Δανία: H σειρά εμφάνισης του DMGP 2023!

Πριν από λίγες ώρες, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας DR, ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης του μεγάλου τελικού, DMGP 2023.

Η σειρά εμφάνισης των οχτω καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελίκο του DMGP 2023 είναι:

Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικου, τα οχτω διαγωνιζόμενα τραγούδια θα καταληξουν σε τρια, μετά από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Οι 3 καλλιτεχνες που θα παραμεινουν μπαινουν σε μια εκ νεου ψηφοφορία, τηλεοπτικού κοινού αλλα και κριτικής επιτροπής. Η ψήφος της κριτικής επιτροπής και η ψήφος των τηλεθεατών θα έχουν την ίδια βαρύτητα και θα αποφασίσουν τελικά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Δανία στο Λίβερπουλ τον Μάιο.

Επισης οι πολίτες της Δανίας θα εχουν την επιλογή να ψηφίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από το Melodi Grand Prix, μέσω της εφαρμογής Melodi Grand Prix της DR. Οι Δανοί θαυμαστές μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δανέζικος εθνικός τελικός Dansk Melodi Grand Prix 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2023.

Παρουσιαστές το Dansk Melodi Grand Prix θα είναι οιTina Müllerκαι Heino HansenTina Müller είναι για τρίτη συνεχή χρονιά παρουσιάστρια.

Οι Reddi εκπροσώπησαν την Δανία στη φετινή Eurovision με το τραγούδι “The Show“ και τερμάτισαν στην 13η θέση του Πρώτου Ημιτελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Δανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *