Ελλάδα: Ακούστε το ”Holy Water” της Klavdia για την Eurovision 2023!

Πριν από λίγο μέσα από τον λογαριασμό της Panik Records, στο Youtube, η Klavdia, μια εκ των φιναλίστ, της φετινής επιλογής για την Eurovision 2023, κυκλοφόρησε το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στη φετινή διαδικασία της ΕΡΤ, δίχως τελικά να λάβει το εισιτήριο για το Λίβερπουλ.

Το τραγούδι έχει τίτλο Holy Water, ενώ το υπογράφουν οι ARCADE (Ελλάδα 2020 και 2021).

Το Holy Water, αποτελεί μια μελωδική, slow μπαλάντα, με διακυμάνσεις.  Το τραγούδι αναδεικνύει την ισχυρή φωνή της νεαρής τραγουδίστριας, ενώ υπάρχουν συναισθηματικές εκρήξεις. Τέλος, υπάρχει έντονο το  θρησκευτικό, αλλά και το κοινωνικοπολιτικό στοιχείο.

Ακούστε το Holy Water της Klavdia παρακάτω:

 

Ποια είναι η Klavdia;

Η 20χρονη Κlavdia, που έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο The Voice of Greece το 2018, είναι μία ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα με αιθέρια φωνή και πολύ πρόσφατα έκανε το δισκογραφικό της ντεμπούτο, με το «Lonely Heart» που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Arcade Music και την Panik Records.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από τέσσερα χρόνια, παίρνοντας μέρος στο «The Voice», όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό με κάθε ερμηνεία της. Τα επόμενα χρόνια συνέχισε να «μαγεύει» με live εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε δίπλα στον σπουδαίο Διονύση Σαββόπουλο, καθώς και στο «Summer Nostos Festival» με τον Good Job Nicky. To «Lonely Heart» είναι ένα ethnic pop dance κομμάτι, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική έγραψαν η δημιουργική ομάδα των Arcade, που έχει υπογράψει πολλές μεγάλες επιτυχίες και ο Παντελής Λουπασάκης (Pade) και τους στίχους οι Arcade.

Θα θέλατε να δείτε την Klavdia ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

32 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Πολύ όμορφο τραγούδι. Με μία καλή ερμηνεία και προσεγμένη παρουσίαση θα είχαμε σίγουρα ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μακάρι η Klavdia να ξαναπροσπαθήσει στο μέλλον υπό καλύτερες συνθήκες…

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Πολύ όμορφο τραγούδι!
    Θέλω να τη ξαναδω και τις επόμενες χρονιές τη Klavdia να καταθέτει υποψηφιότητα.

    Για τη Eurovision τώρα. Νομίζω ότι κάτι του λείπει για να πω “θα θελα οπωσδήποτε να μας εκπροσωπήσει”.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Έχοντας το ακούσει ολόκληρο θα πω ότι:
      – δεν περίμενα ποτέ μου να ακούσω τόσο ωραίο στίχο στα αγγλικά από ελληνική ομάδα… αυτό το αναγνωρίζω.
      – όμορφο κομμάτι όμως μέχρι εκεί για εμένα προσωπικά
      Το ότι ήρθε τρίτο μετά το Βίκτωρα με κάνει να ελπίζω ότι ο πιτσιρικάς έχει κρυμμένους άσσους. για να δουμε…

      Απάντηση
  3. Esc MH
    Esc MH says:

    Ρε παιδιά σοβαρά πιστεύετε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα είχε προοπτικές στον διαγωνισμό; Πραγματικά πιστεύω ότι το μόνο που θα το έσωζε θα ήταν η φωνάρα της Κλαυδίας αλλά κατά τ’ άλλα μία πολύ μέτρια μπαλάντα. Σίγουρα καλύτερο από το shout out βέβαια, αλλά της Μελίσσας και του Βίκτωρα είναι μακράν πιο ενδιαφέροντα!!

    Απάντηση
  4. Charis
    Charis says:

    Δουλευόμαστε?? Η καλλιτεχνική επιτροπή των 7 σοφών της ερτ, πέρασαν στην τριάδα το τραγούδι του Βερνικου και το τραγούδι των μαραγκού – Καούρη… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ της κλαυδιας που είναι όντως μελωδικό και κάτι διαφορετικό?? Είναι δυνατόν??

    Επίσης, καλό είναι να θυμόμαστε ότι το Holy Water της κλαυδιας ήρθε ΔΕΥΤΕΡΟ στην επιτροπή κοινού ενώ στην επιτροπή της ερτ των 7 σοφών, δεν μπήκε ούτε καν τετράδα!!!

    Ντροπή ρε ερτ και μάς το παίζετε ελιτιστες και της κουλτούρας. Αφού Όλα τα χορευτικά τα θεωρείται πολύ χαμηλού επιπέδου για εσάς, αυτό της κλαυδιας πως και δεν το θέλατε? Δεν είχε βύσμα το κοριτσάκι θα υποθέσω εγώ. Η κουλτούρα για εσάς είναι Shout out και το παιδικό άσμα what they say. Κρίμα.

    Απάντηση
  5. Κώστας
    Κώστας says:

    Ένα όμορφο τραγούδι, που όμως θεωρώ πολύ κλασικό και συνηθισμένο για Eurovision. Ήμουν στην επιτροπή του κοινού και προσωπικά εκείνη τη στιγμή ξεχώρισα αμέσως μόνο του Victor και της Melissa.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      είμαι σίγουρος φίλε μου ότι μόνο αυτά θα ήταν τα μόνα αξιόλογα φέτος. μπορεί να υποβλήθηκαν πάνω από 100 αλλά φαντάσου τί σαβούρα θα είχε μέσα… πόσο μάλλον θα έφτασε την τελική 7άδα!
      πιστεύω ότι η επιτροπή το χειρίστηκε έτσι – κακώς κατά τη γνώμη μου – κ τώρα τρώει το κράξιμο εδώ του αιώνα. από όσο άκουσα από τα snippets η μελισσα δεν μ άρεσε, μου φάνηκε μια από τα ίδια που τα ακούς στο δοκιμαστήρια στα H&M. για του Βίκτωρα δεν κατάλαβα κ πολλά, μαρεσει όμως το τραγουδισμά του. για να δουμε…
      βέβαια θα έχουμε πλήρη εικόνα όταν κ αν κυκλοφόρησουν όλα τα υποψήφια

      Απάντηση
  6. Spiros B
    Spiros B says:

    Ωραία μπαλάντα και αναδεικνύει τη φωνή της αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει κάτι ενδιαφέρον για να πάει παραπέρα. Η δε σύγκριση με την Αμάντα θα ήταν αναπόφευκτη και εκεί θα υστερούσε αρκετά. Να προσπαθήσει ξανά, τώρα που το βρίσκει με τους arcade

    Απάντηση
  7. Vasilis
    Vasilis says:

    Μου άρεσε αρκετά, βέβαια και εγώ ένιωσα ότι κάτι του λείπει, μια κορύφωση όπως στο Die Together.
    Φωνή 10/10 τραγούδι 7,5/10
    Θα είχε την στήριξη των επιτροπών οπότε πολύ πιθανή η 10αδα αν το επέλεγαν. Αλλά δεν λέγεται Βερνίκου αλλιώς σίγουρα αυτή θα μας εκπροσωπούσε. Περιμένω πως και πως του Κούρτη έχω την αίσθηση ότι θα είναι epic. Μακάρι και η Melissa να βρει τη διάθεση και να το κυκλοφορήσει, θα είναι κρίμα να μη το ακούσουμε ολόκληρο, και θα ήθελα κιόλας την ίδια μέρα με το what they say. Εκεί να δείτε τι χαμός που θα γίνει! Όλοι θα μιλάμε για το δυνατό Liar και πως δεν το έστειλε αυτό η Ελλάδα και θα φυσικά θα κράζουμε πάλι την ΕΡΤ για τους γνωστούς λόγους. Απλά τότε θα είμαστε πολύ περισσότεροι.

    Απάντηση
  8. Μανώλης
    Μανώλης says:

    Ξεκινά ως πολλά υποσχόμενο, η Κλαυδία υπέροχη, η παραγωγή κορυφαία, αλλά από το πρώτο ρεφραίν κι έπειτα γίνεται όλο και πιο βαρετό. Ούτε revamp με γέφυρα και κορύφωση το έσωζε, ούτε τίποτα, με τόσο αδιάφορο ρεφραίν. Θέση better love, στην καλύτερη. Γνώμη μου

    Απάντηση
  9. Ben
    Ben says:

    Haters gonna hate, but με το καταλληλο staging αυτο θα ηταν τραγουδι 5αδας τελικου Eurovision, αν οχι 3αδας και πιθανος jury winner (ειδικα ετσι οπως βλεπουμε να ειναι το επιπεδο με αυτα που επιλεγονται).

    Απάντηση
  10. Παν. Μ.
    Παν. Μ. says:

    Ανευρο, μονοτονο χωρις κορυφωση, δεν καταλαβαινεις κουπλε ρεφρεν γεφυρα. Το σωζει η απιστευτη φωνη της αλλα μεχρι εκει. Θα χανοταν σιγουρα στον διαγωνισμο.

    Απάντηση
  11. Μάριος
    Μάριος says:

    Η καλλιτέχνις έχει ενδιαφέρον, το τραγούδι είναι αδύναμο συνθετικά. Πιο πολύ ατμόσφαιρα, παρά ουσία. Η σύγκριση με την περσινή μας συμμετοχή σαφώς κατά του.

    Απάντηση
  12. Γρηγόρης
    Γρηγόρης says:

    Πολύ ωραίο τραγούδι! Δεν θα σχολιάσω καν πως πέρασε στην θέση αυτού το shout out. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι για μένα το τραγούδι που τελικά επιλέχθηκε δεν θεωρώ πως θα είναι καλύτερο από το holy water… Μακάρι να με διαψεύσει το τελικό αποτέλεσμα… Όσο για την Κλαυδια αδικήθηκε ξεκάθαρα, φωνάρα,
    μακάρι να ξαναπροσπαθήσει αν και είναι λογικό με τέτοιες αδιαφανείς διαδικασίες φέτος για την επιλογή του τραγουδιού μας να ξενερώσουν πολλοί καλλιτέχνες για επόμενες Eurovision…

    Απάντηση
  13. Kavdia wow
    Kavdia wow says:

    Μας κάνουν πλάκα. Τραγουδάρα. Απορώ πως ψηφίστηκε το Liar και το άλλο πιο πάνω. Η Κλαυδία έχει φωνάρα όπως και η Μελίσσα. Θα πήγαιναν μια χαρά στις επιτροπές.

    Απάντηση
  14. Eurofan
    Eurofan says:

    Πολύ όμορφο τραγούδι και η Κλαυδία εκπληκτική! Θα το σήκωνε το τραγούδι μόνη της! Πιστεύω θα πηγαινε πολύ καλά σε τελικό σίγουρα!

    Απάντηση
  15. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Unholy water έπρεπε να το πει γιατί κλαίει ο διάολος τα παιδιά του…

    Να δω πότε θα απαλλαγούμε από αυτό το κακό που μας έκανε η Ντούσκα, να βγαίνει ο κάθε φέρελπις και να νομίζει ότι μπορεί να κάνει πετυχημένη αγγλόφωνη ποπ…

    Απάντηση
  16. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Έτσι κι έτσι το τραγούδι. Μου φαίνεται αρκετά slow και το refrain είναι μέτριο. Στην eurovision πιστεύω θα περνούσε στον τελικό, αλλά μόνο με ένα δυνατό staging θα πήγαινε καλά. Αν και δεν το έχω ακούσει όλο, πιστεύω ότι του Βίκτωρα είναι καλύτερο.

    ΥΓ: Η Κλαυδία έχει φωνάρα! Θα ήθελα να τη δω εκπρόσωπό μας στο μέλλον με ένα δυνατό τραγούδι!

    Απάντηση
  17. Northman
    Northman says:

    Πολύ ωραίο το Holy Water και η Klavdia φωνάρα. Γενικά αυτό που ακούς σου μένει και άνετα σου βγαίνει να λες από μόνος σου στο άσχετο “Holy Water, Holy Water” και να το σιγοτραγουδάς….αλλά…δεν είναι και top 10 material. Επίσης σίγουρα θα έμπαινε σε σύγκριση με το περσινό και θεωρώ το Die Together καλύτερο. Πιστεύω θα περνούσε τελικό, αλλά θα έπιανε θέση 11-18. Δεν ξέρω κατά πόσο το staging θα ήταν ικανό να το βάλει 10αδα. Πανέμορφο κομμάτι πάντως και θα ήθελα πολύ να δω Klavdia στη Eurovision μελλοντικά. 🙂

    Απάντηση
  18. C.G
    C.G says:

    Το βρίσκω υπέροχο. Εξαιρετική παραγωγή και ενορχήστρωση και η Κλαυδία φωνάρα. Θεωρώ ότι κάποια κομμάτια είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να απογειώνονται live και αδικούνται στην στούντιο βέρσιον. Με μια ωραία σκηνοθεσία on stage και την Κλαυδία να το σκίζει θεωρώ ότι θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλά. Πέραν από αυτό όμως κατανοώ ότι κάποιοι δεν τρελάθηκαν και δεν το βλέπουν για Eurovision. Το θέμα είναι όμως αν είναι χειρότερο από το Shout Out που υπερψηφίστηκε από την επιτροπή. Ε από όποια πλευρά και να το δούμε και όσο καλοποαίρετα κι αν τα συγκρίνουμε δεν υπάρχει σύγκριση. Η μέρα με την νύχτα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *