Άγιος Μαρίνος: 106 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας!

Τι κι αν ο ίδιος ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Αγίου Μαρίνου, RTV είχε ανακοινώσει ότι 30 καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό της χώρας Una voce per San Marino 2023 τελικά ο αριθμός αυτός ανεβαίνει στους 106!

Πως θα διεξαχθεί φέτος το Una voce per San Marino:

Φέτος, θα πραγματοποιηθούν 5 ημιτελικοί γύροι οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 18,19 και 20 Φεβρουαρίου. Ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου.

Στους τρεις πρώτους ημιτελικούς θα δούμε να διαγωνίζονται καλλιτέχνες που δεν έχουν καταγωγή από το μικρό κρατίδιο της ιταλικής χερσονήσου, ο τέταρτος ημιτελικός θα αφορά αποκλειστικά καλλιτέχνες από τον Άγιο Μαρίνο ενώ ο πέμπτος και τελευταίος ημιτελικός θα έχει τον χαρακτήρα του γύρου δεύτερης ευκαιρίας. Μετά και την αύξηση των καλλιτεχνών από τους 30 στους 106 δε γνωρίζουμε το πόσοι ακριβώς καλλιτέχνες θα διαγωνίζονται στον κάθε ημιτελικό και πόσοι θα προχωρούν στον τελικό. Βέβαια γνωρίζουμε ότι ο συνολικός αριθμός των finalist θα είναι 22!

 

Περσινός νικητής του Una voce per San Marino και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2022 ήταν ο Achille Lauro. Δυστυχώς δε μπόρεσε να οδηγήσει το μικρό κρατίδιο στον τελικό καταλαμβάνοντας την 14η θέση στον ημιτελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2023!

Πηγή: RTV

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *