Άγιος Μαρίνος: Στις 20 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση των 60 καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στους ημιτελικούς του Una voce per San Marino 2023!

Χθες ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Άγιου Μαρίνου, RTV, ανακοίνωσε οτι η λιστα με τους 60 καλλιτέχνες που θα περάσουν στους ημιτελικούς του Una voce per San Marino 2023 θα αποκαλυφθεί στις 20 Φεβρουαρίου.

Λιγα λογια για τους ημιτελικούς του Una voce per San Marino 2023:

Πάνω από 1000 αιτήσεις συγκεντρώθηκαν για όσους επιθυμούσαν να διαγωνιστούν στο Una voce per San Marino, με σκοπό την εκπροσώπηση της χώρας του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2023.

Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18-19-20 Φεβρουαρίου 2023 και ισως υπάρχει μια χρονική καθυστέρηση λογω της ανακοίνωσης των καλλιτεχνών την ίδια μέρα με τους ημιτελικούς. Οι ημιτελικοί θα είναι τέσσερις και ένας γύρος της δεύτερης ευκαιρίας. Ο ένας ημιτελικός θα πραγματοποιηθει για τους Πολίτες του Αγίου Μαρίνου όπου θα διαγωνιστούν 12 καλλιτέχνες και μόνο τέσσερις θα περάσουν στο μεγάλο τελικό. Στους άλλους ημιτελικούς θα συμμετεχουν 16 καλλιτεχνες σε καθε ημιτελικο. Οι καλλιτέχνες στους ημιτελικούς θα ερμηνεύσουν δύο τραγούδια.  Ένα τραγούδι διασκευή και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι. Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από πέντε μέλη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2023 στο Teatro Nuovo της Dogana.

Ο περσινός νικητής του Una Voce per San Marino και εκπρόσωπος του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2022 ήταν ο Ιταλικής καταγωγής Achille Lauro με το τραγούδι “Stripper” o οποίες δεν κατάφεραν να φέρει την χώρα στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη και τέταρτη συνολική χρονία, τερματίζοντας στην 14η θέση του δεύτερου ημιτελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2023!

Πηγή: San Marino RTV

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *