Αυστραλία: Με τους Voyager και το Promise στο Λίβερπουλ!

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας (SBS), ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα Voyager, θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2023.

Οι Voyager, θα διαγωνιστούν με το τραγούδι Promise, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Ποιοι είναι οι Voyager;

Οι Voyager είναι ένα progressive metal συγκρότημα από το Περθ της Δυτικής Αυστραλίας , που δημιουργήθηκε το 1999. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει επτά ολοκληρωμένα άλμπουμ.

Το 2020 κατέθεσαν συμμετοχή για να εκπροσωπήσουν την Αυστραλία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 με το “Runaway”, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκαν ως ένας από τους 10 καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν στον εθνικό τελικό της χώρας.

Πέρσι, το συγκρότημα επιλέχθηκε για να λάβει μέρος στο  Eurovision – Australia Decides και Κατέλαβε τη δεύτερη θέση με το “Dreamer”. Μάλιστα, ήρθε στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Πως σας φαίνεται το Promise των Voyager; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αυστραλίας στην Eurovision 2023!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Ενδιαφέρουσα συμμετοχή. Μίλια μακρυά από τον περσινο εμετο που καταδικασε το televoting. Προσωπικά μου άρεσε και πιστεύω ότι με μια προσεγμένη παρουσίαση θα πάει πολύ καλά…

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εκτιμώ ότι η Αυστραλία στέλνει κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της αλλά σαν τραγούδι στο είδος του μου φαίνεται απλά οκ. Πιστεύω θα έχει την τύχη της Κύπρου το ’16 και της Φιλανδίας το ’22. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Δεν είναι και για πρωτιά, αλλά μου αρέσει αρκετά νομίζω! Καλή τύχη στην Αυστραλία!
    Πάντως, εξακολουθώ να θεωρώ ότι το επίπεδο φέτος είναι μέτριο (προς το παρόν). Δεν υπάρχει κάποιο τραγούδι που να πω ότι είναι τέλειο. Υπάρχουν απλά πέντε-έξι ωραία τραγούδια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *