Νίκος Γκάνος: “Δεν καταλαβαίνω πως επιλέγουν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει!”

Ο Νίκος Γκάνος, ήταν ένας από τους καλλιτέχνες, που κατέθεσαν συμμετοχή στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022 και κατάφερε με τις δηλώσεις του για τον διαγωνισμό να απασχολήσει τα ελληνικά media.

Μέσα από την εκπομπή “Breakfast @Star” παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό της Eurovision!

Aρχικά αναφέρθηκε στην κυκλοφορία του “Deja Vu“, το τραγούδι που κατέθεσε για την Eurovision 2022 και κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε συνεργασία με τον Τάσo Ξιαρχό. Στην συνέχεια, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα ξανά δήλωνε συμμετοχή για τον διαγωνισμό, ο ίδιος απάντησε:

Έχω απογοητευτεί από τη Eurovision! Eίναι ένας θεσμός που μου αρέσει πάρα πολύ αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ πως επιλέγουν τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει!

Για την φετινή διαδικασία επιλογής εκπροσώπησης της χώρας μας δήλωσε:

“Κάτι άκουσα για φέτος ότι έβαλαν 100 άτομα να ακούσουν τα υποψήφια τραγούδια. Ποια είναι αυτά τα 100 άτομα, τι αισθητική και τι γνώσεις έχουν;”

“Είναι όλο ένα μπέρδεμα! Γιατί δεν γίνεται πάλι ένας εθνικός τελικός και να ψηφίσει εκεί ο κόσμος;”

Παρακάτω δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Νίκου Γκάνου στην πρωινή εκπομπή του STAR:

Θα θέλατε να μας εκπροσωπήσει ο Νίκος Γκάνος στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για να μαθαίνετε έγκαιρα και έγκυρα, όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

 

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Είπα και εγώ, δεν θα εμφανιζόταν φέτος να κάνει δηλώσεις….
    Αν και δυστυχώς έχει δίκιο, ούτε εμείς καταλάβαμε τη διαδικασία, ούτε όσοι ενεπλάκησαν, πλην από όσους γνωρίζουν τα βασικά στο τομέα της μαγειρικής.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *