Ελλάδα: Θα εξαντλήσει τα νομικά μέσα η Melissa Mantzoukis δηλώνει ο δικηγόρος της!

Συνεχίζει να μας απασχολεί η διαδικασία επιλογής της φετινής μας συμμετοχής από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν από λίγο στην εκπομπή του ALPHA, Super Katerina, o δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, θα εξαντλήσει τα νομικά μέσα που διαθέτει μετά την παραλαβή των αποτελεσμάτων της επιτροπής της ΕΡΤ και του κοινού. Μάλιστα και ενώ αναμένουν περαιτέρω εξηγήσεις από την ΕΡΤ, δεν αποκλείουν την πιθανότητα να υποβάλουν ένσταση επί της διαδικασίας.

Εμείς θα παρακολουθούμε το θέμα με σοβαρότητα και προσοχή και θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

36 ΣΧΟΛΙΑ
    • JustVoted
      JustVoted says:

      πλάκα μας κάνεις και εσύ;;; η πόρτα της ΕΡΤ πόσο ποιο κλειστή θα μπορούσε να είναι όταν σάρωσε στο κοινό και την έβαλαν τόσο χαμηλά από την επιτροπή;
      Αν, όπως λέει υπάρχουν παρατυπίες καλά θα κάνει να κινηθούν νομικά.

      Απάντηση
  1. Τina
    Τina says:

    Μακάρι να γινόταν κάτι αλλά δεν το θεωρώ εύκολο όλα αυτά καταδεικνύουν ότι ο κόσμος πρέπει να ψηφίζει αντί να αφήνει την επιλογή της συμμετοχής μας σε πέντε άτομα που από ότι φαίνεται δεν μπορούν να διακρίνουν άλλο είδος μουσικής πέρα από την μπαλάντα .

    Απάντηση
  2. Panos
    Panos says:

    Τώρα αυτή τι ζόρι τραβάει; Άσε μας κυρά μου που ηρεμήσαμε και βρήκαμε ένα τραγούδι της προκοπής. Το ότι δε σε διάλεξαν δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις σαν κακομαθημένη. Αλλά φαινόταν αυτή από την συνέντευξη που είχε δώσει τον Οκτώβριο τι ψωνάρα είναι, ήταν σίγουρη ότι με το δικό της τραγούδι θα τα πήγαινε τέλεια, αυτοπροβολή έψαχνε.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Φανταστείτε πόσο το θέλει και πόσο έτοιμη ήταν η κοπέλα από κάθε άποψη για να το κυνηγάει τόσο….
    Κατά τη γνώμη μου πολύ καλά κάνει αφού αυτό είναι μέγιστη αδικία χωρίς ίχνος δημοκρατίας στη φετινή διαδικασία!
    Αν η ΕΡΤ έχει τα αυτά να βάλει τα δύο τραγούδια liar και what they say να διαγωνιστούν και να ψηφίσει το κοινό…. Να αφήσει τα μαγειρέματα γιατί φέτος κατάφερε να γίνουμε να γινόμαστε και θα γινόμαστε ρεζίλι! Δεν έχω καμία όρεξη να υποστηρίξω την φετινή μας συμμετοχή και αυτό γιατί η ΕΡΤ απαξιώνει έτσι τους ανθρώπους που της κάνουν νούμερα τηλεθέασης. Ντροπή!
    Κατά τα άλλα συνεχίστε ορισμένοι να χαίρεστε για την επιλογή του what they say και την αποφυγή του Shout out μη βλέποντας το πρόβλημα, που κατάντησαμε Λευκορωσία με τους 7 κλόουν που αποτελούν την επιτροπή.

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Συμφωνώ μαζί σου το ότι αποφύγαμε το shout out και συμβιβαστηκαμε με το what the say δεν σημαίνει τουλάχιστον για μένα ότι αισθάνομαι ικανοποιημένη να διαγωνιζοναστε πάλι με μπαλάντα λες και δεν υπάρχει άλλο είδος μουσικής .

      Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Κάποιοι χαιρόμαστε με την επιλογή του Βίκτωρα επειδή δεν μας άρεσε το τραγούδι της Μαντζούκη και όχι γιατί γλιτώσαμε το Shout Out. Ηρεμήστε λίγο, δεν χάσαμε και κανένα μουσικό αριστούργημα επειδή δεν επελέγη το Liar, ένα χαζοπόπ του σωρού είναι.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Αγαπητή Μαρία,
        Είπα:
        “Κατά τα άλλα συνεχίστε ορισμένοι να χαίρεστε για την επιλογή του what they say και την αποφυγή του Shout out μη βλέποντας το πρόβλημα, που κατάντησαμε Λευκορωσία με τους 7 κλόουν που αποτελούν την επιτροπή”.
        Το πρόβλημα δεν είναι το Χ ή το Ψ τραγούδι αλλά η προβληματική από την αρχή και άκρως μη δημοκρατική διαδικασία που ακολούθησε η ΕΡΤ απαξιώνοντας την ανάμειξη του κόσμου που οι ίδιοι θέλησαν στην αρχή. Αν δεν είχε εμπλακεί ο κόσμος και δεν μας κορόιδευαν στην ουσία με ποσοστά τύπου 50,6 και 49,4 και υπήρχε διαφάνεια στην όλη διαδικασία δεν θα είχα δημιουργηθεί κανένα θέμα! Τώρα η μόνη ζημιωμενη είναι η ΕΡΤ που ανάθεμα αν θα κατατεθούν 10 προτάσεις του χρόνου αν η διαδικασία μείνει ως έχει…
        Ακόμα και να μην πάει η Μελίσα (προσωπικά ειμαι οκ και με το what they say αν και προτιμούσα το liar) της βγάζω το καπέλο γιατί ξεμπροστιαζει τις κομπίνες της ΕΡΤ!

        Απάντηση
  4. Giorgos T
    Giorgos T says:

    Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι! Δεν την ήθελαν την κοπέλα ξεκάθαρα! Φαίνεται ότι είναι στημένη η όλη διαδικασία δυστυχώς και για την μελισσα αλλά και για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην επιλογή!

    Απάντηση
    • Manos
      Manos says:

      Μα συγνώμη, αν δεν την ήθελαν τότε γτ την προκρίνανε στις 3 τελικές υποψηφιότητες από τις 7 ? Αυτό που βγάζετε τόσο βιαστικά συμπεράσματα και είστε και σίγουροι, δεν μπορώ να το κατάλαβω.

      Και η αλήθεια είναι η ΕΡΤ πρέπει να βγει και να εξηγήσει το σκεπτικό της επιτροπής και να παρουσιάσει αναλυτικά την όλη βαθμολογία, γι αυτό και εξαγριώνονται οι fans (δεν θέλουν και πολλοί ειδικά οι εδώ εγχώριοι) και ακολουθεί ακατάσχετη παραφιλολογία, τι έγινε – πως και γιατί, η ανάλυση της ανάλυσης.

      Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ελάχιστο που μπορεί να γίνει είναι να ακυρωθεί η ψηφοφορία της επιτροπής. (Όπως έγινε καλή ώρα και σε 5-6 χώρες στη Eurovision πέρσι).
    Η ΕΡΤ νομίζω τα έχει καταστρέψει όλα.

    Απάντηση
  6. Τόνια
    Τόνια says:

    Δεν έχω τίποτα με τον Βίκτωρα, ούτε ήμουν στην επιτροπή κοινού, αλλά θεωρώ ότι η Μελίσα πρέπει να πάει από την στιγμή που είχε την υψηλότερη βαθμολογία στο κοινό και καλά κάνει που ζητάει εξηγήσεις από ΕΡΤ…. Τώρα αν αυτό αλλάξει το αποτέλεσμα (που δε νομίζω) αυτό θα το δούμε στην πορεία…..

    Απάντηση
  7. Kostas
    Kostas says:

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΟΛΗ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΜΕΛΙΣΣΑ! ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!

    Απάντηση
  8. Dimitris
    Dimitris says:

    Καλά θα κάνει να κινηθεί νομικά κατά της ΕΡΤ γιατί η διαδικασία όντως ήταν πολύ περίεργη. Κανονικά θα έπρεπε πρώτα να ψήφιζε η επιτροπή και μετά το κοινό για καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα φάνηκε πως τα αποτελέσματα προσαρμόστηκαν έτσι όπως τα ήθελε η ΕΡΤ. Όμως, θεωρώ αδικία αυτό που γίνεται για τον Βίκτορ. Αυτός επιλέχθηκε να πάει και έτσι να γίνει. Δε θα ήθελα να αλλάξει ο εκπρόσωπος μας αν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Μου άρεσε και εμένα περισσότερο το τραγούδι της Μελισσα και θα ήθελα να στείλουμε αυτή. Αλλά η απόφαση πάρθηκε και ο Βίκτορ πρέπει να πάει τώρα και να βάλει τα δυνατά του να μας κάνει περήφανους.

    Άσχετο… Με την Κύπρο τι γίνεται; Δεν ήταν να βγει το τραγούδι τον Ιανουάριο;

    Απάντηση
  9. KostasEV
    KostasEV says:

    Πολύ καλά έκανε η Μελίσσα και το διεκδικεί νομικά.
    Μέχρι και οι ίδιες οι τραγουδίστριες του Shout Out παραδέχθηκαν ότι το τραγούδι τους ήταν για τα μπάζα (προσπαθούσαμε τόσο καιρό να φτιάξουμε το ρεφρέν αλλά μάταια) αλλά η επιτροπή της ΕΡΤ το κατέταξε 2ο ανάμεσα σε 106! Που εγώ πιστεύω ότι για να γίνει τέτοιος σάλος, το κατέταξαν 1ο και μετά το έβαλαν 2ο με μικρή διαφορά για να βγουν λάδι.
    Άμεσο ξήλωμα σε όσους μπλέχτηκαν φέτος, ένα συγγνώμη στους καλλιτέχνες που κατέθεσαν τραγούδι αλλά και στους φανς και αξιοκρατία για του χρόνου.
    Δε συμφωνώ με την αποπομπή του Βίκτωρα (αμφιβάλλω αν δεν μπήκε μπροστά η Πανικ κτλ) αν και σε καμία περίπτωση δεν είχε το καλύτερο τραγούδι. Η Ελλάδα πάει με ένα τραγούδι που έγραψε ο μικρός στα 14(!) του!

    Απάντηση
  10. Stelios
    Stelios says:

    Πολυ μεγαλη η διαφορα τελικα στη ψηφο του κοινου αναμεσα σε Melissa και Βικτωρα, και ας ελεγαν καποιοι προσφατως οτι ηταν πολυ μικρη για να μας χρυσωσουν το χαπι. Οσοι τα χωνετε στην Melissa, συνελθετε λιγο, καταρχην απο τη στιγμη που ψηφισε και κοινο επρεπε τα αποτελεσμα να δημοσιευθουν για λογους διαφανειας, το οτι τα μαθαινουμε μονο επειδη τα ζητησε ο δικηγορος της Melissa τα λεει ολα. Οσο για την ενσταση, προφανως και δεν ειναι μεμπτο το να μην αρεσε στην επιτροπη το τραγουδι της, αλλα απο τη στιγμη που μονο διαφανη δε λες τη διαδικασια φετος, μπορει να διερευνηθει το αν υπηρχε συντονισμενη προσπαθεια της επιτροπης να ” τη βουλιαξουν ” για να παει καποιος αλλος. Γιατι, κοινο και επιτροπη θα επρεπε να ψηφισουν ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ, και οχι οπως εγινε, να δει πρωτα η επιτροπη τι ψηφισε ο κοσμος και να μαγειρευει τα αποτελεσματα για εναν μηνα μετα.

    Απάντηση
  11. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Πάρτε ποπ κορν και απολαύστε! Τώρα ξεκινάει η επιλογή τραγουδιού για την Ελλάδα! Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ουκρανία. Λοιπόν, προτείνω μια συμβιβάστηκη λυση. Να στείλουμε το Βικτόρ και τη μέλισσα ντουέτο να τραγουδούν το shout out! Τι λετε? Πως σας φαίνεται?

    Απάντηση
  12. Evans
    Evans says:

    Μια τρύπα στο νερό θα κάνει. Η διαπλοκή στη Eurovision δείνει και παίρνει. Μπορεί, με μια μικρή πιθανότητα, να καταφέρει να μας εκπροσωπήσει, αλλά η ΕΡΤ θα την μαχαιρώσει πισώπλατα. Σε περίπτωση που πάει για πρωτιά, λέμε τώρα, μπορεί να αρνηθεί την διοργάνωση και να πάει σε άλλη χώρα… Μην ξεχνάτε έχουμε εκλογές χεστ@καν για την Eurovision

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Ας μη δήλωνε συμμετοχή φέτος η ΕΡΤ αν είναι να κάνει τέτοιες γελοιοτητες!
      Και όχι δεν θα κάνει μια τρύπα στο νερό. Ακόμα και αν δεν επιλέγει, καταφέρνει να ξεμπροστιαζει τη νοθεία και την αδιαφάνεια της ΕΡΤ που χρησιμοποίησε άκρως μη δημοκρατικά μέσα.
      Βασική αρχή της δημοκρατίας είναι η διαφάνεια ΕΡΤ μου….

      Απάντηση
      • Evans
        Evans says:

        Σωστά τα λες. Μακάρι αν όντως υπάρχει δόλος, να
        καταφέρει να τους ξεσκεπάσει και να τους ξεμπροστιασει αν προλάβει και δεν κολλήσει στην γραφειοκρατεία

        Απάντηση
  13. Music -Man
    Music -Man says:

    Την ματασιαμε την ΕΡΤ φέτος, μπαχαλο γίνανε, η Μelissa έκλεισε κάθε πόρτα για μελλοντική συμμετοχή της, και καλή επιτυχία μας εύχομαι!

    Απάντηση
  14. eurovision 2023
    eurovision 2023 says:

    Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Φέτος που ειναι και χρόνια εκλογών και θα γίνονται διαφορα γκαλοπ που θα παρουσιάζονται στα δελτία ειδήσεων. Η καλλιτέχνικη επιτροπή θα βγάζει τα αποτελέσματα? Εκτός απο τα γκαλοπ θα ειναι και στη καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές? Έλεός! Το θεμα της ελλείψης διαφάνειας και στο θέμα eurovision! Τέλεια! Φαντάστειτε πως αντιμετωπιζονται σοβαροτερα θεματα που αφορούν όλους μας απο τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις! Ελλας το μεγαλείο σου!

    Απάντηση
  15. Λάιος
    Λάιος says:

    Μαθηματικός δεν είμαι, αλλά μία διαδικασία στην οποία το κοινό ψηφίζει 7 τραγούδια και η επιτροπή 3, δεν ευσταθεί, αφού η διασπορά των βαθμών στην 1η περίπτωση είναι μεγαλύτερη, αλλά και η πρόθεση ψήφου διαφοροποιείται πλέον. Κανονικά έπρεπε η επιτροπή κοινού να επαναπροσκληθεί και να ψηφίσει τα 3 πλέον φιναλίστ τραγούδια! .
    Αυτό το γράφω, αν και δεν με τρελαίνει το τραγούδι της Μελίσσας (και προτιμώ να παίρναμε το ρίσκο με το αμφίβολης κατάληξης τραγούδι του Βικτωρα).
    Αλλά νομίζω ότι κάτι δεν το υπολογισαν καλά στην Ερτ. Στατιστική ξέρει εκεί κανείς;

    Απάντηση
  16. Stavros
    Stavros says:

    Ξεφτιλισε τους κοπελα μου, βαλε τους αλητες στη θεση τους. Καλα λιγη τσιπα εκει στην ΕΡΤ κανεις;; Εαν δεν παρεμβαινε ο δικηγορος ακομα δε θα ξεραμε τα αποτελεσματα των ψηφων. ΠΩΣ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ; ΤΟ SHOUT OUT ΜΕ 720 ΨΗΦΟΥΣ(ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ) ΚΑΙ Η ΜΕΛΙΣΣΑ 440; Μακαρι η ebu να παρεμβει και να μας ακυρωσει μπεσα. Αηδια, ντροπη, αισχος. Δεν θα στηριξω φετος κατι που επελεχθηκε με στησιμο και τσιφλικι του ζουλα και της επιτροπης. Θυμισε παραγκα ελληνικου ποδοσφαιρου αλλης εποχης το φετινο. Ντροπη

    Απάντηση
  17. Απλά υποθέτω
    Απλά υποθέτω says:

    Νομίζω ότι και να κάνει η συμμετοχή κλείδωσε για φέτος. Εγώ οποίο και να πήγαινε από τα δυο ικανοποιημένος θα ήμουν και είμαι. Το παρασκήνιο είναι άλλο ζήτημα.

    Απάντηση
  18. Christos
    Christos says:

    Θα κινηθεί νομικά με σκοπό τί; Να ακυρωθεί το αποτέλεσμα και να πάει η ίδια στο Λίβερπουλ; Δε νομίζω ότι θα ήθελε κανείς να εκπροσωπήσει τη χώρα του με τέτοιο τρόπο. Ίσως να θέλει να αποζημιωθεί για τη δουλειά μηνών που ακυρώθηκε από ένα αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα.
    Διεκδίκηση εκπροσώπησης με νομικά μέσα δεν είχαμε και με τους Kalush Orchestra? Ποτέ δε μου άρεσε το Stefania και πιστεύω και η Alina θα κέρδιζε με την ίδια ευκολία λόγω συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό. Για εμένα θα είναι πάντα αυτοί που μέσω καταγγελίας (νομικής ή μη) πήγαν Eurovision.

    Απάντηση
  19. Charis
    Charis says:

    Νομίζω έχετε καταλάβει ότι μάλλον η ερτ έδινε ψεύτικες διαρροές έτσι? Με μέσο όρο 7 στο κοινό, θεωρώ ότι το τραγούδι “What they say” αποκλείεται να ήρθε δεύτερο στο κοινό. Δεύτερη λογικά ήρθε η Κλαυδια και το τραγούδι του Βερνικου τριτοτεταρτο. Άρα δεν πάει καν το δεύτερο στο κοινό τραγούδι να μας εκπροσωπήσει, το τριτοτέταρτο πάει σε σύνολο επτά κομματιών τα οποία είχε ξεδιαλεξει η ερτ πάλι. Ωραία, πολύ ωραία. Και εις ανώτερα.

    Απάντηση
  20. T.R
    T.R says:

    Na po tin alithia kanena apo ta 3 den axizi. Kiklofori sto YouTube apospasma tou what they say kai ine ftoho mousika. An tha to siggrina me kapio, tha elega miazi me to life looks better in spring (kipros 2010). Simpathitiko men, ftoho de.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *