Γερμανία: Αύριο ξεκινάει η online ψηφοφορία για το “Unser Lied für Liverpool”!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η διαδικασία ψηφοφορίας για τον γερμανικό εθνικό τελικό “Unser Lied für Liverpool” ξεκινά την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 3 Μαρτίου 2023 στις 11 μ.μ.

Το σύστημα ψηφοφορίας θα λειτουργήσει ως εξής:

Κατά τη διάρκεια του Unser Lied für Liverpool το κοινό μπορεί να ψηφίσει μέσω SMS ή τηλεφώνου. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα συνδυαστεί με τα αποτελέσματα του televoting. Η ψήφος του κοινού θα βαρύνει το 50% του συνολικού αποτελέσματος.

Η ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής θα αποφασίσει για το υπόλοιπο 50% του αποτελέσματος. Κατά τη διάρκεια του σόου, η διεθνής κριτική επιτροπή θα απονείμει 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 και 12 βαθμούς στους συμμετέχοντες.

Οκτώ διεθνείς επιτροπές από διαφορετικές χώρες θα απαρτίζονται με άτομα από τον χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Οι διεθνείς κριτές προέρχονται από την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Φινλανδία, την Ισπανία, τη Λιθουανία, την Ουκρανία, την Αυστρία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Οι καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στο Unser Lied für Liverpool είναι οι εξής:

Το Unser Lied für Liverpool θα προβληθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στις 23:20 ώρα Ελλάδος στο Das Erste, στο ARD Mediathek και στο eurovision.de.

Καλεσμένοι στον εθνικό τελικό θα είναι το συγκρότημα “The BossHoss” και η Ilse DeLange. Η Ilse DeLange ήρθε δεύτερη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2014 ως μέλος του συγκροτήματος The Common Linnets. Φέτος, οι The BossHoss και η Ilse DeLange θα τραγουδήσουν το νέο τους single “YOU“.

Οι The BossHoss και The Common Linnets είχαν εμφανιστεί ως καλεσμένοι κατά τη διάρκεια του Unser Lied für Stockholm το 2016 διασκευάζοντας το τραγούδι “Jolene” της Dolly Parton.

Πέρσι την Γερμανία εκπροσώπησε στο Τορίνο ο Malik Harris με το τραγούδι “Rockstars” που κατετάγη για ακόμα μία φορά στην τελευταία θέση του Τελικού, 26η με μόλις 6 βαθμούς.

Εσείς ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στο Διαγωνισμό; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα σχετικά με τη Γερμανία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *