Κύπρος: Ακούστε απόσπασμα από το ”Break A Broken Heart” του Andrew Lambrou!

Σε προηγούμενο μας άρθρο, σας ενημερώσαμε ότι το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί ο Andrew Lambrou, στην Eurovision 2023, έχει τίτλο ”Break A Broken Heart”.

Πριν από λίγο, μέσα από τον λογαριασμό των Wiwibloggs, στο ΤikTok δημοσιεύθηκε ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων από το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Andrew, στο Λίβερπουλ.

Μπορείτε να ακούσετε το ”Break A Broken Heart”, στον παρακάτω σύνδεσμο:

@wiwibloggs_official 💔 @andrewlambrou’s #Eurovision2023 song “Break A Broken Heart” sounds very promising so far 😎 🇨🇾 #fyp #eurovision #cyprus #eurovisionsongcontest ♬ original sound – wiwibloggs

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Στις 2 Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του INFE Greece, η συμμετοχή της χώρας θα κυκλοφορήσει και επίσημα την Πέμπτη 2 Μαρτίου!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σκηνοθέτης του video clip είναι ο Γιώργος Μπενιουδάκης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με σχεδόν όλους τους δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες (Α. Ράμμος, Κ. Αργυρός, Λ. Γιώρκας, Σ. Ρόκκος, Κλαυδία, Ελ. Φουρέιρα κ.α.). Και αυτή την χρονιά ο αυστριακής καταγωγής Marvin Dietmann έχει αναλάβει ως καλλιτεχνικός διευθυντής της κυπριακής συμμετοχής. Την σκηνική παρουσίαση του Andrew Lambrou στην M&S Bank Arena θα επιμεληθούν τόσο ο Marvin Dietmann, όσο και ο Ross Nicholson από την παγκοσμίου φήμης ομάδα σκηνοθετών, Black Skull του Λονδίνου.

Πως σας φαίνεται η κυπριακή συμμετοχή; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Σίγουρα καλο τραγούδι και προσεγμένη παραγωγή!

    Σίγουρα σού μένει με το πρώτο άκουσμα!

    Σίγουρα θα περάσει τελικό!

    Σίγουρα δε θα κερδίσει!

    Καλή επιτυχία στην Κύπρο!!!!!

    Απάντηση
  2. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Μπράβο στην Κύπρο μας! Μου αρέσει το snippet! Όντως είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχει στείλει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια. Βέβαια, ίσως θυμίζει λίγο το “Running”- συμμετοχή που εμένα μου άρεσε πολύ.

    Απάντηση
    • Teo
      Teo says:

      Πως ΚΑΘΕ φορα σε οτιδηποτε ακυρο και να υπαρχει, ακομη και για την Κυπρο πετατε το επικο, Ωχ Η ΕΛλαΔΑ εΠεΣε στΑ στΟιΧηματΑ……εεεεεε ρεεεε πια

      Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Θοδωρή πάρ το απόφαση.. δεν θα κερδίσουμε… και φέτος!
      αυτό δεν σημαίνει ότι θα βρεθούμε στην 31η θέση…
      είναι για παράσταση νίκης…ξέρεις τι σημαίνει αυτό?

      Απάντηση
  3. Vjweb
    Vjweb says:

    Τι έλεγα στο προηγούμενο άρθρο για την Κύπρο; “Τυποποιημενο τραγουδάκι κονσέρβα για να το υπογράφουν δημιουργοί που έχουν κάνει επάγγελμα τους την Eurovision.” Ε ακριβώς αυτό!

    Top 5 για φέτος Νορβηγία Σλοβενία Ισπανία Τσεχία και Φινλανδία αν επιλέξει το cha cha cha! Τραγούδια πρωτότυπα που διαφέρουν ή είναι δυνατα στην παρουσίαση τους live(Σλοβενία).

    Απάντηση
  4. C.G
    C.G says:

    Από το απόσπασμα αυτό μου φαίνεται σαν μια συμμετοχή Μελοντιφεστιβάλεν που ή θα έμενε στον ημιτελικό ή στην καλύτερη θα περνούσε δεύτερη ευκαιρία και θα έμενε εκεί. Σίγουρα κάτι διαφορετικό ως άκουσμα από αυτά που στέλνει τα τελευταία χρόνια η Κύπρος αλλά δεν βλέπω να έχει κάποια ταυτότητα. Μου θυμίζει λίγο Imagine Dragons αλλά από τα Lidl. Βέβαια για να είμαι δίκαιος θα περιμένω να το ακούσω όλο γιατί μπορεί αυτό το μέρος του κομματιού να μην είναι αντιπροσωπευτικό. Σε μια πολύ αδύναμη χρονιά σε επίπεδο συμμετοχών όπως η φετινή και στον δεύτερο ημιτελικό, η πρόκριση στον τελικό είναι σίγουρη και μια θέση στην 15αδα πολύ πιθανή.

    Απάντηση
  5. Panos
    Panos says:

    Να’ταν η ζήλια ψώρα να γέμιζε όλη η χώρα έλεγε η γιαγιά μου η συγχωρεμένη. Μην είστε σκατόψυχοι επειδή η Γερμανίδα μάς κάνει εμπάργκο.

    Απάντηση
  6. Esc MH
    Esc MH says:

    Από το απόσπασμα μπορώ να πω ότι δεν είμαι τόσο μεγάλη φαν αλλά θα περιμένω να βγει ολόκληρο το τραγούδι γιατί αν το αναλύσω από τώρα θα είναι ανούσιο. Κάτι άσχετο με την συμμετοχή της Κύπρου αλλά όσο αρνητικά και να είναι τα σχόλια για την συμμετοχή μας εγώ μπορώ να πω ότι, κρίνοντας από το δικό μας απόσπασμα, το τραγούδι μας παίζει να κάνει την έκπληξη με την τελική του μορφή, ειδικά σε αυτή την χρονιά που είναι πολύ αδύναμη μέχρι στιγμής. Τώρα όσον αφορά τα στοιχήματα απλά γελάω με το πόσες σαβούρες έχουν περάσει την συμμετοχή μας, περιμένω (και ευελπιστώ) να ανέβει αρκετές θέσεις όταν κυκλοφορήσει το τραγούδι. Μένει να δούμε..

    Απάντηση
  7. Mara
    Mara says:

    Άσχετο, αλλά από πότε προωθεί το wiwibloggs συμμετοχές με αυτόν τον τρόπο; Πληρωμένη δημοσίευση μου κάνει όλο αυτό. Φαίνεται ότι η Κυπριακή ομάδα έχει ρίξει λεφτά, όχι αστεία. Ας ελπίσουμε να πιάσουν τόπο τα λεφτά τουλάχιστον.

    Απάντηση
  8. T.R
    T.R says:

    An den penepsoume to spiti mas, tha pesi na mas plakosi (opos lei i paroimia). Exeretiko to vrisko kai poli iposhomeno skinika (Ola avta vevea ipothetika, giati exartate kai apo polla pragmata). Anameno tin full 3 lepti ekdosi kai to video clip (pou fantazome tha ine exisou entiposiako).

    Απάντηση
  9. Dimitris
    Dimitris says:

    Από αυτό που άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ. Ξεχωρίζω μέχρι στιγμής αυτό (αλλά περιμένω να το ακούσω ολόκληρο για να έχω καλύτερη άποψη) και της Νορβηγίας. Δεν μου βγάζει όμως κανένα winning vibes δυστυχώς. Δεν ξέρω τι γίνεται φέτος. Περιμένω να δω και Σουηδία που ακούγεται για κάτι καλό. Όσον αφορά την Ελλάδα εύχομαι να αποκλειστούμε είτε τώρα είτε από τον ημιτελικό είτε να πιάσουμε την τελευταία θέση. Και δεν το λέω για τον Βίκτορ, αλλά για την ΕΡΤ. Το παιδι δεν φταίει σε κάτι αλλά έχει μπλέξει με ανθρώπους που βρίσκονται στις λάθος θέσεις. Κρίμα να στιγματιστεί αυτός για τις ανοησίες μιας “επιτροπής”. Τέλος αυτό που ακούγεται για το σόου του χρόνου εμένα μου φαίνεται αστείο. Ας δώσουν βάση για τη φετινή συμμετοχή και ας αφήσουν την επόμενη σε άλλους.

    Απάντηση
  10. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Διαβάζοντας τα σχόλιά σας, αντιλαμβάνομαι ότι εξαντλήσατε όλη τη χολή σας για το τραγούδι του Βίκτωρα και αυτό σας ακούγεται αριστούργημα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *