Βασίλης Κούρτης: “Ελπίζω σύντομα να κυκλοφορήσω το τραγούδι μου”!

Τον Βασίλη Κούρτη είχαμε την χαρά να συναντήσουμε σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους, βρεθήκαμε με τον Βασίλη Κούρτη σχολιάζοντας τόσο την φετινή του συμμετοχή, αλλά και τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια.

Αυτό που έχει σίγουρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι και αυτό που οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας επιθυμούν να μάθουν είναι αν θα έχει την ευκαιρία το κοινό να ακούσει το τραγούδι με το οποίο διεκδίκησε την ελληνική εκπροσώπηση στο Λίβερπουλ.

Ο Βασίλης μας αποκάλυψε πως είναι στη διαδικασία συζητήσεων με γνωστή δισκογραφική εταιρεία προκειμένου να κυκλοφορήσει το τραγούδι. Οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής εταιρείας με την οποία συζητά εντυπωσιάστηκαν από το κομμάτι και επιθυμούν να κυκλοφορήσουν το τραγούδι και να εντάξουν φυσικά τον Βασίλη στο δυναμικό της.

Η Eurovision παραμένει μεγάλη αγάπη για τον ταλαντούχο τενόρο και δεν αποκλείει μία μελλοντική συμμετοχή, αν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις το επιτρέψουν …

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να πούμε πως ο Βασίλης Κούρτης δεν είναι μόνο ένας πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης, αλλά συνδυάζει το ήθος και την ευγένεια και σίγουρα θα μπορούσε να είναι ένας επάξιος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διαγωνισμό. Όσο αφορά το τραγούδι του, αν και αρκετές φορές είχαμε σχολιάσει μέσα από τα live μας, ήταν μία μπαλάντα που θα έκανε αίσθηση και που σίγουρα η εμφάνιση και η φωνή του Βασίλη θα το πήγαιναν σε άλλο επίπεδο.

Καλή επιτυχία Βασίλη από όλους μας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *