Ιταλία: Και επίσημα με τον Marco Mengoni στην Eurovision 2023!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην Ιταλία και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2013 επέστρεψε δυναμικά στο φετινό φεστιβάλ του Sanremo παίρνωντας χθες βράδυ την νίκη, δέκα χρόνια μετά την προηγούμενη του.

Αν και λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εκφράσει την επιθυμία του να λάβει μέρος, εφόσον κερδίσει το φεστιβάλ, στην Eurovision 2023 με το τραγούδι του “Due Vite“, αυτό έμενε να επαληθευτεί στην σημερινή και καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Sanremo.

https://twitter.com/sanremo_en/status/1624731872608788480

Αυτή, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο παρουσία του top3 του φετινού φεστιβάλ και κατα την διάρκεια της ο Marco Mengoni επιβεβαίωσε πως θα είναι αυτός ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως οι γυναίκες διαγωνιζόμενες στο Sanremo 2023 είχαν απίστευτα τραγούδια και πως στεναχωρήθηκε που καμία από αυτές δεν έφτασε στο χθεσινό super final. Θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει κάτι στην Ιταλία.

Σε απάντηση της πρόσκλησης του Ουκρανού προέδρου να ερμηνεύσει την συμμετοχή του στο Κίεβο έπειτα από την νίκη της Ουκρανίας στον πόλεμο, δήλωσε πως θα ήθελε να επισκεφθεί την χώρα μαζί με άλλους συμμετέχοντες από το φεστιβάλ.

Όσον αφορά την συμμετοχή του στον διαγωνισμό ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία προσδοκία για τη Eurovision και πως αυτή τη στιγμή απλά πρόκειται να απολαύσει τη νίκη του καθώς θα αρχίσει να δουλεύει με την ομάδα του για αυτό το συντομότερο δυνατό.

Παρακάτω δείτε την εμφάνιση του Marco Mengoni στο Sanremo 2023:

Πως σας φαίνεται η φετινή συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *