Ρουμανία: Απόψε ο τελικός του Selecţia Naţională 2023!

Η περίοδος των εθνικών τελικών ενόψει της Eurovision 202πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο καθώς σήμερα θα έχουμε την διεξαγωγή εφτά εθνικών τελικών και δύο προκριματικών γύρων! Ένας από αυτούς θα είναι και ο Μεγάλος τελικός του Selecţia Naţională 2023.

Το TVR, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ρουμανίας αποφάσισε να διοργανώσει για άλλη μια φορά, έναν εθνικό τελικό για την επιλογή εκπροσώπου στην Eurovision 2023.  H δημόσια τηλεόραση έχει επιλέξει δώδεκα καλλιτέχνες οι οποίοι πρόκειται να διαγωνιστούν απόψε στον Μεγάλο Τελικό του Selecţia Naţională 2023!

Ο τελικός του Selecţia Naţională 2023  θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 20:30 και θα διαρκέσει λίγο λιγότερο από τρεις ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του TVR, πατώντας ΕΔΩ, ή μέσω της live μετάδοσης στο YouTube:

Οι συμμετέχοντες του Selecţia Naţională 2023:

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους δώδεκα καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια τους για το Selecţia Naţională 2023 (Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια πατώντας στους τίτλους των κομματιών):

  1. Deiona – Call on me
  2. Andrada Popa – No time for me
  3. Ocean Drive – Take you home
  4. AMIA – Puppet
  5. Andrei Duțu – Statues
  6. Theodor Andrei – D.G.T. (Off and on)
  7. Steven Roho x Gabriella x Formaţia Albatros – Lele
  8. Aledaida – Bla Bla Bla
  9. Adriana Moraru – Faralaes
  10. Maryliss – Hai Vino
  11. JaxMan (Erin Dăneţ)  – Bad & cool
  12. Andreea D Folclor Orchestra – Periniţa mea

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις των συντακτών μας στα 12 υποψήφια τραγούδια του Ρουμανικού εθνικού τελικού:

Πως θα διεξαχθεί το Selecţia Naţională 2023:

Συνολικά δώδεκα τραγούδια επιλέχτηκαν για το Selecţia Naţională 2023 μετά από επιλογή της αρμόδιας κριτικής επιτροπής του TVR. Ο τελικός του Selecţia Naţională 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2023 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα στούντιο της TVR. Ο νικητής θα αναδειχθεί αποκλειστικά από την ψηφοφορία του κοινού, με την ψηφοφορία να ανοίγει κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Μέχρι να μάθουμε ποιός θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision 2023, ας θυμηθούμε την συμμετοχή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό. Ο περσινός νικήτης του Selecţia Naţională και εκπρόσωπος της Ρουμανίας στην Eurovision 2022 ήταν ο wrs με το τραγούδι “Llámame” και κατέκτησε την 18η θέση στον Μεγάλο Τελικό, ενώ παράλληλα επανέφερε την χώρα του στον τελικό, μετά από τρεις συνεχόμενους αποκλεισμούς:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *