Ελλάδα: Ακούστε απόσπασμα από το Holy Water της Klavdia!

Κυκλοφορεί σε λίγες ώρες το Holy Water, το τραγούδι των ARCADE με το οποίο η Klavdia διεκδίκησε την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023! Πριν από λίγο η Klavdia έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω!

Το τραγούδι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν τρίτο με μικρή διαφορά από την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της επιτροπής κοινού, πίσω δηλαδή από τον Victor Vernicos που ήταν δεύτερος και την Melissa Mantzoukis που ήταν στην πρώτη θέση. Δεν κατάφερε να βρεθεί στην τελική τριάδα, προφανώς εξαιτίας της βαθμολογίας της επιτροπής της ΕΡΤ.

Πως σας φαίνεται το Holy Water; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. JN
    JN says:

    Aπό αυτο το πολυ συντομο αποσπασμα ακουγεται παρα πολυ ενδιαφερον . Η ΕΡΤ για ακομα μια φορα φετος αποδεικνυει ποσες παρατυπιες , παραφωνιες , παρανομιες εχει κανει.

    Απάντηση
  2. euroGreece
    euroGreece says:

    Επειδή έχω ακούσει το Holy Water της Κλαυδίας, αν σήμερα δεν ξεσηκωθούμε όλοι οι eurofans που η επιτροπουλα της ΕΡΤ άφησε εκτός τριάδας αυτή την κομματάρα, για να περάσει το ανεκδιήγητο Shout Out του βύσματος του Ζούλα τότε είμαστε τελείως άξιοι της μοιρας μας. Η φετινή διαδικασια ειναι όχι απλά για γέλια, αλλα οτι πιο απαραδεκτο εχει κανει ποτε η ΕΡΤ στην eurovision και ξεκαθαρη κοροιδια στα μουτρα μας και αντι να πούμε μπράβο σε ένα νέο κοριτσι που αδικηθηκε και προσπαθει να βρει το δικαιο του, διαβαζω τοσες ημερες όλες αυτες τις μ…….ς εδω μεσα απο μερικους, ευτυχως ελαχιστους.
    Ο φασισμος έτσι ξεκινα πάντως να το ξέρετε! όταν θεωρουμε λογικο το να αδικειται καποιος και να μην μιλάμε, όταν αντι να επιτεθούμε σε αυτον που διέπραξε την αδικια, επιτιθέμεα σε αυτον που ψάχνει να βρει το δικιο του. Ντροπη σας αυτο εχω να πω σε οσους ασπάζονται αυτες τις ιδεες.
    Σήμερα το βράδυ που θα κυκλοφορησει το τραγουδι θα ξυπνήσει και ο τελευταιος που πιστευει πως η ΕΡΤ φέτος τα έκανε όλα δίκαια και σωστα!

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Αυτό το πράγμα που με την κάθε σημαντική ή ασήμαντη αφορμή χρησιμοποιείτε βαρύγδουπες εκφράσεις τυπου “φασισμός”, “δημοκρατία” και άλλα τέτοια γραφικά…. Κάπου ώπα πραγματικά.

      Απάντηση
  3. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Γεια σου ρε ΕΡΤ με τα ρουσφέτια σου! (#shout_out)
    Κ δυστυχώς θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο. Όποιος δικαιολογεί τον θύτη με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη κι αν αυτός είναι επίθεση ή χυδαιολογία εις βάρος του οποιουδήποτε καλλιτέχνη που συμμετείχε, είναι κ αυτός μέρος του προβλήματος και προφανώς θα του αξίζει τέτοιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας (Λευκορωσία γίναμε…κάπου ώπα)

    Απάντηση
  4. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Εχω αρχίσει να πιστεύω οτι κάποιος τους έταξε ψηφαλακια. Μη ξεχνάμε έχουμε και εκλογές… Απο αυτο το απόσπασμα θεωρώ οτι αν επιλέγαμε αυτη τη συμμετοχή και με μια καλη σκηνική παρουσίαση και φωνή της κλαυδια θα ειχαμε μια παρα πολυ καλη θέση. Τοσο επίτροπες οσο και κοινο θα μπορούσε να ψηφίσει αυτή τη συμμετοχή! Κ όμως βρέθηκε εκτός 7αδας…Μάλιστα. Αλλη μια καλλιτέχνιδα που αδικήθηκε. Αντε να βγάλει και ο κουρτης το δικο του να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη αποψη.

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Kαλα αδερφε το μονο που κανεισ εσυ ειναι να τα κραζεις ολα.Και την κλαθδια αδιαφορη την ελεγες.Δηλαδη ελεοσ επειζει τωρα βγαινουν ολα τα απλητα στην φορα δεν μπορεισ να κραξεισ αλλο.Οταν θα βγει και τησ μελισσασ θα κλαισ

      Απάντηση
  5. Μαρία
    Μαρία says:

    Kαλα οταν βγουνολαα και τησ Κλαυδιας και του Κουρτη και του Leon Of Athens,και αν βγαλει και η Μελισσα το δικο τησ θα γινει ο κακοα χαμοσ….Να ειστε σιγουροι οτι τα καλυτερα ερχονται..

    Απάντηση
  6. gogos
    gogos says:

    Το απόσπασμα μου αρέσει, αλλά…
    Η πρώτη σκέψη μου ήταν, “για Eurovision δεν θα το ήθελα”. Θα περιμένω όμως να το ακούσω ολόκληρο για να έχω πιο σωστή και δίκαιη άποψη.
    Το ίδιο ακριβώς βέβαια (ως ώρας) λέω και για του Βερνίκου.

    Απάντηση
  7. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα μόνο ακούγεται κλάσεις ανώτερο από του Victor και καλύτερο από της Melissa. Το shout out δεν θα ήθελα καν να το σχολιάσω.

    Απάντηση
  8. Λάιος
    Λάιος says:

    Τρεις φορές είπε Holy water και όλοι καταλάβαμε ότι είναι και κλάσεις ανώτερο από τα άλλα… επίμαχα. ΟΚ.
    Ας το ακούσουμε βέβαια ολόκληρο, αλλά να θυμίσω ότι ακόμη και το κοινό το είχε κάτω από του παντελώς αγνώστου Βίκτωρα. Σέβομαι την Κλαύδια και τη δυνατή φωνή της και θα ήθελα να τη δω κάποτε να μας εκπροσωπεί. Ίσως με κάτι λίγο πιο έθνικ που πιστεύω ότι της πάει πολύ.
    Όσο για τα περί φασισμού, δεν φαντάζομαι ότι υπάρχει εσωτερική επιλογή σε άλλη χώρα που γίνεται αλλιώς, ακόμη και στις… πολυτισμένες. Το πρόβλημα δεν είναι ο φασισμός (πχ. ο δντης της Ερτ ξεφτιλίζεται για να στείλει δυο κοπελιές…; ), αλλά η λίγο… ηλικιωμένη επιτροπή της Ερτ που στο τέλος θα αποθαρρύνει κάθε νέο παιδί που θέλει να δοκιμάσει μουσικά με κάτι άλλο πέρα από μπαλάντα. Γι’ αυτό και θα το ξαναγράψω: ανοιχτός τελικός.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      το ότι καποιοι κράζουμε ακομα και για το final3 αυτό με ξεπερνά! σημασία έχει η τελική επιλογή της ΕΡΤ κ αυτή ανυπομονούμε να ακούσουμε ολοκληρωμένη προς το παρόν

      Απάντηση
  9. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από αυτό το λίγο μου ακούστηκε ενδιαφέρον σαν μουσική και σίγουρα αξιοπρεπές. Ξεκάθαρα άξιζε μια θέση στην 3αδα αντί του shout out. Σε σχέση με το what they say το θεωρώ πιο ενδιαφέρον της Κλαυδιας αλλά θα περιμένω να τα ακούσω και τα δύο ολόκληρα όπως φυσικά και όσα άλλα υποψήφια κυκλοφορήσουν.
    Καλά το ότι ακόμα ορισμένοι (ευτυχώς καμιά δεκαριά maximum) θεωρούν λογική και δημοκρατική τη διαδικασία που ακολούθησε η ΕΡΤ με ξεπερνά…
    Καλά για νοθεία δε θα μιλήσω, είναι σχεδόν σίγουρο αν σκεφτεί κανείς πως δεν δίνει τα αποτελέσματα στη δημοσιότητα όπως ζήτησε η πλευρά της Μελίσας. Κάτι που σε όλες τις χώρες γίνεται κατευθείαν αν δεν έχει ακολουθηθεί εσωτερική επιλογή (χωρίς καμιά ανάμειξη του κοινού) ή απευθείας ανάθεση.
    Ελπίζω η Κλαυδια, όταν πάρει πόδι η Γερουσία των ακατάλληλων να επιλέγουν για Eurovision (Παπαδημητρίου, Κοζάκου κλπ) και όταν αλλάξει η διαδικασία επιλογής, να προσπαθήσει ξανά. Έχει πολύ όμορφη και μελωδική φωνή.

    Απάντηση
  10. Μάριος
    Μάριος says:

    Να περιμένουμε να το ακούσουμε και ολόκληρο, αλλά από το συγκεκριμένο απόσπασμα φαίνεται πολύ συνηθισμένο και μέτριο. Δεν θα έλεγα ότι η μη πρόκρισή του στην 3αδα αποτελεί και κανένα σκάνδαλο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *