχωράει το κομμάτι, αντί να ανεβάζει στροφές δυστυχώς τις ρίχνει… Δεν κορυφώνει καθόλου. Ακριβώς το αντίθετο. Πιο συμπαθές ρεφρέν από αλλά τραγουδια αλλά δεν αρκεί. Κομβικό είναι το με πόση διαφορά ηρθε η Μελίσσα πρώτη. Αν ηρθε στο 80% του κοινού πρώτη, τότε ΔΕΝ πρέπει να αγνοηθεί μια τέτοια σαρωτική νίκη. Θα είναι τραγικό. Και ναι υπάρχουν και άτομα πορωμενα με τη Μόνικα, που σε ότι καταπιάνεται τής βάζουν “άριστα” χωρίς να έχουν ακούσει το κομμάτι.

      Απάντηση
  5. SimosCY
    SimosCY says:

    Πιστεύω ότι για την Ελλάδα θα πάει η Klavdia.
    Στο τέλος του βίντεο ο Γεωργιάδης λέει ότι “πολύ κοντά (στην επιτροπή του κοινού) είναι η Klavdia, με μια μπαλάντα που άρεσε περισσότερο στην επιτροπή της ΕΡΤ.”
    Αν η επιτροπή της ΕΡΤ βάλει την Μελίσσα τρίτη και την Klavdia πρώτη πάει η Klavdia.
    Και κακά τα ψέμματα ότι τόσο αυτή όσο και ο Βερνίκος έχει την στήριξη της Πάνικ θα παίξει ρόλο. Είναι μια μεγάλη εταιρία που μπορεί να στηρίξει την συμμετοχή.

    Απάντηση
  6. Nikos
    Nikos says:

    Εφόσον η Μελίσα ήρθε πρώτη στο κοινό και έχουν ακουστεί τόσο καλά σχόλια για το τραγούδι της, θα ήταν κρίμα και άδικο να της στερήσει η ΕΡΤ το εισιτήριο για το Λίβερπουλ!

    Απάντηση
  7. Giorgos Tsimpliarakis
    Giorgos Tsimpliarakis says:

    Καλή χρόνια και χρόνια πολλά σε όλα το γκρουπ του eurovisionfun! Ελπίζω να μην ισχύουν αυτά για τον γερο γιατί πραγματικά κάτι πάει στραβά από την ΕΡΤ! Ελπίζω να μην τα μαγειρέψουν τα αποτέλεσματα γιατί θα είναι κρίμα να πάει στράφι η γνώμη του κόσμου που από ότι φαίνεται η επιλογή του ήταν η Μελισσα! Αν ψήφιζα στην επιτροπή που για λίγο δεν έτυχε θα ψήφιζα δαγκωτό Μελισσα γιατί καλές και οι μπαλάντες καλά και τα mid tempo αλλά το dance λείπει από την χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Αν είναι και δυνατό το κομμάτι όπως ακούγεται δλδ τότε θα πάμε για πολύ ωραία πράγματα στο Λίβερπουλ! ΕΡΤ κάνε το σωστό!

    Απάντηση
  8. JustVoted
    JustVoted says:

    Στο πρώτο γκρουπ που ψηφίσαμε υπήρχε όντως ένας γέρος με καπέλο στην πρώτη σειρά. Δεν ξέρω τί ψήφισε γιατί καθόμουν μακριά.

    Απάντηση
  9. Bill
    Bill says:

    Αν όντως έγινε κάτι τέτοιο και στείλουν από μόνοι τους και αδίκως την Καούρη με την άλλη την ηθοποιό,1ον θα είναι τεράστια αδικία για την Μελίσσα που βγήκε πρώτη, για όλους όσους πήγαν και ψήφισαν και μεγάλη ξεφτίλα για την ίδια την ΕΡΤ. Αν ισχύει να βγουν και να μιλήσουν όσοι βρίσκονταν εκεί και είδαν κάτι τέτοιο. Και στην τελική ας έκαναν απευθείας ανάθεση αν θέλουν τόσο πολύ την Καούρη αλλά να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο και να ταλαιπωρούνται και υπόλοιποι υποψήφιοι. Κανονίστε εκεί στην ΕΡΤ, δεύτερο Τσακνή δεν θα ανεχτούμε.Η Μελίσσα αξίζει το εισιτήριο για το Λίβερπουλ και αν δεν της το δώσουν θα γίνει χαμός.

    Απάντηση
  10. Γιάννη
    Γιάννη says:

    Νομίζω πως οποιοδήποτε όνομα πέρα από αυτό της Μέλισσα για εκπροσώπηση της Χώρας θα είναι άδικη επιλογή. Πάντοτε ήμουν την άποψης πως η γνώμη του κόσμου πρέπει να υπερτερεί και εφόσον την Μελίσσα θέλει ο κόσμος, αυτή πρέπει να πάει.
    Βέβαια για να είμαι ειλικρινείς, τα αποτελέσματα θα ήταν πιο δίκαια ΑΝ η ΕΡΤ έκανε τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους [και συνάμα ψήφιζε] προτού πάει η επιτροπή κοινού να ψηφίσει. Τότε ναι, θα μιλούσαμε για πιο αξιοκρατικά αποτελέσματα. Τώρα εφόσον η Ερτ γνωρίζει τι ψήφισε το κοινό θα ήταν “κοροιδία” και αδικία να πάει οποιοδήποτε άλλο όνομα πέρα της Μελίσσα.

    Απάντηση
  11. Νικόλας
    Νικόλας says:

    Από που τόση σιγουριά ότι κέρδισε η Μελίσσα;
    Υπήρχε ένα κλίμα υπέρ της αλλά αν 20 ψήφισαν σαν τον γέρο και την έβαλαν τελευταία, δεν θα έχει βγει πρώτη ούτε η ηθοποιός ούτε η Μελίσσα αλλά καμία Κλαυδία ή Βερνίκος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *