Ισπανία: Τα στοιχήματα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Benidorm Fest 2023!

Η Ισπανία επιλέγει το τραγούδι και τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2023 σήμερα το βράδυ, στον τελικό του Benidorm Fest 2023. Οκτώ φιναλίστ διαγωνίζονται για την νίκη, που θα τους οδηγήσει τον Μάιο στο Λίβερπουλ. Ποιον βλέπουν όμως ως νικητή οι εταιρείες στοιχημάτων λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού;

Τα στοιχήματα

Σε έναν εθνικό τελικό με αρκετά υψηλό επίπεδο, αφού έχει ενδιαφέροντα τραγούδια, δύο συμμετοχές φαίνεται ότι θα κονταροχτυπηθούν για την νίκη. Ο Agoney με το τραγούδι “Quiero arder” και η Blanca Paloma  με το “Eaea”φαίνεται ότι θα παλέψουν για το εισιτήριο για το Λίβερπουλ.

 

Οι διαγωνιζόμενοι

Η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στον τελικό του Benidorm Fest 2023 θα είναι η ακόλουθη:

  1. Karmento – “Quiero y duelo”
  2. Megara – “Arcadia”
  3. Alice Wonder – “Yo quisiera”
  4. Fusa Nocta – “Mi familia”
  5. Agoney – “Quiero arder”
  6. Blanca Paloma – “Eaea”
  7. José Otero – “Inviernos en Marte”
  8. Vicco – “Nochentera”

Στον Μεγάλο Τελικό, το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από μια κριτική επιτροπή, 25% από μια δημοσκοπική επιτροπή και κατά 25% από την ψήφο του κοινού.

Οι παρουσιαστές του Benidorm Fest για φέτος, θα είναι η παρουσιάστρια Inés Hernández, η τραγουδίστρια Mónica Naranjo και ο παρουσιαστής Rodrigo Vázquez.

Ο Μεγάλος Τελικός του Benidorm Fest 2023 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 23:00 και θα διαρκέσει λίγο λιγότερο από δύο ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του RTVE, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *