Εσθονία: Τα στοιχήματα για τον τελικό του Eesti Laul 2023!

Ο τελικός του Eesti Laul 2023 πραγματοποιείται σε λίγες ώρες στο Ταλίν. Δώδεκα υποψήφιοι διαγωνίζονται για το εισιτήριο για το Λίβερπουλ, με τα στοιχήματα να δίνουν ένα φαβορί, για την νίκη.

Μεγάλο φαβορί για την νίκη είναι η Alika με το τραγούδι “Bridges”. Πίσω της  με μεγάλη διαφορά βρίσκεται ο OLLIE και το “Venom”

 

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους δώδεκα καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια τους για το Eesti Laul 2023 (Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια πατώντας στους τίτλους των κομματιών):

  1. Meelik- “Tuju”
  2. Inger – “Awaiting You”
  3. JANEK – “House of Glass”
  4. Elysa – “Bad Philosophy”
  5. m els – “So Good At What You Do”
  6. Bedwetters – “Monsters”
  7. Andreas – “Why Do You Love Me”
  8. Alika – “Bridges”
  9. Anett x Fredi – “You Need to Move On”
  10. OLLIE – “Venom”
  11. MIA – “Üks samm korraga”
  12. Sissi – “Lighthouse”

Ο Τελικός θα έχει δύο γύρους ψηφοφορίας. Ο πρώτος γύρος θα καθορίσει τις συμμετοχές που θα προκριθούν στον Σούπερ Τελικό, οι οποίοι καθορίζονται από το 50% της κριτικής επιτροπής και το 50% της τηλεοπτικής ψήφου. Εκεί ο Εσθονός εκπρόσωπος θα επιλεγεί αποκλειστικά μέσω της τηλεοπτικής ψηφοφορίας.

Παρουσιαστές του φετινού εθνικού τελικού θα είναι η Grete Kuld και ο Tõnis Niinemets οι οποίοι πρόκειται να αναλάβουν χρέη παρουσιαστών μετά από δύο χρόνια, αφού μαζί, είχαν παρουσιάσει και το Eesti Laul του 2021.

Ο μεγάλος τελικός του Eesti Laul 2023 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 19:30 και θα διαρκέσει λίγο λιγότερο από τέσσερις ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ERR, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *