Τσεχία: Απόψε η ανακοίνωση του νικητή του ESCZ 2023!

Η περίοδος των εθνικών τελικών συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και οι τελικοί ξεκινάνε ο ένας μετά τον άλλον. Απόψε είναι σειρά της Τσεχίας να μας παρουσιάσει τον εκπρόσωπο και το τραγούδι που κέρδισε την εκπροσώπηση της χώρας, στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ.

Παρά την καθυστερημένη ανακοίνωση, το ČT αποφάσισε να διοργανώσει έναν εθνικό τελικό, για την επιλογή εκπροσώπου στην Eurovision 2023.  H δημόσια τηλεόραση έχει επιλέξει πέντε καλλιτέχνες οι οποίοι διαγωνίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στον Μεγάλο Τελικό του ESCZ 2023!

Ο παρουσιαστής του ESCZ 2023 θα είναι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής από την Πράγα, Adam Mišík.

Οι εμφανίσεις του ESCZ 2023:

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους πέντε καλλιτέχνες και τις εμφανίσεις τους στο ESCZ 2023:

  1. Maella – Flood
  2. Pam Rabbit – “Ghosting”
  3. Markéta Irglová – “Happy”
  4. Vesna – “My Sister’s Crown”
  5. RODAN – “Introvert Party Club”

Πως πραγματοποιήθηκε το ESCZ 2023:

Oι πέντε φιναλίστ του ESCZ διαγωνίστηκαν ζωντανά στις  30 Ιανουαρίου, η ψηφοφορία άνοιξε κατά τη διάρκεια του σόου μέσω της εφαρμογής της Eurovision και έκλεισε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου. Ο νικητής αποφασίστηκε 100% με ψηφοφορία του κοινού (70% από το διεθνές κοινό και 30% από το τσέχικο κοινό).

Η ανακοίνωση του νικητή του ESCZ 2023 και του εκπροσώπου της Τσεχίας στην Eurovision 2023 θα γίνει απόψε το βράδυ στις 20:00 μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση του νικητή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bogk3TW8WG8

Ποιός πιστεύετε ότι θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Τσεχίας στην Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Τσεχίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Δημήτρης Σφηναρολάκης
    Δημήτρης Σφηναρολάκης says:

    είμαι αισιόδοξος πως θα κάνουν την σωστή επιλογή… Οι Vesna είναι η μόνη επιλογή για πρόκριση… αν δεν κερδίσουν αυτές, θα ήθελα την Pam Rabbit…
    Let’s hope for the best

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *