Τα παραγιουροβιζιονικά: Τα απόνερα και οι τελευταίες εξελίξεις!

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο όπως φαίνεται καθόλου δεν θα πλήξουμε και αυτή την σεζόν και δυστυχώς δεν θα είναι μουσικοί μόνο οι λόγοι που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά σε ακόμα ένα επεισόδιο των παραγιουροβιζιονικών που επιστρέφουν δυναμικά!

  • Με δεδομένο πως ο χρόνος είναι πιεστικός η PANIK Records και η ΕΡΤ έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, μετά και την επιλογή του ταλαντούχου Victor Vernicos ως εκπροσώπου της χώρας μας με το τραγούδι του What They Say.
  • Πέπλο μυστηρίου πάντως καλύπτει την “διαρροή-κυκλοφορία” ενός ολόκληρου λεπτού από την φετινή μας συμμετοχή στο TikTok και πιο συγκεκριμένα στο προφίλ του Victor.
  • Φυσικά το απόσπασμα αυτό έπαιξε ήδη σε διάφορες εκπομπές. Το ίδιο πράξαμε και εμείς μόλις ανέβηκε στο διαδίκτυο, αφού από την στιγμή που ήταν στο προφίλ του ίδιου του καλλιτέχνη, δεν θεωρήσαμε πως πρόκειται για διαρροή.
  • Παρότι εμείς μετά από επικοινωνία της δισκογραφικής εταιρείας PANIK μαζί μας και την παράκληση τους κατεβάσαμε το άρθρο μας, το συγκεκριμένο απόσπασμα συνεχίζει να βρίσκεται on line και να αναπαράγεται από διάφορα μέσα, θεωρούμενο από όλους επίσημη κυκλοφορία.
  • Πάντως όπως μας ενημέρωσαν από την PANIK το τραγούδι δεν είναι στην τελική του μορφή και αναμένεται φυσικά η τελική του μίξη.
  • Κάτι που επίσης έφτασε στα αυτιά μας και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη είναι πως παρότι ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα αναλάβει σκηνοθετικά την φετινή ελληνική συμμετοχή, ένας άλλος πετυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης που έχει επίσης εμπειρία από τον διαγωνισμό, πιθανότατα θα είναι αυτός που θα στήσει το What They Say στην σκηνή του διαγωνισμού στο Λίβερπουλ.
  • Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ, όσο αφορά τα ζητήματα που έθεσε ο δικηγόρος της Melissa Mantzoukis, ώστε να κλείσει και αυτό το ζήτημα και να επικεντρωθούμε στην συνέχεια στην συμμετοχή μας και στο καλλιτεχνικό κομμάτι μόνο.
  • Ο Α γύρος των προεδρικών εκλογών της Κύπρου διεξάγονται σήμερα και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που δεν ακούσαμε την συμμετοχή του Andrew Lambrou μέσα στον Ιανουάριο, όπως αρχικά μας είχε ενημερώσει το ΡΙΚ.
  • Το video clip πάντως μαθαίνω πως αυτή την φορά θα γυριστεί στην Κύπρου και η κυπριακή αποστολή ετοιμάζεται πυρετωδώς για να κάνει την έκπληξη στην Eurovision 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

23 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μια καλή επιτυχία θα πω και δεν θα υποστηρίξω φέτος όλη αυτή την πλεκτάνη.
    Ειλικρινά εύχομαι να έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα ώστε να πάρει η ΕΡΤ το μάθημα της. Ακόμα και καλά να πάμε και να μπούμε δεκάδα (που το θεωρώ πολύ δύσκολο) αυτό δεν αλλάζει την καταστραμμένη εικόνα της ΕΡΤ. Απαράδεκτοι όλοι τους!
    Ο νεαρός απλά κάνει το “κομμάτι του” αλλά εγώ βλέπω ναι μεν ταλέντο αλλά και παρά πολλή απειρία και καμιά οργάνωση!

    Απάντηση
    • ΑΝΔΡΕΑΣ
      ΑΝΔΡΕΑΣ says:

      Έκανες το πιο εύστοχο σχόλιο από τα πολλά που γίνονται στο site καθημερινά!

      Ο μικρός “παίζει” με τη “βοήθεια” πολλών…

      Και θα πω πως…

      Η ιστορία επαναλαμβάνεται ΠΆΝΤΑ!

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Πρέπει να πούμε την αλήθεια γιατί για την ώρα μας παρουσιάζεται ως ο 16χρονος της διπλανής πόρτας… Συγγνώμη αλλά δεν είναι.

        Απάντηση
    • Σπύρος
      Σπύρος says:

      Αποκλείεται να μπουμε δεκάδα!!Με κανενα θαύμα…..Έχουν κατοχυρωθεί ήδη κάποιες πολυ πιθανεσ θεσεισ….Σουηδια,Ουκρανια,Νορβηγια,Φινλανδια και αναμενουν να βγουν παρα πολλα φαβορι….οπωσ γαλλια.τσεχια,ιταλια,ακομη και γεωργια…..

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Το ’11 έκανε καλή δουλειά αλλά υπήρχε και το υλικό (τραγούδι) το ’12 ας μην το σχολιάσω..μμ
      Γενικά η όλη κατάσταση μου θυμίζει Γιάννα Τερζή, επιλογή στο πόδι με βάση το ποιος έχει τα λεφτά και όχι το τραγούδι (καλά φέτος φιάσκο ήταν δεν ήταν επιλογή αυτό) και καμιά οργάνωση!
      Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα και για όλα ευθύνεται η ΕΡΤ και εν μέρη και ο Βίκτωρας που βολεύτηκε με την όλη κατάσταση ενώ εμφανώς υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Αν θέλει να διαγωνιστεί ο ίδιος με ένα τραγούδι που δεν έπεισε/δεν πείθει και επελέγη από μαγειρέματα για να μην πάει η Μελίσα, οκ ας το κάνει….
      Λίγη υποστήριξη θα βρει.

      Απάντηση
  2. Τina
    Τina says:

    Για εμένα το απόσπασμα που κυκλοφορεί είναι αρκετό για να πάρει κάποιος μια ιδέα για το ελληνικό τραγούδι δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει ιδιαίτερα με την οποία μίξη επειδή γλιτώσαμε από το shout out δεν σημαίνει ότι υπάρχει ικανοποίηση από την συγκεκριμένη επιλογή το αντιλαμβάνεται κάποιος όταν διαβάζει τα μηνύματα που αποστέλλονται στην ιστοσελίδα σας αυτή ήταν μια απόφαση της επιτροπής της ΕΡΤ ο κόσμος φαντα ζομαι δεν ήθελε πάλι μπαλάντα καταντάει κουραστικό.

    Απάντηση
    • Aggeliki
      Aggeliki says:

      Παρ’όλο που περιμένω το τραγούδι στην τελική του μορφή για να εχω μια ολοκληρωμένη άποψη, συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα είπες. Το σίγουρο είναι οτι η προτίμηση του κοινού, δεν ήταν ακόμα μια μπαλάντα

      Απάντηση
  3. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Η αλήθεια είναι πως κι εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες eurofans, είμαι προβληματισμένος με τη συμμετοχή μας. Παρόλα αυτά σκέφτομαι ότι ούτε έχουμε ακούσει ολόκληρο το τραγούδι (ούτε την τελική του μορφή φυσικά), ούτε ξέρουμε τι θα γίνει στο stage, ούτε καν ξέρουμε τα υπόλοιπα τραγούδια του διαγωνισμού. Όσο για τα στοιχήματα, μου περνούν εντελώς αδιάφορα, καθώς δείχνουν μια τάση και δεν διαμορφώνουν την τελική κατάταξη (υπάρχουν πολλές ανάλογες περιπτώσεις από διαγωνισμούς των τελευταίων ετών). Σαφώς και θεωρώ ότι η ΕΡΤ φέτος έκανε πολύ κακή δουλειά, αλλά ας μην προτρέχουμε. Ίσως τα πράγματα πάνε καλά τελικά. Ίδωμεν!

    Απάντηση
  4. Ela ela ela ela
    Ela ela ela ela says:

    Εγώ θα κάνω μια ερώτηση μια ερώτηση και δεν ξέρω αν θα απαντήσει κάποιος. Σε περίπτωση που όντως αποδειχθεί ότι ήταν στημένο ( γιατί αυτό ακούγεται) τι θα γίνει;

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Αν δει κανένας τη βαθμολογία, το γεγονός ότι ψήφισε η επιτροπή αφού είχε τα αποτελέσματα του κοινού και ότι έβγαιναν νέα δεδομένα την τελευταία στιγμή (πχ διαφορετικά βαθμολόγησε το κοινό διαφορετικά η επιτροπή) και σαφώς ότι βαθμολογήθηκε ένα τραγούδι που είχε αποσυρθεί τοτε νομίζω είναι εμφανώς ότι το αποτέλεσμα ήταν στημένο!
      Αν με ρωτάς, δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι ουσιαστικό, απλώς θα δικαιωθεί και θα αποζημιωθει η Μελίσα και η ΕΡΤ θα γίνει ρεζίλι (κι άλλο) με αποτέλεσμα του χρόνου να ψάχνει καλλιτέχνες να καταθέσουν και να μη βρίσκει με τις γελοιοτητες, ειδικά αν η επιτροπή και η όλη η διαδικασία είναι η ίδια με φέτος. Από εκεί κι πέρα, μετά από όλα αυτά δε νομίζω ότι η Μελίσα θα θελήσει να συνεργαστεί με την ΕΡΤ και δεν θα υπάρχει ο χρόνος. Απλώς, θα φάμε ως εκπρόσωπο το Βίκτωρα που κάνει το “κέφι του” με τη στήριξη αλλωνων και παράλληλα πλασάρεται ως ο 16χρονος της διπλανής πόρτας…
      Το καλύτερο είναι να αποσυρθεί η χώρα και η ΕΡΤ να λογοδοτήσει δημόσια αν αποδειχθεί ότι έκανε όλα αυτά που βλέπουμε να λέγονται…

      Απάντηση
  5. Μαρία
    Μαρία says:

    Τι εννοείτε τελικη του μιξη?Το τραγουδι ηταν ενα μπαχαλο που δεν εβγαζε νοημα.Καταλαβα…….ωραιοσ ο πατοσ εχω πληροφορηθεί….Δεν βλέπουν την Νορβηγία???Επέλεξαν το χορευτικο πανω απο την μπαλαντα και το τραγουδι ειναι υπεροχο…Γι αυτο ανεβαινουν και συνεχεια στα στοιχηματα ενω εμεισ μετα την διαρροη απο 17η πεσαμε 23η και ετσι θα παει απο εδω και περα…..

    Απάντηση
  6. DK
    DK says:

    Δύσκολο να πάμε παρακάτω όσο τα θέματα διαφάνειας επισκιάζουν την συνολική διαδικασία επιλογής και κυριαρχεί αίσθηση εμπαιγμού του κοινού που έλαβε μέρος στην ψηφοφορία. Βλέπεις αλλες δημοκρατικές χώρες να ανακοινώνουν τα αποτελέσματα της επιτροπής του κοινού κλπ. Εδώ, επικρατεί ύποπτη ανεξήγητη μυστικοπάθεια για την διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.Είμαστε πελάτες- πληρώνουμε την ΕΡΤ να μας μεταχειρίζεται ως ηλιθίους. Υποτίθεται ότι καθοριστικό ρόλο στον διαγωνισμό παίζει και η όλη παργωγή-παρουσίαση του τραγουδιού επί σκηνής. και μεις υποθέτουμε ακόμη ποιος θα είναι ο καλλιτεχνικός δντης κλπ. Πώς να ασπαστούμε την αυτοπεποίθηση της ΕΡΤ ότι ανάμεσα στους έμπειρους διαγωνιζόμενους αυτή ανακάλυψε τον έλληνα Μότζαρτ, έναν μικρό άπειρο, super talented που τραγουδούσε στις κατασκηνώσεις, κι έγραψε ένα τραγούδι στα 14, που έχει και άποψη για την παρουσίαση κιόλας. Ε όχι.

    Απάντηση
  7. Anto
    Anto says:

    γιατί τόσο αρνητισμός και γκρίνια ρε παιδιά?
    αφήστε τον νεαρό να κάνει την προσπάθεια του….μόνο ίντριγκες και στημένα βλέπουμε στην Ελλάδα έλεος.
    και εσύ ρε Κωνσταντίνε, ούτε αδερφή σου να ήταν η Μελισα…το τραγούδι της από υο λίγο που διέρρευσε, εδεινε την εντύπωση ξαναζεσταμένου φαγητού…τα ίδια και τα ίδια.
    αυτό το τραγούδι του μικρού είναι πολύ ενδιαφέρον.. άσε να το ακούσουμε ολοκληρωμένο. ..

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Ο αρνητισμος πηγάζει στους περισσότερους από την όλη στάση της ΕΡΤ και τις μη δημοκρατικές διαδικασίες που ακολούθησαν. Να κάνει το παιδί την προσπάθεια του αλλά όχι έτσι, σε βάρος άλλων που υποβλήθηκαν σε ολόκληρη διαδικασία για να τα μαγειρεύει η ΕΡΤ όπως θέλει τα πράγματα και για να μένουμε εμείς στη βιτρίνα του 16χρονου. Μάλλον ξεχνάμε ότι έχει μια Α οικονομική άνεση και μια εταιρεία από πίσω να σπρώχνει… Ταλαντούχος είναι,αλλά συνάμα και πολύ άπειρος εδώ σε συνεντεύξεις και πάλι φαίνεται το άγχος του…
      Αδερφή μου δεν είναι, αλλά δεν παύει να κατανοώ την αδικία που νιώθει ειδικά μετά την (αναγκαστική) παρουσίαση των αναλυτικών αποτελεσμάτων. Φαίνεται ξεκάθαρα με τι σκοπό ψήφισε η επιτροπή.
      Ναι το τραγούδι της δεν ήταν κάτι καινούργιο σαν πρόταση αλλά είχε περισσότερες προοπτικές.
      Θα περιμένω να ακούσω ολόκληρο το κομμάτι του Βίκτωρα αλλά όσοι το έχουν ακούσει εστιάζουν μόνο στη φωνή του και ότι σαν κομμάτι δεν…
      Η καλή μέρα πάντως από το πρωί φαίνεται και για την ώρα τίποτα δεν πάει καλά.

      Απάντηση
      • Πανος
        Πανος says:

        Κουραση εισαι και απλες κατηγοριες. Για να στηριξεις την αποψη σου χρησιμοποιεις λεξεις οπως, στους περισσοτερους. Να μιλας για τη παρτυ σου… ειναι διαφορετικο να μη θες να στηριξεις το παιδι, και διαφορετικο να κραζεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Ανεξαρτητα τι εγινε με την ΕΡΤ, χαρακτηριζεις ανθρωπους, παιδια, λες για Α οικονομικες θεσεις και ολα τα τραγικα. Μπορεις λπν να μη στηριζεις, και να σταματησεις να ποσταρεις, να διαβαζεις, γενικα να μαθαινεις νεα για την Ελληνικη συμμετοχη, και γενικα να μην ασχολεισαι για φετος. Ελλαδα κλασικα, δεν στηριζω, σημαινει κραζω!!!

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Να προσπερνάς τα σχόλια μου. Αντίθετα εσύ απαντάς. Πάντως αν δεις τις αντιδράσεις των περισσότερων για όλη αυτή την κατάσταση και τα αναπάντητα ερωτήματα για την όλη διαδικασία θα καταλάβεις ότι δεν κράζω απλώς λέω κάποια πράγματα,όπως και πολλοί, με το όνομα τους. Αν εσύ θες να διαβάζεις επιλεκτικά και να ωραιοποιεις καταστάσεις, καν’το.

          Απάντηση
  8. Ντινος
    Ντινος says:

    Ξέρουμε ποιο σκηνοθέτη έχει επιλέξει η Κύπρος? Συνήθως τον ανακοινώνουν μαζί με τον καλλιτέχνη, κάτι που δεν έγινε αυτή τη φορά.

    Απάντηση
  9. Ben
    Ben says:

    Η Κύπρος νομίζω έχει συμφωνία πακέτο για κάποια χρόνια με τον Dietmann. Και εχοντας δεσει τον γαιδαρο του, δεν τον νοιαζει κιολας πως θα παει..ειδαμε τι προχειροδουλειά εκανε περσι με την Ανδρομαχη. Γενικα η προσεγγιση τους δεν ειναι καλη, δεν κανεις συμφωνιες-πακετα ετσι..αντι να εστιασεις στο τραγουδι που θα εχεις και μετα με καλλιτεχνικα κριτηρια να ψαξεις να βρεις ποιος ταιριαζει καλυτερα και τι μπορει να δωσει σαν αισθητικη στο συγκεκριμενο τραγουδι, κανουν πακετα για 3-4 χρονια και ξεμπερδευουν.

    Απάντηση
  10. Γιάννης
    Γιάννης says:

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!Η Μελισσα στην επιτροπή της ΕΡΤ είχε 440 σωστά?Με τα μαθηματικά που ξέρω και με ελαχιστο βαθμό το 8 δεν στέκει αυτός ο αριθμός….Αν Η μέλισσα πήρε 7 8αρια από την επιτροπή το αποτέλεσμα θα ήταν 560……Άρα 693+560=1253….Ο Βίκτωρ είχε 740+509=1249….Άρα αγαπητοί μου Η νικήτρια και η αληθινή εκπρόσωπος μας είναι η Μελισσα Μαντζουκης!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *