Δανία: Απόψε ο τελικός του Dansk Melodi Grand Prix 2023!

Η περίοδος των εθνικών τελικών ενόψει της Eurovision 202πρόκειται να χτυπήσει κόκκινο καθώς σήμερα θα έχουμε την διεξαγωγή εφτά εθνικών τελικών και δύο προκριματικών γύρων! Ένας από αυτούς θα είναι και ο Μεγάλος τελικός του Dansk Melodi Grand Prix 2023.

Το DR, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας αποφάσισε να διοργανώσει για άλλη μια φορά, τον καθιερωμένο τους εθνικό τελικό για την επιλογή εκπροσώπου στην Eurovision 2023.  H δημόσια τηλεόραση έχει επιλέξει οχτώ καλλιτέχνες οι οποίοι πρόκειται να διαγωνιστούν απόψε στον Μεγάλο Τελικό του Melodi Grand Prix 2023!

Ο τελικός του Dansk Melodi Grand Prix 2023  θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 21:00 και θα διαρκέσει δύο ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του DR, πατώντας ΕΔΩ.

Οι συμμετέχοντες του Dansk Melodi Grand Prix 2023:

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους οχτώ καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια τους για το Dansk Melodi Grand Prix 2023 (Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια πατώντας στους τίτλους των κομματιών):

Πως θα διεξαχθεί το Dansk Melodi Grand Prix 2023:

Συνολικά οχτώ τραγούδια επιλέχτηκαν για το Dansk Melodi Grand Prix 2023 μετά από επιλογή της αρμόδιας κριτικής επιτροπής του DR. Ο τελικός του DMGP 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου του 2023 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Næstved. Το DMGP θα έχει δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο θα επιλεχτούν τρεις καλλιτέχνες που θα προκριθούν στον Σούπερ Τελικό, αποκλειστικά από την ψήφο του κοινού. Εκεί μια κριτική επιτροπή μαζί με το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσουν ξανά για να επιλεχτεί ο εκπρόσωπος της Δανίας για την Eurovision 2023.

Μέχρι να μάθουμε ποιός θα εκπροσωπήσει την Δανία στην Eurovision 2023, ας θυμηθούμε την συμμετοχή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό. Οι περσινός νικήτριες του DMGP και εκπρόσωποι της Δανίας στην Eurovision 2022 ήταν οι REDDI με το τραγούδι “The Show” χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό, τερματίζοντας στην 13η θέση του πρώτου ημιτελικού:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Δανίας στην Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Το “Breaking My Heart” είναι full εθιστικό για μένα και θέλω πολύ να πάει. Πιστεύω ότι, αν πάει στο Λίβερπουλ, θα περάσει στον τελικό (είναι και σε εύκολο ημιτελικό), όμως δεν ξέρω αν θα πάει καλά στον τελικό. Εξαρτάται και από το επίπεδο των υπόλοιπων τραγουδιών (το οποίο προς το παρόν είναι κάτω του μετρίου για μένα) και από φωνητική απόδοση και από staging.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *