ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ώρα και που θα ακούσουμε το “Break A Broken Heart” στις 2 Μαρτίου;

Πλησιάζει η στιγμή για την αποκάλυψη της φετινής κυπριακής συμμετοχής στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το Break a Broken Heart θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου. Το Eurovisionfun επικοινώνησε με τους ανθρώπους της κυπριακής αποστολής και σας αποκαλύπτει αποκλειστικά πότε και που θα ακούσουμε το τραγούδι!

Μέσα από την “Όμορφη Μέρα” η πρώτη παρουσίαση

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ1, Όμορφη Μέρα με την Ελπίδα Ιακωβίδου θα γίνει η πρώτη μετάδοση του Break A Broken Heart. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στις 09.55 το πρωί και λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, θα γίνει η παρουσίαση του, μέσα φυσικά από την συχνότητα της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης.

Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 10.00 το πρωί θα ανέβει στο κανάλι της PANIK στο YouTube και θα είναι φυσικά διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, στις οποίες ήδη μπορείτε να το παραγγείλετε.

Μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο προ-αγοράς εδώ

Η έκπληξη του Andrew Lambrou για τους eurofans!

Η μεγάλη έκπληξη όμως του Andrew Lambrou για όλους εμάς τους eurofans θα λάβει χώρα όμως νωρίτερα. Πριν την πρεμιέρα του videoclip στο κανάλι της PANIK, που θα γίνει όπως σας είπαμε παραπάνω στις 10.00 το πρωί της 2/3, ο Andrew Lambrou θα είναι live στο YouTube και θα απαντά ζωντανά στις ερωτήσεις όλων μας.

Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:

  • Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
  • Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
  • Jimmy Jansson : Δανία 2020
  • Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης, όπως διαβάσατε αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα μας, ενώ υπεύθυνοι για την σκηνική παρουσίαση του Andrew Lambrou στο Λίβερπουλ θα είναι οι Marvin Dietmann και Ross Nicholson.

Μπορείτε να βρείτε τους στίχους του Break A Broken a Heart στο σχετικό μας άρθρο.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 2 Μαρτίου, οπότε και θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ολόκληρο το τραγούδι. Μέχρι τότε απολαύστε το μικρό απόσπασμα που έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.

@wiwibloggs_official 💔 @andrewlambrou’s #Eurovision2023 song “Break A Broken Heart” is out March 2 from @Panik Records and City Pop Records. Pre-save now! #fyp #eurovision #cyprus #eurovisionsongcontest ♬ original sound – wiwibloggs

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    Για να δούνε την Παρασκευή , αν η Ελλάδα θα πάει Γιουροβίζιον…. Γιατί μέχρι τώρα ούτε ξέρουμε ποτέ θα βγει το τραγούδι, ούτε τους στοίχους δεν έχουμε, ούτε ξέρουμε που γυρίστηκε το βίντεο κλιπ ( αν υπάρχει ένα ). Εντελώς τπτ. Μαύρο χαλί βλέπω για μας…

    Απάντηση
  2. Κυριάκος
    Κυριάκος says:

    Έχω ρωτήσει αρκετές φορές αλλά τελειώνει η διορία σε δύο εβδομάδες για τα τραγούδια της eurovision
    (Δεν θα αναφέρω το δικαστήριο που θα γίνει με την μελίσσα και την ΕΡΤ, θα κάνω πως δεν υπάρχει), η PANIK με του Βίκτωρα το τραγούδι ασχολείται ή τα έχουν παρατήσει;

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Λογικά έχει γυριστεί ήδη το κλιπ του Βικτωρα και το κρατάνε για να βγει και να παρουσιαστεί οπωσ πρεπει μετά το επίμαχο δικαστήριο, και όχι εν μέσω σκιωδων διαδικασιών που βλάπτουν τη συμμετοχή μας.

      Απάντηση
      • Vasilis
        Vasilis says:

        Ποιος βλάπτει τη συμμετοχή μας ; Βασικά ποια συμμετοχή; Είτε πάμε, είτε όχι το ίδιο είναι. Ποιο ενδιαφέρον θα έχει η αποχή μας, παρά η αναγκαστική επιλογή της ξεφτιλΕΡΤ. Φαίνεται το πράγμα από την αρχή, δες την περσινή χρονιά , και τη φετινή. Ο εκπρόσωπος αυτός δεν μου λέει τίποτα, όπως και σε πολλούς άλλους. Με την Μελίσσα θα είχαμε μια ακόμα καλή χρονιά και μια αξιοπρεπή θέση στον τελικό. Καλά κάνει λοιπόν η κοπέλα γιατί σκόπιμα της στέρησαν την εκπροσώπηση.
        Τώρα θα έπρεπε να ετοιμαζόταν και όχι να τρέχει το κορίτσι στα δικαστήρια.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *