Γεωργία: Στην τελική ευθεία η συμμετοχή για την Εurovision 2023!

Η νικήτρια του φετινού The Voice της Γεωργίας, Iru Khechanovi θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια μας αποκάλυψε πως η συμμετοχή της είναι έτοιμη και τώρα προσθέτει τις “τελευταίες πινελιές”! Η Iru Khechanovi συνεργάζεται με τον Giga Kukhiadnidze, ο οποίος έχει γράψει και τα τρία τραγούδια της χώρας που κέρδισαν τη Junior Eurovision, ενώ το είδος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στη Eurovision δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Λίγα λογία για τη Iru Khechanovi:

Η Iru Khechanovi γεννήθηκε στη Τιφλίδα της Γεωργίας και είναι 23 ετών. Είναι γνωστή από την συμμετοχή της στην Junior Eurovision 2011 με το συγκρότημα Candy και το τραγούδι “Candy Music” όπου κατέκτησαν την νίκη με 108 βαθμούς.

Οι προηγούμενοι εκπρόσωποι της Γεωργίας στην Eurovision 2022 ήταν οι Circus Mircus με το τραγούδι “Lock Me In” και τερμάτησαν στην τελευταία θέση του Δεύτερου Ημιτελικού συνεχίζοντας για πέμπτη χρονιά το σερί αποκλεισμών της χώρας:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Γεωργίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *