Ελλάδα: Ο Victor Vernicos στο “Πρωίαν Σε Είδον Την Μεσημβρίαν”!

Την πρώτη του live συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2023 έδωσε σήμερα στην ΕΡΤ ο Victor Vernicos. Αυτή ήταν συνολικά η δεύτερη του συνέντευξη μετά την επιλογή του από την ΕΡΤ, αφού είδαμε και μια μαγνητοσκοπημένη του συνέντευξη πριν λίγες ημέρες στο ΣΚΑΙ.

O Victor Vernicos καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένη Μελιτά στο “Πρωίαν Σε Είδον την Μεσημβρίαν” εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για το αίσιο αποτέλεσμα που είχε η όλη διαδικασία για τον ίδιο. Αποκάλυψε πως το πρώτο άτομο που κάλεσε στο τηλέφωνο για να πει τα ευχάριστα νέα ήταν ο κολλητός του, αφού οι γονείς του βρισκόταν ήδη δίπλα του.

Ο ίδιος ήταν αρκετά σίγουρος για το What They Say και την τύχη που θα είχε. Το τραγούδι το έγραψε στα 14 του όταν πέρασε μία δύσκολη συναισθηματική και αγχώδη κατάσταση. Τις σκέψεις αυτές έγραψε στο χαρτί και προέκυψε τελικά το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Θα κάνω ότι μπορώ για να φέρω την πρωτιά στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο κοινό που έχω τραγουδήσει είναι 400-500 άτομα, στο ωδείο μου. Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι θα εκπροσωπήσω την χώρα μου στον διαγωνισμό.

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τον Φώτη και την Τζένη η τόσο μικρή ηλικία του Βίκτωρα, αφού όπως χιουμοριστικά ειπώθηκε γεννήθηκε μετά την νίκη της Έλενας Παπαρίζου το 2005 στο Κίεβο.

Ο Βίκτωρας απέδειξε για μία ακόμη φορά πως αγαπά πολύ τον διαγωνισμό, αποδεικνύοντας τις γνώσεις του για αυτόν, κάτι που εντυπωσίασε την Τζένη και τον Φώτη.

Όταν γράφεις ένα τραγούδι με ειλικρίνεια προσφέρεις κάτι στους ακροατές. Μέσα στον covid έγραψα το τραγούδι. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα, άλλα είχα τον χρόνο να γράψω πολλά τραγούδια. Ο πατέρας μου είναι αυτός που ακούει πρώτος τα τραγούδια μου.

Δεν υπάρχει κάτι που αγχώνει τον Βίκτωρα όπως ανέφερε, πέραν του πιεστικού προγράμματος που υπάρχει.

Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραγουδήσει και κάτι ζωντανά. Το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει ήταν το Beggin’, που έγινε τεράστια επιτυχία και πάλι με την διασκευή των Maneskin.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

31 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vjweb
    Vjweb says:

    Αυτό το παιδί ο Βερνικος τρέμει όταν μιλάει και ξεχνάει και τους στίχους των τραγουδιών. Απλά τραγικό. Τον είδα στην συνέντευξη στην Ερτ. Ευτυχώς που θα τραγουδήσει δικό του τραγουδι στην Eurovision να μην ξεχάσει τους στίχους του!

    Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Σοφή αγγελία και σου ταιριάζει..
      Έλεος όλες αυτές τις μέρες τα τρολ.
      Πόλεμος υπάρχει, τεράστιες καταστροφές στην Τουρκία κι εσείς στο κράξιμο..
      ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!!!

      Αφήστε το παιδί να προσπαθήσει με τη φωνή και το ταλέντο του.. Ο καθε διαγωνισμός και ειδικά όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου, πηγαίνεις για το καλύτερο…

      Μια θερμή παράκληση: καταλαβαίνω όλους αυτούς που θέλανε να πάει η Μελίσσα, αν και δεν ακούσαμε σχεδόν καθόλου το τραγούδι του Βικτωρα, αλλά θα πρέπει αυτό να σταματήσει. Φτάνει η τοξικότητα και το δηλητήριο και όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτό το νέο ταλαντούχο παιδί..

      Απάντηση
      • Vjweb
        Vjweb says:

        Και να το στηρίξουμε αγάπη μου, αυτό το παιδί, θα έχει ξεχαστεί λίγα χρόνια αργότερα όπως ξεχάστηκαν πληστοι εκπρόσωποι μας του παρελθόντος ειδικά όσοι επιλέχθηκαν με εσωτερική επιλογή και όχι με την ψήφο του κόσμου. Όσο για το “ταλαντούχο” ας μην είχε το δόντι της Μαρίνας Βερνικου που ο ίδιος το παραδέχθηκε ότι είναι θεία του και θα σου λεγα πόσο θα μέτραγε το ταλεντο του για την επιλογή του να μας εκπροσωπήσει. Απλά αυτό το παιδί θα αυτοχαντακωθει με τη συμμετοχή του στην Eurovision ειδικά με την απαξίωση που την αντιμετωπίζει η ΕΡΤ όπως την δεκαετία του 80 έτσι και τώρα, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καριέρα με το ταλέντο όπως λες και εσύ που έχει αλλά και με τις γνωριμίες του με διαφορετικό τρόπο ακολουθώντας μια πιο ομαλή πορεία και όχι λειτουργώντας σαν ένας διατοντας αστέρας στην σκηνή της Eurovision.

        Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          ξεχάσαμε το βύζμα τη Monica και πιάσαμε το σόι των εφοπλιστών. τελικά στην ψαροκωσταινα της Ελλάδας πρέπει να είσαι μπατίρης για να είσαι καλλιτέχνης

          Απάντηση
        • Esc
          Esc says:

          Γιατί τόση τοξικότητα; Το παιδί πιστεύει στις δυνατότητες του και έστειλε ένα τραγούδι στην ΕΡΤ. Ούτε την τελική του μορφή έχεις ακούσει, ούτε έχεις δει πως θα στηθεί στο stage. Αντί να προσπαθείς να βρεις κάτι αρνητικό για να πιαστείς και να τον κακολογισεις, καλύτερα και για εσένα, και για εκείνον και για όλους μας να ψάξεις να βρεις όλα αυτά τα θετικά που βρήκαν οι άλλοι και να τον στηρίξεις ως Έλληνας που του αρέσει η Eurovision

          Απάντηση
        • Esc
          Esc says:

          Αν ήσουν και εσύ ένα 16χρονο παιδί που του έλεγαν ότι πάει στην Eurovision για την πατρίδα του με το τραγούδι του, και μετά σε καλούσαν από κοντά για συνέντευξη πιστεύεις δεν θα είχες λίγο άγχος έτσι ώστε να τρεμοπαιξει λιγάκι ή φωνή σου; Όλοι μας στην θέση του έτσι θα ήμασταν και πολύ χειρότερα μην σου πω!

          Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Το άγχος είναι λογικό να το έχει ένας 16χρονος που από το studio στο σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε να εκπροσωπεί την ΕΡΤ και την Ελλάδα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό. Φαίνεται εξ άλλου (το άγχος του) και όταν μιλάει και όταν τραγουδάει. Μακάρι οι συνεργάτες του να τον βοηθήσουν στο κομμάτι αυτό και όταν φτάσει η ώρα να ανέβει στη σκηνή να είναι αλλά και να αισθάνεται 100% έτοιμος!

    Εαν τελικά δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο με την φετινή συμμετοχή μας (λόγω πιθανών νομικών κωλυμάτων) και βρεθεί στο Λίβερπουλ ο Βερνίκος, έχω ένα προαίσθημα ότι θα τα πάει καλά όσο αφορά το τραγουδιστικό μέρος. Εκεί που δεν είμαι ως ώρας αισιόδοξος είναι με την σκηνική παρουσίαση. Εκεί χρειάζεται πολλή δουλειά και έμπειρο team…

    Απάντηση
  3. James
    James says:

    Συμπαθής μου φάνηκε ο Βίκτωρ αν και η απειρία του είναι προφανής.
    Παρόλα αυτά το νεαρό της ηλικίας του το δικαιολογεί.
    Θεωρώ ως τον Μάιο θα έχει “λυθεί”αρκετά και θα του συνιστούσα να μιλάει λιγάκι ποιο δυνατά και με περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί αν δεν ήταν ιδέα μου κάποιες φορές δυσκολευόμουν να ακούσω τι λέει.
    Η φωνή του όμως είναι υπέροχη.
    Αναμένω το τραγούδι αλλά θεωρώ πως αν είναι καλό έχει προοπτικές να πάει καλά.
    Το ποσό καλά θα κριθεί από τις υπόλοιπες συμμετοχές και το ποσό επικοινωνιακός θα είναι στο Λίβερπουλ!

    Απάντηση
  4. Μαρία
    Μαρία says:

    Παιδια θα πω κατι αλλα μην παρεξηγηθω….και το τραγουδι να ειναι καλο(δυσκολο) με συγχωρητε για πρωτη φορα δεν θα στηριξω την Ελλαδα….Δεν θα γινω χειτερ αλλα με ολα αυτα που εκανε η ερτ δεν μπορω να συμπασχω και να κανω τα στραβα ματια…Και παλι ομωσ ας ελπιζουμε καλη επιτυχια?

    Απάντηση
  5. Mara
    Mara says:

    Θα κάνει ότι μπορεί για να φέρει την πρωτιά στην Ελλάδα; Μάλιστα…Μακάρι αγόρι μου και εμείς στο ευχόμαστε ολόψυχα, ωστόσο καλό είναι να έχουμε και κάποια επίγνωση των πραγμάτων. Εννοείται εύχομαι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε, αλλά ευελπιστώ αν δεν τα πάμε καλά, να μην απογοητευτεί και αυτό να μην αποτελέσει εμπόδιο στην καριέρα του, γιατί έχει πολύ ωραία φωνή και είναι πολύ καλό παιδί. Τώρα το ότι έχει τραγουδήσει μόνο στο ωδείο του, δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Καλή του επιτυχία!!

    Απάντηση
    • Κ Α
      Κ Α says:

      Γιατι να μην το πει το παιδι αυτο για την νικη; Μπουχτισαμε απο αυτους που λενε θα δουμε και ο,τι γινει. Τουλαχιστον αυτος κοιταζει και γι αυτο.

      Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Δεν μου αρέσουν οι μεγαλοστομίες του τύπου πάμε για την νίκη ας κυκλοφορήσει επίσημα το τραγούδι αςδούμε τι εντυπώσεις θα αφήσει και αν θα μπορέσει να ανέβει στα στοιχηματα και ύστερα βλέπουμε.

        Απάντηση
        • K A
          K A says:

          Όπως και να έχει η φιλοδοξία είναι καλό πράγμα ειδικά σε έναν διαγωνισμό. Το παιδί αυτό δεν είναι εγωιστής, ούτε αλαζόνας αλλά ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ. Έχει διαφορά και χαίρομαι ότι σκέφτεται για τη νίκη και δεν πάει απλά για την πάρτη του. Σκεφτεται και την χώρα που εκπροσωπεί! Βίκτωρ σ αγαπάμε!

          Απάντηση
  6. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Μέχρι στιγμής δυσκολεύομαι να βρω κάτι καλο στη φετινή συμμετοχή. Η φωνη του καλή ειναι αλλα απο μονο του αυτο δε φτάνει. Πρόβλεψη μου για ενα καλο αποτέλεσμα: οριακή πρόκριση απο τον ημιτελικο(θέσεις 9-10) και χαμηλή βαθμολογία στο τελικό και θεση 20-23

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Έχει ωραία φωνή αλλά μέχρι εκεί. Θεωρώ είναι πολύ νωρίς γι’αυτόν και δεν μπορώ να τον δω πολύ θετικά με όλα όσα έκανε η ΕΡΤ για να πάει εκείνος και όχι η Melissa. Και όπως είπε και η Μαρία δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Ας πάει και ας κάνει ότι θέλει είτε 5ος είτε 25ος. Το στημένο συγνώμη δεν θα το στηρίξουμε!

      Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σίγουρα είναι ταλαντούχος με πολύ καλή φωνή για μόλις 16 χρονών αλλά για εμένα τα θετικά σταματούν εκεί. Ελπίζω το τραγούδι να είναι καλό έτσι ώστε να βρω και κάτι ακόμα θετικό να πω.
    Το παιδί, δικαιολογημένα, είναι άπειρο και στο να τραγουδάει μπροστά σε τεράστιο κοινό (500 άτομα ήταν το μέγιστο…) και βγάζει φουλ αμηχανία στις συνεντεύξεις (επίσης λογικό). Ελπίζω σε αυτό να βοηθήσει η ομάδα του….
    Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι μετά από τόσες συνεντεύξεις και τόσο live με κοινό περισσότερο από 500 άτομα θα εξοικειωθεί και θα είναι έτοιμος ως το διαγωνισμό! Ομολογώ ότι φοβάμαι πολύ ακόμα για το όλο εγχείρημα και κυρίως για τη σκηνική παρουσία.
    Πιστεύω θα προκριθούμε κούτσα στραβά στον τελικό (θέσεις 7-10) αλλά στον τελικό δεν πιστεύω ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από την 13η με 18η.
    Ελπίζω να μας διαψεύσει και να ακούσουμε κάτι πολύ καλό που θα πάει απροσδόκητα καλά αλλά για την ώρα δεν υπάρχει αυτή η θετική αύρα που υπήρχε ήδη στις συμμετοχές μας το ’21 και ’22. Αυτό σαφώς φαινόταν και από τα σχόλια αλλά και από τα στοιχήματα.
    Καλή του επιτυχία.

    Απάντηση
  8. Silent reader
    Silent reader says:

    Σταματήστε μωρέ το δράμα, λες κ έγινε κάτι. Είστε τέρμα τοξικοί φανς, γι’αυτό στο εξωτερικό μας κοροϊδεύουν όλοι (τους φανς). Οι Ισπανοί φανς, τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχαν καλά τραγούδια, πάντα τα υποστήριζαν. Δεν έχετε ακούσει τα τραγούδια, μπορεί της Μέλισσας να ήταν υπέροχο, αλλά από ο,τι έχουμε ακούσει ήταν μια γενικότητα, που δεν θα είχε καλή τύχη στον διαγωνισμό. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην απόφαση της ΕΡΤ, όσο και να φωνάζετε. Είναι κατανοητό να υπάρχει φανατισμός, αλλά μην κάνετε σαν μικρά παιδιά. Ξεπεράστε το. Το 2024 θα είναι άλλη χρονιά

    Απάντηση
  9. Vasilis
    Vasilis says:

    Έχει ωραία φωνή αλλά μέχρι εκεί. Θεωρώ είναι πολύ νωρίς γι’αυτόν και δεν μπορώ να τον δω πολύ θετικά με όλα όσα έκανε η ΕΡΤ για να πάει εκείνος και όχι η Melissa. Και όπως είπε και η Μαρία δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια. Ας πάει και ας κάνει ότι θέλει είτε 5ος είτε 25ος. Το στημένο συγνώμη δεν θα το στηρίξουμε!

    Απάντηση
  10. C.G
    C.G says:

    Από αυτό που είδα και άκουσα εμένα μου φαίνεται συμπαθής. Η αμηχανία και η απειρία σε συνδυασμό με την ηλικία μπορεί να αποβεί σε ατού και να βγάλει κάτι κιουτ. Και η Μπλανς του Βελγίου αμήχανη ήταν αλλά σε πολλούς άρεσε αυτό και η Λίζα Αντρέας για την Κύπρο το 2004 ήταν άπειρη και αγχωμένη. Εμένα με ενοχλεί που δεν έχει σχολιάσει τίποτα από όσα βγαίνουν στο φως για τις παρατυπίες της διαδικασίας, σε σεβασμό των υπόλοιπων συνυποψηφίων του και του κοινού που ψήφισε. Κατά τ’ αλλά καλή επιτυχία.

    Υ.Γ Έχω στείλει αίτημα στο γκρουπ στο FB αλλά δεν έχει γίνει δεκτό. Κάνω κάτι λάθος;

    Απάντηση
  11. Vasilis
    Vasilis says:

    Συγνώμη δηλαδή τι να κάνουμε; Να είμαστε χαρούμενοι και τι ωραία τι καλά ενώ ξέρουμε όλοι ότι ο Βίκτωρ βγήκε με στημένο αποτέλεσμα; Προφανώς και η ΕΡΤ δεν θα αλλάξει εκπρόσωπο αλλά η αλήθεια πρέπει να βγεί στο φώς και μακάρι να τα καταφέρει η κανονική μας εκπρόσωπος “Melissa Mantzoukis”. Η ΕΡΤ και ο Βίκτωρ να είναι έτοιμοι γιατί όταν βγεί το τραγούδι πάλι τα ίδια θα λέμε. Επίσης ας μη λένε κάποιοι έλα μωρέ αφήστε το παιδί, το όνειρο του είναι. Ας σκεφτούν πρώτα αυτοί που στέρησαν από ένα 18χρόνο κορίτσι να πραγματοποιήσει και εκείνη το όνειρο της και το άξιζε γιατί κέρδισε.

    Απάντηση
  12. Not
    Not says:

    Και την φουρέιρα 20η θέση της έδιναν τα στοιχήματα μέχρι πριν την πρώτη της πρόβα και είδατε που κατέληξε τελικά οπότε μην προτρέχετε να καταδικάσετε άδικα

    Απάντηση
  13. Not
    Not says:

    Και την Ελένη 20η θέση της έδιναν τα στοιχήματα μέχρι πριν την πρώτη της πρόβα και είδατε που κατέληξε τελικά οπότε μην προτρέχετε να καταδικάσετε άδικα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *