Αλβανία: Η Sacha Jean-Baptiste θα επιμεληθεί τη συμμετοχή της χώρας στο Λίβερπουλ!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, η γνωστή στο χώρο της Eurovision χορογράφος και σκηνοθέτης Sacha Jean-Baptiste θα αναλάβει το στήσιμο στην σκηνή της Eurovision 2023 της συμμετοχής της Αλβανίας δηλαδή της Albina & Familja Kelmendi με το τραγούδι “Duje”

Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που η Sacha Jean-Baptiste αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της Βαλκανικής χώρας καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το 2021 με τη συμμετοχή της Anxhela Peristeri το “Karma”

https://www.youtube.com/watch?v=OxniMKVXjqM

Επίσης σε ό,τι αφορά το revamp του τραγουδιού Duje αυτό πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή ζωντανών μουσικών οργάνων συμπεριλαμβανομένων 60 εγχόρδων σε στούντιο στην Κωνσταντινούπολη. Το τραγούδι θα ερμηνευθεί εξ ολοκλήρου στην Αλβανική γλώσσα και δε θα διαφέρει από την εκδοχή που ακούστηκε στο Festivali i Këngës. Επιπλέον μέσα στο Μάρτιο και Απρίλιο θα γίνει και προώθηση της συμμετοχής σε πάρτυ στο Τελ Αβίβ, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, το Άμστερνταμ και τη Βαρσοβία.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συμμετοχή της χώρας όπως παρουσιάστηκε στο Festivali i Këngës.

https://www.youtube.com/watch?v=aZxe3Ce6yEI

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρο από τη συμμετοχή της Αλβανίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *