Γαλλία: Αυτό είναι το “Évidemment” της La Zarra! | Ακούστε το εδώ!

Στις 12 Ιανουαρίου, μέσα από μια ειδική συνέντευξη τύπου, ο Γαλλικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας France Télévisions, έκανε γνωστό τον εκπρόσωπο της για την Eurovision 2023.

Ο λόγος για την 25χρονη τραγουδίστρια, La Zarra, η οποία θα σηκώσει ψηλά τη σημαία της Γαλλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, διεκδικώντας, την πολυπόθητη νίκη για τους Γάλλους.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενό μας άρθρο, το τραγούδι με το οποίο η La Zarra, θα διαγωνιστεί στην Eurovision 2023, αναμενόταν να ανακοινωθεί σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Το τραγούδι με τίτλο “Évidemment” είναι εδώ και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Ποια είναι η La Zarra;

Η 25χρονη La Zarra έχει καταγωγή από τον Καναδά και το Μαρόκο. Αν και νέα στο χώρο, έχει διασκευάσει πολλά τραγούδια, ενώ σαν μουσικά της είδωλα έχει τις Edith Piaf, Céline Dion, Barbara Pravi, Dalida και Mary J. Blige. Την άνοιξη του 2021, η La Zarra αποκαλύπτει κυκλοφόρησε το “Tu t’en iras” που σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο YouTube. Επίσης, βρέθηκε στην κορυφή των playlist σε πλατφόρμες όπως η Apple Music, το Deezer και το Spotify.

Σας άρεσε το τραγούδι “Évidemment” με το οποίο η La Zarra θα εκπροσωπήσει τη Γαλλία στο Λίβερπουλ φέτος; Πείτε μας παρακάτω στα σχόλια!

17 ΣΧΟΛΙΑ
  1. giannis esc
    giannis esc says:

    Δεν είναι καθόλου κακό, αλλά επειδή ίσως είχα πολύ υψηλές προσδοκίες, απογοητεύτηκα λίγο. Ενώ στην αρχή είναι πολλά υποσχόμενο, τα ρεφρέν είναι λίγο generic. #5 στο τοπ μου προς το παρόν.

    Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    πού είναι αυτός που περίμενε το νικητήριο τραγούδι?
    La Zarra, όπως λέμε…. από τα ZARA! Χαχαχαχα
    Αδιάφορο midtempo με λίγο disco, λίγο Barbara Pravi, λίγο Piath το οποίο πιστεύω θα το πουλήσει καλά….

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μου ακούγεται αρκετά πιασαρικο και κλασατο και μπορείς να ξεχωρίσεις ότι αυτή είναι η γαλλική συμμετοχή. 8/10!
    Μου αρέσει αρκετά αλλά δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά ότι θα πάει όσο καλά πιστεύουν πολλοί. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  4. James
    James says:

    Εξαιρετικό τραγούδι με ποιότητα και 100% γαλλική αισθητική.
    Μπράβο στην Γαλλία για την επιλογή της.
    Από εκεί και μετά,με τα έως τώρα δεδομένα μπορώ να το δω και ως το νικητήριο τραγούδι αλλά διατηρώ και κάποιες επιφυλάξεις.
    Σίγουρα θα βρίσκεται στο τοπ 10 όμως.
    Πάντως αν κερδίσει η Γαλλία του χρόνου θα έχει να διοργανώσει Eurovision, Eurovision junior και Ολυμπιακούς αγώνες.
    Καλή επιτυχία στην αγαπημένη Γαλλία!

    Απάντηση
  5. Ανδρέας Τράσας
    Ανδρέας Τράσας says:

    Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά ,με Γαλλική φινέτσα και ένα τραγούδι που σε εκπλήσσει!!! Ρυθμικό,αισθησιακό και το opening του επικό!!! Πάμε για τη νίκη!!!

    Απάντηση
  6. Ben
    Ben says:

    Πολύ ενδιαφέρον τραγούδι αλλά δεν θεωρώ ότι η Γαλλία θέλει να κερδίσει φέτος και πολύ περισσότερο να διοργανώσει το 2024, με δεδομένο ότι θα εχει τον τεράστιο οργανωτικό πονοκέφαλο των Ολυμπιακων Αγώνων του χρόνου.

    Απάντηση
  7. Μαρία
    Μαρία says:

    Τι να σας πω δεν ξερω αν παει κατι λαθος με τα αυτια μου αλλα το ΑΓΑΠΗΣΑ!Κλασσατο και φωναζει απο πολυ μακρια τοπ 10 με τοπ 5!Φινετσα και η La Zarra παρουσιαζει τελεια το τραγουδι!Προσωπικα στο δικο μου top ειναι στην 1η θεση μαζι με την Νορβηγια!!!Πραγματικα αυτα τα δυο μακραν τα καλυτερα!!Ευχομαι μια κατακληκτικη και τελεια επιτυχια στη Γαλλια!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *