Ισλανδία: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού του Söngvakeppnin 2023!

Ολοκληρώθηκε μόλις ο δεύτερος ημιτελικός του Söngvakeppnin 2023, του καθιερωμένου εθνικού τελικού μέσα από τον οποίο η Ισλανδία επιλέγει την συμμετοχή της για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Την βραδιά παρουσίασαν και πάλι ο μουσικός Unnsteinn Manuel Stefánsson, η ηθοποιός Ragnhildur Steinunn Jónsdóttir και ο Sigurður Þorri Gunnarsson.


Οι υποψήφιοι

Πέντε ημιφιναλίστ έλαβαν απόψε μέρος διεκδικώντας ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό!

Στους δύο ημιτελικούς ως είθισται βλέπουμε τις συμμετοχές στην ισλανδική γλώσσα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των πέντε υποψηφίων του δεύτερου ημιτελικού:

Úlfar — Betri maður

Kristín Sesselja — Óbyggðir

Langi Seli og Skuggarnir — “OK

Silja Rós & Kjalar — “Ég styð þína braut

Sigga Ózk — “Gleyma þér og dansa


Τα αποτελέσματα

Στους δύο ημιτελικούς, το αποτέλεσμα κρίνεται μονάχα από το τηλεοπτικό κοινό, με την κριτική επιτροπή να έχει την δυνατότητα μίας wild card μεταξύ των έξι συμμετοχών που θα έχουν αποκλειστεί συνολικά.

Έτσι, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, οι δύο υποψήφιοι που περνούν αυτόματα στον μεγάλο τελικό του Söngvakeppnin 2023 είναι οι:

  • Sigga Ózk — “Gleyma þér og dansa
  • Langi Seli og Skuggarnir — “OK

Μετα τα αποτελέσματα ανακοινώθηκε η πέμπτη θέση του μεγάλου τελικού μέσω της wild card της κριτικής επιτροπής και την οποία πήραν οι Celebs, από τον πρώτο ημιτελικό, με το τραγούδι “Dómsdags dans“.

Ραντεβού το επόμενο Σάββατο 4 Μαρτίου για τον μεγάλο τελικό του Söngvakeppnin 2023 όπου και θα μάθουμε τον νικητή και φετινό εκπρόσωπο της Ισλανδίας στην Eurovision!

Πως σας φάνηκαν τα αποτελέσματα; Πείτε μας στα σχόλια και μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισλανδίας στην Eurovision 2023!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *