Ελλάδα: Σε ασφαλιστικά μέτρα προχωρά η Melissa Mantzoukis | Δεν απάντησε η ΕΡΤ στο εξώδικο!

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή της Super Κατερίνας, η ΕΡΤ δεν απάντησε στο εξώδικο που απέστειλε η πλευρά της Melissa Mantzoukis, στο οποίο και ζητούσε τα αναλυτικά αποτελέσματα της Επιτροπής Κοινού και της Επιτροπής της ΕΡΤ. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της επιβεβαίωσε πως η επόμενη κίνηση θα είναι η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής.

Είναι αδιανόητο πως δεν έχουν απαντήσει σε ένα εξώδικο. Θα ζητήσουμε να μην γίνει καμία διαδικασία (ως προς τη Eurovision) μέχρι την συζήτηση της αγωγής. Είναι θέμα της ΕΡΤ το αν δεν πάμε στην Eurovision, αφού αναγκάστηκε ένας άνθρωπος ενώ θα μπορούσε (η ΕΡΤ) να στείλει με mail , να τα δημοσιεύσει (τα αποτελέσματα), να διεκδικεί το δίκαιο του με αυτό τον τρόπο.

Χ. Ζωτιάδης

Το πάνελ της εκπομπής σχολίασε πως πλέον κινδυνεύει και η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό εξαιτίας των δικαστικών ενεργειών που θα ακολουθήσουν.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Melissa Mantzoukis με εξώδικο της στην ΕΡΤ αμφισβητεί τα αποτελέσματα ειδικά της κριτικής επιτροπής, αφού στα τελικά αποτελέσματα που της απεστάλησαν βαθμολογείται τόσο η συμμετοχή της Μαρίας Μαραγκού και της Αντωνίας Καούρη που είχαν ήδη αποσυρθεί, αλλά και γιατί λαμβάνει στην τελική αξιολόγηση βαθμολογία χαμηλότερη από την ελάχιστη που θα μπορούσε να έχει πάρει μεταξύ των τριών τραγουδιών που είχαν μείνει στη διαδικασία.

Μέχρι στιγμής η μοναδική απάντηση της ΕΡΤ στα παραπάνω ήταν μία διαρροή που δόθηκε στα μέσα και στην οποία σχολιάζει πως όλα πραγματοποιήθηκαν με βάση τα όσα είχαν ήδη εξαγγελθεί:

«Είναι παράλογο η ΕΡΤ να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για την διαμόρφωση επιτροπής κοινού- συνολικά 70 μέλη- και με κοινωνική, ηλικιακή διαστρωμάτωση και στην συνέχεια να παρεμβαίνει με έναν τρόπο στο αποτέλεσμα υπερ κάποιου καλλιτέχνη. Αντί όλης αυτής διαδικασίας θα μπορούσε η ΕΡΤ να επιλέξει μια κι έξω καλλιτέχνη και τραγούδι ή να επιλέξει τον καλλιτέχνη και να απομένει η επιλογή του κομματιού, πρακτικές που είχε εφαρμόσει στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν. όπως άλλωστε κάνουν και άλλοι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί- μέλη της EBU»

Το ζήτημα πλέον όπως αντιλαμβάνεστε λαμβάνει άλλες διαστάσεις με απρόσμενες συνέπειες. Το Eurovisionfun θα το παρακολουθεί και θα σας ενημερώνει.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Η ΕΡΤ πρέπει να περαδεχτει επιτελους την πατάτα της και να πάει ο νικητής της διαδικασίας! Αλλιώς αυτή θα γίνεται ρεζίλι και θα έχει και συνέπειες που δεν φαντάζεται! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

    Απάντηση
  2. JustVoted
    JustVoted says:

    H EBU βγάζει τα αποτελέσματα το ίδιο βράδυ και η ΕΡΤ τα κρύβει εδώ και 10 μέρες.
    Ο Ζούλας θα στιγματιστεί για πάντα από αυτό το σκάνδαλο όπως είχε στιγματιστεί και ο Τσακνής.

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Εντωμεταξύ ο Ζούλας έχει την μεγαλύτερη ευθύνη που ως Πρόεδρος δεν πατάει πόδι και να πει ότι η επιτροπή έκανε μ@λ@κια και να παρει το μέρος της πραγματικης νικήτριας! Ντροπή σε όλους τους!

      Απάντηση
  3. Dimitris
    Dimitris says:

    Μακάρι να αποκλειστούμε. Το αξίζει η ΕΡΤ να πληρώσει. Δεν μου αρέσει να συμμετέχουν χώρες στο διαγωνισμό που κάνουν αυτά. Τα θέλω να είναι όλα δίκαια. Μας αξίζει να αποχωρήσουμε από τώρα. Διαφορετικά να αποκλειστούμε ή να πιάσουμε πάτο

    Απάντηση
      • Kostas
        Kostas says:

        Δεν ξέρουμε και τι μερίδιο ευθύνης ίσως μπορεί να έχει ο Βικτωρ και η πανικ… ας μην γελιόμαστε είναι πιθανό και αυτό όποτε μην είμαστε και απόλυτοι

        Απάντηση
      • Dimitris
        Dimitris says:

        Δεν ξέρω. Μου περνάνε πολλά από το μυαλό. Γιατί να μην έχει βγει κανένας από την ομάδα του ή την εταιρεία του να κάνει δηλώσεις; Δεν βλέπουν τι γίνεται; Το γεγονός ότι δέχτηκαν τα αποτελέσματα επειδή τους συμφέρει (ή επειδή φρόντισαν να γίνουν έτσι) με προβληματίζει. Πρέπει να μιλήσουν. Απορώ τι κάνουν και αυτοί αλλά κυρίως η ΕΡΤ τόσες μέρες. Ας πάνε τώρα στα δικαστήρια και άντε με το καλό να αποχωρήσουμε για φέτος. Έτσι πρέπει. Μας αξίζει και με το παραπάνω…

        Απάντηση
  4. Τina
    Τina says:

    Η επιτροπή της ΕΡΤ από ότι δείχνουν μέχρι τώρα τα γεγονότα παρέκαμψε τη γνώμη του κοινού για να βγάλει αυτό που θέλει τώρα ας αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας και η φετινή συμμετοχή είναι κυριολεκτικά στον αέρα

    Απάντηση
  5. Elena
    Elena says:

    Εντάξει αυτό που γίνεται είναι τραγικό! Αν η ΕΡΤ ήταν “καθαρή” θα έδινε μια απάντηση και θα έληγε εκεί η ιστορία, αλλά προφανώς δεν περίμεναν την αντίδραση της Μελίσσας, όχι ότι τους νοιάζει κιόλας από ότι φαινεται.
    Προφανεστατα βάλανε εντελώς τυχαία νούμερα ίσα ίσα να βγαινει αριθμητικά πρώτος ο Βίκτορ και άντε γεια!
    Πολύ κρίμα , για άλλη μια φορά η ΕΡΤ φάνηκε αναξιόπιστη ..

    Απάντηση
  6. JN
    JN says:

    Η απόλυτη ξεφτίλα. Κανονικά θα πρέπει να ακυρωθεί η απόφασή τους και με σύντομες διαδικασίες να ψηφίσει οnline o κόσμος αναμεσα στα δύο τραγούδια.

    Απάντηση
    • ArmpitOfEurope
      ArmpitOfEurope says:

      Δε χρειάζεται, κοινο ψηφισε ηδη ( οι 70 ). Ας ακυρωθει μόνο η ψήφος της επιτροπης της συμφορας, και ας παει η νικήτρια της επιτροπής του κοινού.

      Απάντηση
  7. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Αρα για να καταλάβω. Ενδέχεται το θέμα να φτασει ως την ebu? Και αν συμβεί αυτο τι ακολουθεί? Ακύρωση της συμμετοχής του Βίκτορ απο την ιδια την ebu?

    Απάντηση
  8. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται… Η ΕΡΤ όμως κάθε άλλο παρά καθαρή δεν είναι. Πολύ παρασκήνιο,πολύ στήσιμο, πολύ νοθεία, καμιά διαφάνεια καμιά δημοκρατία. Σαφώς εξίσου βρωμικα παίζει και η panik με τον Βίκτωρα που ή βολεύτηκαν με την όλη κατάσταση ή την δημιούργησαν….
    Πάντως το να μη βγαίνει από κανέναν καμιά επίσημη ανακοίνωση είναι γελοίοι και προφανώς κάτι κρύβουν.
    Αδιανόητο να μη βγάζουν τα πλήρη αποτελέσματα όλων των φάσεων σε μια διαδικασία που οι ίδιοι έμπλεξαν το κοινό. Η ΕΡΤ μαζί και η συμμετοχή του Βίκτωρα πάει για Βατερλώ! Στην τελική αν ήθελαν τόσο το Βίκτωρα ή δεν ήθελαν τη Μελίσα να το έλεγαν να κατέθετε η κοπέλα για τη Γερμανία. Τόσοι άνθρωποι δούλεψαν και αφιέρωσαν χρόνου για να κάνει η ΕΡΤ τις λαμογιες της… Ανίκανοι, ανεύθυνοι, Ακατάλληλοι και επικίνδυνοι.
    Η ΕΡΤ το ελάχιστο που μπορεί να κάνει είναι είτε να ακυρώσει τη ψήφο της επιτροπής και να πάει η Μελίσα είτε να δώσει στο κοινό τα 2 τραγούδια και να ψηφίσει ή αλλιώς να αποσυρθεί η χώρα από το διαγωνισμό. Ντροπή τους!

    Απάντηση
  9. Music -Man
    Music -Man says:

    Ξεπεσμός! Επιστρέφουμε σε εποχές σκανδάλων σε ελληνικούς τελικούς πίσω στα 80ς και 90ς μην πω και 00ς με την ΕΡΤ και τις επιτροπες. Κρίμα για τους συμμετέχοντες, την Melissa τον Victor, και όλους τους άλλους! Μεγάλο μπαχαλο. Κρίμα κρίμα κρίμα…

    Απάντηση
  10. Stavros
    Stavros says:

    Δεν ξερετε ποσο χαιρομαι αυτη τη στιγμη. Οσο τα λαμογια και οι αλητες της ερτ δεν δινουν απαντησεις μοναχα κρυβονται αυτα παθαινουν. Μελισσα η αποκλεισμος φετος και ξηλωμα ολων αυτων που κατεστρεψαν ο,τι χτιζοταν 3 χρονια τωρα. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΛΕΜΕ!

    Απάντηση
  11. Panos
    Panos says:

    Εν τω μεταξύ όλοι λέτε η ΕΡΤ έτσι, αλλιώς, που τα έχει κάνει μπάχαλο αλλά ένας δεν έχει μιλήσει για τη Μαντζούκη η οποία με το έτσι γουστάρω σαμποτάρει τη συμμετοχή της χώρας και την προσπάθεια συναδέλφου της. Αυτή ποια νομίζει ότι είναι που θα ακυρώσει τη δουλειά ενός άλλου καλλιτέχνη; Μήπως κι αυτή δεν είναι τόσο Αγία όσο θέλει να πιστεύουμε και απλά κάνει σαν κακομαθημένη επειδή θέλει την προσοχή; Απλή τροφή για σκέψη δίνω γιατί ουσιαστικά στοιχεία δεν έχει στα χέρια της ώστε να μιλάει για νοθεία, ενώ τα αποτελέσματα από την ΕΡΤ τα έλαβε αμέσως.

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Πάντως δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ξέρει και από ποιον ίσως έχει αποδείξεις;! Θα φανεί, αλλά ακόμη και όχι στα δικαστήρια η ΕΡΤ είναι υποχρεωμένη να δώσει την αναλυτή βαθμολογία κάθε μελους της επιτροπής αυτό ζητήθηκε όχι τα ψεύτικα ππως φαίνεται αποτελέσματα που δόθηκαν!…

      Απάντηση
  12. Tak
    Tak says:

    Στο Ελλάντα αν δεν νοθευσουν διαγωνισμούς δουλειά δεν γίνεται. Μακάρι να φάνε αποκλεισμό και να γίνουν για ακόμα μια φορά γνωστά τα αίσχη τους σε όλη την Ευρώπη. Αλλά επειδή είναι πονηρός ο Ελληνας θα κοιτάξει την επόμενη φορά να μην τον πιάσουν, όχι όμως να σταματήσει να είναι απατεώνας. Η αξιοκρατία είναι άγνωστη λέξη για τους κάποτε ‘φωστήρες του πολιτισμού’.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *