Βέλγιο: Οι The Starlings θέλουν να πάνε στη Eurovision μόνο με απευθείας ανάθεση!

Οι The Starlings στον Βελγικό εθνικό τελικό Eurosong 2023, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό διαφορά από τον νικητή Gustaph. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε έτσι διότι, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι ήταν οι αγαπημένοι του κοινού, η επιτροπή ψήφισε το “Rollercoaster” μόλις στην πέμπτη θέση.

Μάλιστα, το συγκρότημα μετά το τέλος το σόου φάνηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένο από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, κρίνοντας τόσο το τελικό αποτέλεσμα, όσο και την παρατήρηση του Alexander Rybak για την ομοιότητα του τραγουδιού τους με γνωστό τραγούδι του Ed Sheeran.

Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό, MNM, το συγκρότημα, μίλησε για την εμπειρία του στο Eurosong 2023, αλλά και πως θα ήθελαν να εκπροσωπήσουν το Βέλγιο στον διαγωνισμό, αλλά μόνο με απευθείας ανάθεση.

«Αυτή η απογοήτευση είναι η καλύτερη. Ήταν μια πολύ πιεστική περίοδος στην οποία δουλέψαμε σκληρά. Είναι πολύ πικρό αν χάσεις μόνο για έναν πόντο. Από τη μια θέλαμε να συμμετάσχουμε, αλλά από την άλλη όχι. Όχι με προκαταρκτικά πάντως. Ως γνωστό όνομα έχεις τα πάντα να χάσεις σε έναν τέτοιο προκριματικό γύρο. Αυτό θα με σταματούσε τώρα. Λέμε όχι σε έναν προκριματικό γύρο, αλλά ένα ναι μέσω απευθείας ανάθεσης». 

Το Rollercoaster μπορεί να μην βρεθεί στην Eurovision, αλλά όλα τα ραδιόφωνα της χώρας αγκαλιάζουν το τραγούδι τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: songfestival.be

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *