Δικηγόρος Melissa Mantzoukis: “Ευχαριστούμε την Μαρία Κοζάκου για τις δηλώσεις της”!

Στην εκπομπή Γεια Σου του SKAI φιλοξενήθηκε σήμερα ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, Χρήστος Ζωτιάδης. Ο κ. Ζωτιάδης αφού ευχαρίστησε την Μαρία Κοζάκου για τις δηλώσεις της και την επεξήγηση του τρόπου βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ, αποκάλυψε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν όλα τα νόμιμα μέσα κατά της διαδικασίας επιλογής της ελληνικής συμμετοχής, αφού όπως υποστήριξε δεν τηρήθηκαν όσα είχαν ανακοινωθεί εξ αρχής.

Στην συνέχεια εξήγησε πως αυτό που περιέγραψε η κα Κοζάκου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε ανακοινώσει η ΕΡΤ για τη διαδικασία, αλλά και σε όλα όσα απάντησε η ελληνική δημόσια τηλεόραση στα mail της στη Melissa Mantzoukis και στο εξώδικο που της απέστειλε.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Η κα Κοζάκου με βάση τα όσα ανέφερε η κριτική επιτροπή δεν είχε το 49,4%…Μπορούσαν να δώσουν το χρυσό, το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο σε όποιον ήθελαν. Πως μπορεί να διαγωνίζονται τρεις και τελικά να βαθμολογούμαστε στην πέμπτη θέση;

Τα όσα αποκάλυψε η Μαρία Κοζάκου σύμφωνα με τον κ. Ζωτιάδη είναι και ο λόγος που η ΕΡΤ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει τον αναλυτικό τρόπο βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής, παρά τα επίμονα αιτήματα τους προς τούτο. Μάλιστα συνεχίζουν να μην παραδίδουν τα πρακτικά βαθμολογίας, μολονότι στο εξώδικο που έλαβαν πριν αρκετές ημέρες, ανέφεραν πως τα πρακτικά είναι διαθέσιμα και μπορούν να τα παραλάβουν.

Όλα όσα δήλωσε η Μαρία Κοζάκου και η απάντηση της Melissa Mantzoukis

Υπενθυμίζουμε πως την Παρασκευή στις 17/2 η Μαρία Κοζάκου από τον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ1 και την εκπομπή Πρωίαν Σε Είδον την Μεσημβρίαν, αποκάλυψε τον τρόπο βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής. Ένα ερώτημα που από την πρώτη στιγμή απευθύνει στην ΕΡΤ η Melissa Mantzoukis δια μέσω του δικηγόρου της. Συγκεκριμένα η Μαρία Κοζάκου, που ήταν και ένα από τα εφτά μέλη της επιτροπής ανέφερε:

Το Liar, το τραγούδι που δεν πήγε (στην Eurovision) δεν συγκέντρωσε στην τελευταία ψηφοφορία 7 8άρια. Γιατί οι άνθρωποι νομίζουν πως στην τελευταία βαθμολογία που είχαμε τρία τραγούδια, στις συνεντεύξεις, τους καλέσαμε τους ανθρώπους, μας έδωσαν ένα μέρος του concept που σκόπευαν να έχουν στο Λίβερπουλ…γιατί δεν δώσαμε 12, 10 και 8;…Εγώ είμαι της Γ’ Δέσμης και έτσι θα το πω όσο γίνεται πιο απλό. Όταν βαθμολογήσαμε μετά την Επιτροπή των 70, οι οποίοι άνθρωποι βαθμολόγησαν από το 12 ως το 4, έπρεπε και εμείς να έχουμε στη διάθεση μας τους αντίστοιχους πόντους, οι οποίο σταθμίστηκαν με την επιτροπή των 70. Αν λοιπόν στην τελευταία βαθμολογία της επιτροπής δίναμε μόνο 12, 10 και 8, θα σήμαινε πως προσθέτουμε καρπούζια με πορτοκάλια. Άρα για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία κάποιο τραγούδι πήρε 12, κάποιο 10, κάποιο 6, κάποια ενδιάμεση βαθμολογία μπορεί να μην ήταν. Για αυτό δεν συγκέντρωσε ο τελευταίος …Είναι απλό μαθηματικά, αλλά έχουμε θέματα ανάγνωσης κειμένου, κατανόησης και αριθμών.

Μαρία Κοζάκου

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και αυτή την φορά μάλιστα από την ίδια την Melissa Mantzoukis, η οποία ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram:

Φαίνεται πως οι εξελίξεις την τρέχουσα εβδομάδα θα είναι πολλές και το Eurovisionfun θα σας ενημερώνει για όλα όσα θα συμβούν σχετικά με το ζήτημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

31 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ioanna.m
    Ioanna.m says:

    Η Μαρία Κοζάκου είναι φίλη με την dream team.
    Η Dream team υποστήριζε την Μαντζούκη.
    Πιστεύω ότι η Κοζάκου επίτηδες εξέθεσε την ΕΡΤ για να βοηθήσει την dream team. Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει το ότι είπε δημόσια ότι η επιτροπή της ΕΡΤ ψήφιζε όπως ήθελε χωρίς να τηρεί το 49,4% για το οποίο είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο Ζούλας;

    Απάντηση
    • JustVoted
      JustVoted says:

      Το περίεργο δεν είναι ότι το παραδέχτηκε αλλά ότι το βρήκε και λογικό.
      Ενώ δηλαδή είχαν ανακοινώσει ότι η επιτροπή της ΕΡΤ θα καθόριζε το 49,4% του αποτελέσματος η Κοζάκου βγήκε και είπε ότι ψήφισαν με τρόπο που μπορούσαν να καθορίσουν το 100% του αποτελέσματος.

      Απάντηση
  2. Μελίσα μαζί σου
    Μελίσα μαζί σου says:

    ευτυχώς π είπε αυτά η Κοζάκου κ απλά έκανε πιο εύκολο το έργο του κ. Ζωτιάδη. Σ περίπτωση π καταφύγουνε στα δικαστήρια, το έργο του θα είναι πολύ εύκολο κ φαίνεται κ αξιόλογος
    Δεν ξέρω βέβαια αν μπορούμε να ελπίζουμε σ ανατροπή εκπροσώπησης αλλά ας ελπίσουμε στο καλύτερο για το ελληνικό μέλλον στο διαγωνισμό

    Απάντηση
  3. SOS
    SOS says:

    “Υπήρξε, μάλιστα, και στάδιο στο οποίο αφαίρεσαν τα 4άρια και τα 5άρια της επιτροπής των 70 ατόμων.”
    Ο κ.Ζωτιάδης κάποια στιγμή στην αρχή είπε αυτό. Πως μπορεί να έχει γίνει αυτό; είναι εντελώς παράλογο.

    Απάντηση
    • Eleni
      Eleni says:

      Αν αυτό ισχύει δεν έχουν βαθμολογήσει 70 άτομα τις συμμετοχές που έχουν πάρει 4 και 5.
      Αν για παράδειγμα, 12 άτομα έδωσαν στην Μαντζούκη 4 ή 5 τότε πήρε βαθμούς από 58 άτομα και όχι 70. Αυτό όμως κάνει ακόμα ισχυρότερο το ποσοστό της επιτροπής της ΕΡΤ καθώς οι βαθμοί των 7 της ΕΡΤ πολλαπλασιάστηκαν Χ 10 για να υπάρχει στάθμιση ανάμεσα στις δυο επιτροπές.

      Απάντηση
  4. Τina
    Τina says:

    Η συμμετοχή μας από όσο καταλαβαίνω βρίσκεται στον αέρα και όχι άδικα δεν πιστεύω ότι θα μας εκπροσωπήσει η Μαντζουκης απλώς δεν θα συμμετάσχουμε καθόλου στον διαγωνισμό που είναι και το πιο πιθανό

    Απάντηση
  5. Panos
    Panos says:

    Από την στιγμή που υπήρχε διαφθορά στην επιλογή του νικητή, πρέπει να ακυρωθεί η συμμετοχή μας. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας. Ας τον στέλναν με ανάθεση να τελειώνει το θέμα γιατί έχει κουράσει πραγματικά.

    Δεν με απασχολεί καθόλου αν ειναι 16 χρονών κτλ. Τι πάει να πει 16 χρονών, κρίμα το παιδί κτλ.
    Δηλαδή αν ήταν 30 ή 50 χρονων δεν θα ήταν κρίμα? Δεν στοχοποίειται ο Victor, αλλα η όλη διαδικασία της επιλογής του εκπροσώπου μας. Αν {όπως φαίνεται} δεν κέρδισε αξιοκρατικά, πρέπει να πάει σπίτι του όπως θα πήγαινε ο καθένας μας.

    Δεν εχώ ακούσει το τραγούδι του Victor ή της Melissa και ούτε ξέρω αν μου αρεσει το Liar περισσότερο όταν με το καλό κυκλοφορήσουν και τα δύο. Το θέμα είναι οτι δεν έγινε δημοκρατική επιλογή.

    Φέτος έχει καταντήσει εμετικό το όλο σκηνικό και δυστυχώς όσο hype υπήρχε γι αυτόν το θεσμό, έχει εξατμηστεί.
    Επίσης τα τραγούδια έγιναν leaked πριν την ανακοίνωση της διεφθαρμένης ΕΡΤ και γι αυτό οι εκάστοτε καλλιτέχνες δεν μπορούν να τα υποβάλλουν σε άλλες χώρες.

    Πρώτη φορά μπήκα στην διαδικασία να γράψω σχόλιο σε άρθρο. Πείτε μου την γνώμη σας…

    Απάντηση
  6. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Απαιτώ να βγει στα κανάλια ο κυριούλης με το μεγάλο καπέλο που πριν ακούσει τα τραγούδια έβαλε 12 στη Μόνικα κ αφού αποκλείστηκε η Μόνικα τότε το έβαλε τλκ στην Καούρη κ αφού έγινε σάλος το έβαλε τλκ στο Βερνίκο καθότι χρηματίστηκε από την οικογένεια εφοπλιστών με ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ, λουκούμι κ κουλούρι σαλονικιώτικο…

    Απάντηση
    • Nικόλαος
      Nικόλαος says:

      Ο κύριος με το καπέλο ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ έβαλε :
      12 στο ντουέτο
      10 στην Μόνικα
      4 στην Μελίσσα
      Το σχόλιο το έχω γράψει ΕΝΑ ΜΗΝΑ πριν ανακοινωθεί το τοπ 3.
      Και όπως αποδείχτηκε ήταν βαλτός από την ΕΡΤ καθώς
      – πέρασαν το ντουέτο από το πουθενά στο τοπ 3
      – και όπως έλεγα από τότε : Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ.

      Απάντηση
    • ΑΝΔΡΕΑΣ
      ΑΝΔΡΕΑΣ says:

      Φίλε μου, μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι αστείο και όχι κάτι πιο ουσιαστικό.

      Σεβαστό ότι είσαι υπέρ του Βίκτωρ, αλλά θα ήταν πιο σωστό να έβλεπες πιο καθαρά τα γεγονότα.

      Επειδή ο γραπτός λόγος είναι εύκολο να παρεξηγηθεί, όσα γράφω τα γράφω με απόλυτα καλή διάθεση.

      Απάντηση
      • Γιάννης Α Γιάννης
        Γιάννης Α Γιάννης says:

        δεν είμαι υπέρ κανενός. είμαι υπέρ του καλύτερου κομματιού για εκπροσώπηση κ αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι ούτε της Melissa ούτε της Κλαυδίας κ εμπιστεύομαι την επιτροπή της ΕΡΤ ότι δεν ήταν ούτε της Ευαγγελίας ούτε του Κούρτη. κράζετε όλοι έναν πιτσιρικά γιατί θεωρείτε ότι ανταγωνιστικο θα ήταν μόνο ένα τσιφτετέλοdance κομμάτι αλλιώς άπατος!
        Όσο για τον σχολιαστή του κυρίου με το καπελάκι ας πάρει σβάρνα όλα τα σχόλια που αφήνει να αποφασίσει που έδωσε τελικά 12αρι ο φυτευτος της ΕΡΤ … είναι δυνατόν? γιατί να βάλει δημογραφική επιτροπή με “δικούς της” εφόσον μπορούσε να κάνει εξαρχής απευθείας ανάθεση?
        είστε όλοι παρανοϊκοί, δεν έχετε ζωή κ ψάχνετε δράκους κ δικαστικές διαμάχες

        Απάντηση
        • Νικόλαος
          Νικόλαος says:

          Τρικυμία εν κρανίω.
          1. Ποιος και που έπραξε έναν πιτσιρικά;
          2. Ποτέ δεν έγραψα οτι ο κύριος με το καπέλο έβαλε 12 στην Μόνικα. ΠΑΝΤΑ έλεγα ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΒΑΛΕ
          12 στο ντουέτο
          10 στην Μόνικα
          4 στην Μελίσσα
          Και πάντα έλεγα ότι η ΕΡΤ δεν θα στείλει ΠΟΤΕ την Μελίσσα.
          3. Το κομμάτι της Μελίσσα ήταν ένα καθαρόαιμο dance , δεν είχε καμία σχέση με τσιφτετέλι. Αλήθεια εσύ που το έχεις ακούσει και το κρίνεις;
          4. Αυτή η βλακεία με την ανάθεση ας σταματήσει. Αν η ΕΡΤ ήθελε ας έκανε ανάθεση. Αφού δεν έκανε οφείλει να ακολουθήσει την διαδικασία που όρισε. Και η Σουηδία μπορεί να κάνει ανάθεση αλλά κάνει το melody. Αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα να το στήσει.
          Η ΕΡΤ ήθελε εμφανώς το ντουέτο, τα δικά μου σχόλια ήταν εβδομάδες πριν ανακοινωθεί το τοπ 3. Απλά δεν μπορούσε να κάνει ανάθεση σε 2 άσχετες και προσπάθησε να της «νομιμοποιήσει» μέσω μιας στημένης διαδικασίας.

          Απάντηση
        • Νικόλαος
          Νικόλαος says:

          5 Ιανουαρίου

          https://eurovisionfun.com/2023/01/ελλάδα-η-melissa-mantzoukis-το-φαβορί-της-ψηφοφορίας-τ/#comments

          9 Ιανουαρίου

          https://eurovisionfun.com/2023/01/ελλάδα-η-αναλυτική-κατάταξη-της-επιτρ/

          17 Ιανουαρίου

          Συμμετείχα στην διαδικασία και για άλλη μια φορά θα σας πω ότι η ΕΡΤ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να επιλέξει την Μαντζούκη.
          Αν όπως λέτε είναι μεταξύ των δυο θα πάει ο Βερνίκος που έχει και λεφτά ο μπαμπάς του και έχει και την ΠΑΝΙΚ από πίσω.

          https://eurovisionfun.com/2023/01/ελλάδα-στην-τελική-ευθεία-η-ερτ-για-την/

          Απάντηση
          • Γιάννης Α Γιάννης
            Γιάννης Α Γιάννης says:

            Νικόλαε σε θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν την ανακοίνωση της 3άδας να λες ότι ο κυριούλης έδινε 12αρι Μόνικα. δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κάνω ανω κάτω όλο το site για να το βρω. Ό,τι θέλει θα κάνει η ΕΡΤ με την ετυμηγορία του δημογραφικού κοινού. Μην ξεχνάς ότι ψηφίζουν κ οι επιτροπές…

      • Γιώργος Κ.
        Γιώργος Κ. says:

        Νομίζω ότι αυτό που θέλει να πει είναι ότι πρώτα όλοι λέγανε ότι η Μόνικα είναι βύσμα, μετά όλοι έλεγαν ότι το ντουέτο Καούρη-Μαραγκού είναι βύσμα και, τώρα, πολλοί λένε ότι ο Victor είναι βύσμα. Δηλαδή, είναι υπερβολικό αυτό μιας και δεν μπορεί να αποτελούν και οι τρεις βύσματα. Ή θα είναι ένας από αυτούς ή κανένας… Οπότε το κρίνω ως εύστοχο αυτό το σχόλιο (αν εννοεί αυτό που νομίζω).

        Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. βέβαια εννοώ κ άλλα πράματα όμως οι eurotaliban δεν νιώθουν αν δεν τους εκπροσωπήσει αυτό που θέλουν…

          Απάντηση
          • Νικόλαος
            Νικόλαος says:

            θυμάσαι λάθος.
            Ποτέ δεν είπα ότι έβαλε 12 στην Μόνικα.
            Σου έχω βάλει από πάνω όλα τα ποστ μου να μην κουράζεσαι να τα ψάχνεις.

  7. Theodor
    Theodor says:

    Αυτό το φιάσκο της ΕΡΤ, μας ρίχνει πιο κάτω και από τον Άγιο Μαρίνο, ο οποίος έχει δώσει το 14% του προϋπολογισμού της χώρας του στο project που ονομάζεται Eurovision 2023. Εμείς, εννοείται θα μπορούσαμε να προσεγγίσουμε και “ισχυρούς” καλλιτέχνες αλλά με τέτοιο χάλι, κανένας/ καμία δε μας αξίζει. Ακόμη και αν σκεφτεί κανείς το ρεζιλίκι το περσινό της Μολδαβίας πέρυσι που τελευταία εβδομάδα ακύρωσε τον εθνικό τελικό, βγήκε μία θέση μπροστά μας στο Τορίνο. Αυτό μας χρειάζεται. Ένα θαύμα ή η αποχή μας από το Διαγωνισμό, αν και το τελευταίο θα λυπήσει πολλούς από εμάς εννοείται. Όσον αφορά τη γλυκύτατη και εξαιρετική Μαρία Κοζάκου, η οποία βάζει σε προτεραιότητα όλους τους fans και την Dream Team, μόνο συγχαρητήρια αξίζουν, γιατί αυτή τη στιγμή αν και ρισκάρει τη δουλειά της – τις οικονομικές τις απολαβές με αυτοθυσία – η ηθική της άνοδο στα μάτια των Eurofans ξεχωρίζει. Ένα βραβείο είναι το λιγότερο που τις αξίζει να δοθεί

    Απάντηση
  8. πανος
    πανος says:

    Αραγε και στο γερμανικο idol τα ιδια εκανε η Μελίσσα οταν δεν βγηκε? Μοιραζε μηνυσεις και εξωδικα? Την παρτη της κοιταζει και δεν τη νοιαζει τιποτα αλλο απο το να κανει ντορο. Τετοια χαιρεκακια απο εποχη Ρακιντζη ειχαμε να δουμε

    Απάντηση
    • ΑΝΔΡΕΑΣ
      ΑΝΔΡΕΑΣ says:

      Καλημέρα και καλή εβδομάδα Πάνο.

      Το σχόλιο σου είναι ‘γεμάτο” αρνητισμό και ίσως δόσεις εμπάθειας.

      Γιατί να κοιτάζει την πάρτη της όπως λες και να μην διεκδικούν μια δικαίωση όπου εκείνη ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ (γιατί δεν είναι μόνη της σε αυτό) πιστεύουν πως έχουν αδικηθεί;

      Ακόμα και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του νεαρού Βίκτορα θα μπορούσε να καταλάβει πως κάτι υπάρχει πίσω από την επιλογή του, χωρίς να κατηγορεί κάποιος τον ίδιο για αυτό.

      Επειδή ο γραπτός λόγος είναι εύκολο να παρεξηγηθεί, όσα γράφω τα γράφω με απόλυτα καλή διάθεση.

      Απάντηση
  9. Κωνσταντίνος Καμπόλης
    Κωνσταντίνος Καμπόλης says:

    Τώρα αρχίζει το καλό….
    Υπάρχουν στοιχεία πλέον και όχι εικασίες. Η ΕΡΤ διαρκώς τροποποιεί γεγονότα, κρύβει αποτέλεσμα και τώρα φάσκει και αντιφάσκει. Νομίζω σαν υπόθεση εύκολα μπορεί να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και να βγει κερδισμένη η Μελίσα. Η ΕΡΤ με όσα έκανε μόνο χαμένη βγαίνει και θα βγει, όχι μόνο τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια που πραγματικά δεν θα υπάρχει καλλιτέχνης να δηλώσει ενδιαφέρον μετά από το φετινό φιάσκο αν μείνει έτσι η διαδικασία και η επιτροπή των ανίκανων.
    Τώρα όσοι έχουν κολλήσει στο θέμα του τραγουδιού και στο ότι έχουμε επιτεθεί σε ένα παιδί (αν είναι δυνατόν, για τη διαδικασία φιάσκο μιλάμε τόσο καιρό) μάλλον δεν κατανοεί το βασικό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το ότι η ΕΡΤ αφενός δεν έκανε τίποτα από όσα έλεγε με τις επίσημες ανακοινώσεις της και αφετέρου μας περνάει για χαζούς κάνοντας πράγματα που μόνο στην Λευκορωσία συμβαίνουν…
    Επειδή δεν νομίζω ότι υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση για αντικατάσταση εκπροσώπου, καλό θα ήταν να αποσυρθούμε για φέτος και η ΕΡΤουλα να πάρει το μάθημα της.
    Άλλιως η όλη κατάσταση που η ΕΡΤ δημιούργησε και διατηρεί, θα μεταφραστούν σε πολύ χαμηλό αποτέλεσμα και σε σχόλια από όλους φορείς του τύπου ” και τώρα η Ελλάδα που θα συμμετέχει με τον 16χρονο βικτορ παρά τα ευτράπελα και τις δικαστικές υποθέσεις”.
    Κοινώς: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΡΕΖΙΛΙΚΙ.

    Απάντηση
    • Greek_Lawyer
      Greek_Lawyer says:

      Μη δικαιολογούμε το επερχόμενο βατερλω του Βερνικου. Και η Ισπανία πέρσι, πήγε Τορίνο με μπινελίκια και κόντρες από τους Ισπανούς φάνς και τελικά σάρωσε γιατί ήταν φοβερή πάνω στη σκηνή. Στην τελική, ας φρόντιζε η Ερτ να είναι εντάξει με τις συμβάσεις – συμφωνίες που κάνει και να μην τις παραβιάζει μονομερως. Σαυτη τη ζωή ό,τι μα ό,τι κάνουμε στις συναλλαγές μας και τις συμφωνίες μας διέπεται από κανόνες δικαίου. Δεν είμαστε στη ζούγκλα να επιβάλλεται η λογική και το δίκαιο του ισχυροτερου. Και το μόνο μέρος να διαγνωστεί η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη είναι τα δικαστήρια. Ούτε θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και ούτε θα κάτσουμε να ζημιωνομαστε από ευθύνη-υπαιτιοτητα του άλλου.

      Απάντηση
  10. Greek_Lawyer
    Greek_Lawyer says:

    Η ερτ ξαναεχασε ασφαλιστικά μέτρα πρόσφατα (τέλος καλοκαιριού 2022)κοντρα σε εταιρία παραγωγής. Τότε η ερτ είχε κάνει συμφωνία – σύμβαση με την εν λόγω εταιρία αλλά ξαφνικά αποφάσισαν να δώσουν τη δουλειά… αλλού! Η εταιρία που είχε το νόμιμο δικαίωμα να αναλάβει την παραγωγή (εκπομπής όπως με ενημέρωσε η συνάδελφος που χειρίστηκε την υπόθεση) προσπάθησε Να έρθει σε συνεννόηση με ερτ αλλά την αγνόησαν επιδεικτικά και έτσι πήγε δικαστήριο και δικαιώθηκε. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο συμπαθέστατος συνάδελφος της κ. Μαντζουκη δεν κατέθεσε ΚΑΙ ασφαλιστικά μαζί με την κατάθεση της αγωγης αφού πληρούνται τα κριτήρια του κατεπειγοντος λόγω των στενών deadlines. Θα μπορούσε να καταθέσει ασφαλιστικά με ταυτόχρονο αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής και αν ο δικαστης την έδινε την προσωρινή διαταγή θα είχαμε μια προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης εντός ολίγων ημερών!!! Πάντως η ερτ δεν ιδρώνει το αυτι της διότι και να χάσει αγωγές ή ασφαλιστικά, την αποζημίωση θα την πληρώσουμε όλοι εμείς οι χρηματοδότες της ερτ γιατί τούς είναι τόσο δύσκολο στην ερτ να κάνουν μια συμφωνία – σύμβαση και να την τηρήσουν και να απέχουν από καταχρηστικες και αντισυμβατικες πρακτικές!

    Απάντηση
    • Ψγ
      Ψγ says:

      Πιστεύεις υπάρχει ο χρόνος να αλλάξει η εκπροσώπηση και να μην αποσυυρθούμε; Ρωτάω επδ η διορία είναι σ λιγότερο από 20 μέρες, διάστημα στο οποίο δύσκολα γίνονται πολλά πράγματα

      Απάντηση
  11. ΦΩΤΗΣ
    ΦΩΤΗΣ says:

    Η διαδικασία ήταν αστεία εξαρχής . Η επιτροπή ψήφιζε μετά το κοινό ξέροντας τα αποτελέσματα της και με άλλη κλίμακα. Αλλο να μπορείς να δώσεις επτά βαθμούς σε επτά τραγουδια και άλλο να δίνεις επτά βαθμούς σε τρία τραγούδια. Τι άλλο να πεις. Και η εκπρόσωπος της ΕΡΤ το θεωρεί και λογικό όλο αυτό. Εκανε ακριβώς αυτό που κατέκρινε με μήλα και πορτοκάλια. Οποιο τραγούδι και να έβγαινε πάλι η διαδικασία είναι αστεία. Απορώ αν δεν είχαν θέσει θεμα εξαρχής όλοι τους. Καλή επιτυχία στον πιτσιρικά είναι τσίφτης.

    Απάντηση
  12. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Παιδιά, ο μικρός δεν πάει καλά στα στοιχήματα όχι επειδή δεν αρέσει το τραγούδι του, μη ξεχνάτε ότι δεν το έχει ακούσει κανείς για να κρίνει, αλλά επειδή με όσα γίνονται δεν ποντάρει κάνεις σε μια χώρα που το πιο πιθανό είναι να μη συμμετάσχει.
    Ποιος έχει λεφτά για πέταμα.

    Άλλωστε οποίος και να πάει φέτος η νίκη πάει Σουηδία και loreen.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *