Αυστραλία: Αύριο η αποκάλυψη της συμμετοχής για την Eurovision 2023!

Η μεγάλη χώρα της Ωκεανίας, η Αυστραλία, αναμένεται αύριο να ανακοινώσει τη συμμετοχή της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023. Όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και μήνες φέτος το κανάλι SBS αποφάσισε να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση εκπροσώπου παρακάμπτοντας τη διαδικασία του εθνικού τελικού.

Συγκεκριμένα νωρίτερα ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube βίντεο αντίστροφης μέτρησης για την αποκάλυψη όχι μόνο του καλλιτέχνη αλλά και του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί η χώρα των ερχόμενο Μάιο στο Λίβερπουλ.

Η αποκάλυψη της Αυστραλιανής συμμετοχής αναμένεται αύριο στις 20:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τη δείτε πατώντας το σύνδεσμο, εδώ, που οδηγεί απευθείας στο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube.

Πέρσι η χώρα εκπροσωπήθηκε στο Διαγωνισμό στο Τορίνο από τον Sheldon Riley και το τραγούδι “Not the Same” το οποίο αν και προκρίθηκε δεύτερο από τον δεύτερο ημιτελικό, στον Μεγάλο Τελικό κατέκτησε μόλις την 15η θέση με 125 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=wosfFz2FJPU

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νέος εκπρόσωπος της χώρας για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023; Πείτε μας τις προβλέψεις σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Αυστραλίας στην Eurovision 2023!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Με ή χωρίς Dami Im ελπίζω να έχουν καλό τραγούδι. Πάντως, παρένθεση, μου αρέσει που κάποια τραγούδια δημοσιεύονται αμέσως στο κανάλι της eurovision στο youtube. Έτσι συγκεντρώνονται αρκετοί fans μαζί και υπάρχει κάποιου είδους κινητοποίηση. Μακάρι να το κάνουμε κι εμείς έτσι στις αρχές Μαρτίου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *