Ελλάδα: Η Αντωνία Καούρη επιβεβαιώνει πως είχε αποχωρήσει από την διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ!

Με δήλωσή της που μεταδόθηκε στην εκπομπή του ALPHA, Super Katerina, η Αντωνία Καούρη επιβεβαιώνει αυτό που διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun, πως δηλαδή μαζί με την Μαρία Μαραγκού είχαν αποσύρει την συμμετοχή τους από τη διαδικασία επιλογή της ΕΡΤ από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη δήλωσή της η Αντωνία Καούρη αναφέρει:

Η αλήθεια είναι ότι η διαρροή του τραγουδιού το αδίκησε καθώς έχει ένα πολύ ωραίο κουπλέ που πότε δεν ακούστηκε και ένα ρεφρέν που από την πρώτη στιγμή προβλημάτισε και την Μαρία και εμένα. Προσπαθήσαμε πολλές φορές τους τελευταίους μήνες να το φέρουμε στα μέτρα μας και δεν τα καταφέραμε. Αυτός είναι και ο λόγος που ευχαριστήσαμε θερμά την ΕΡΤ για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μας και αποσύραμε την συμμετοχή μας με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε του χρόνου με ένα νέο τραγούδι που θα έχουμε όλον τον χρόνο να το προετοιμάσουμε. Τα κριτήρια μας σε αυτή την διαδικασία ήταν εξαρχής μόνο καλλιτεχνικά. Καλή επιτυχία στον Βίκτωρα, είμαι σίγουρη ότι θα τα πάει εξαιρετικά.

Στην εκπομπή υπήρξε και ηχητική επιβεβαίωση των παραπάνω και από την Μαρία Μαραγκού.

Όπως αποδεικνύεται πλέον και επισήμως, η τελική επιλογή έγινε μεταξύ δύο συμμετοχών, του Victor Vernicos και της Melissa Mantzoukis, με το τραγούδι του πρώτου να είναι αυτό που τελικά επελέγη να μας εκπροσωπήσει στο Λίβερπουλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Πολλά πράγματα πήγαν στραβά φέτος το σίγουρο είναι ότι πέρασε αυτό που ήθελε η καλλιτεχνικη επιτροπή της ΕΡΤ γιατί αν ψήφιζε μόνο το κοινό θα επιλεγόταν η συμμετοχή της mantzouukis με ένα αρκετά δυναμικό pop τραγουδι που από ότι έχει πει η ομάδα σας στα live του eurovision fun θα τα πήγαινε πάρα πολύ καλά αντ αυτού με όλα αυτά τα καμώματα που έκανε η καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ βρεθήκαμε να συμμετέχουμε πάλι με μπαλάντα αγαπημένο όπως φαίνεται ειδος μουσικής για την επιτροπή και πέταξε στο καλάθι των αχρήστων μια δυνατή χορευτική συμμετοχή που πιστεύω ότι αρκετοι Έλληνες eurofan ήθελαν αλλά και ξένοι να δουν από την χώρα μας τώρα περιοριζομαστε σε ευχολόγια να μπορέσει το τραγούδι που επιλέχτηκε να μπει μες στην δεκάδα μακάρι αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική. Όσο για το ντουέτο άφησε να περάσει όλη η προηγούμενη εβδομάδα χωρίς να γίνει γνωστό ότι αποσύρθηκαν αλλά φαινόταν ότι διεκδικούν το χρίσμα της εκπροσώπησης άλλωστε εάν και εσείς στο eurovision fun το γνωρίζατε δεν θα γράφετε την Κυριακή το μεσημέρι ένα άρθρο καταπέλτης για την όλη διαδικασία και τη μεγάλη πιθανότητα πρόκριση του shout out όλα αυτά τα γεγονότα δεν μου αφήνουν περιθώρια να δω θετικά τις εν λόγω καλλιτέχνιδες για μια μελλοντική τους συμμετοχή

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Τί είναι αυτό που σας πιάνει όλους που με το που ακούτε μπαλάντα ειναι σαν να βλέπετε κόκκινο πανί? Καταρχάς δεν πρόκειται για μπαλάντα. Επίσης το δυναμικό pop τραγούδι της Melissa – όσο κ να μου αρέσει σαν καλλιτέχνιδα – είναι ο ορισμός της μετριότητας κ του μία-από-τα-ίδια.. Συμμαζευείτε!

      Απάντηση
      • Stelios
        Stelios says:

        ΔΕΝ το ακουσες το κομματι της Melissa, οποτε μην το κρινεις. Και οχι απο τα 20 δευτερολεπτα που διερρευσαν ΔΕΝ μπορεσες να το καταλαβεις.
        Το τραγουδι του Βικτωρ ειναι ενας ΑΧΤΑΡΜΑΣ

        Απάντηση
        • Γιάννης Α Γιάννης
          Γιάννης Α Γιάννης says:

          Εσύ πού τα άκουσες? Της Μελίσσα πάντως για τα 20 δευτ ήταν καθοριστικά για να βαρεθώ κ να χασω καθε ενδιαφέρον. Του Βερνικου δεν ακούγεται καν καλα για να καταλάβεις

          Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Ο ίδιος ο Βερνίκος το χαρακτήρισε φεστιβαλική μπαλάντα και από αυτό που διέρρευσε δεν ενθουσιάστηκα μακάρι όταν δοθεί ολοκληρωμένο στην δημοσιότητα να αλλάξω γνώμη . Εγώ πάντως θα ήθελα η χώρα μου να μην έχει δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μπαλάντα δεν έχουμε αλλά μουσικά είδη και κολλήσαμε σε αυτό?

        Απάντηση
  2. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Εντωμεταξύ, ενώ ρε αγαπούλα προσπαθήσατε πολλές φορές τους τελευταίους μήνες να το φέρετε στα μέτρα μας και δεν τα καταφέρατε, γιατί το καταθέσατε?

    Απάντηση
  3. Μαρία Παπα.
    Μαρία Παπα. says:

    Από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα της αν δεν αλλάξει το καθεστώς της ΕΡΤ του χρόνου θα πάει το ντουέτο πάλι με το ζόρι. Μακάρι να έχω άδικο. Προσωπικά αν ήμουν τραγουδίστρια ποτέ δεν θα κατέθετα τραγούδι που μου αρέσει μέρος του και όχι όλο τι άλλο θα ακούσουμε φέτος.

    Απάντηση
  4. Charis
    Charis says:

    Επειδή δεν έβγαιναν τα κουκιά για το μαγείρεμα της καλλιτεχνικής επιτροπής της ερτ , πήγε η καλλιτεχνική επιτροπή της ερτ και βαθμολόγησε κανονικά το ντουέτο λες και δεν είχε αποχωρήσει! Ανήκουστα πράγματα. Η δε αυθαίρετη απόφαση της καλλιτεχνικής επιτροπής, ξαφνικά να μετατρέψει την τελική επτάδα τραγουδιών σε τελική τριάδα χωρίς καμία εκ των προτέρων ενημέρωση, ενισχύει τις υποψίες μας για έντονο μαγείρεμα και εκδικητική ψήφο. Έκατσαν επί ένα μήνα (μετά τις 28 Δεκέμβρη) και υπολόγισαν πως γίνεται να ΜΗΝ πάει η συμμετοχή της Μαντζουκη που είχε σαρώσει στο κοινό. Είναι μεγάλη προσβολή για το Φωκά ευαγγελινο και το Δημήτρη κοντοπουλο και τον Ηλία κοκκοτο αυτή η διαφαινομενη σκευωρία εναντίον τους. Όταν ξελασπωναν την ερτ ήταν καλά? Τώρα ξαφνικά εκδικητική ψήφος απλά και μόνο για να μην πάει η συμμετοχή που στήριζαν? Είναι ντροπή. Και όχι, δεν είμαι φαν της συγκεκριμένης ομάδας αλλά το τόσο προκλητικό μαγείρεμα, νοθεία και εκδικητική ψήφο δεν τα μπορώ και θα τα πολεμάω μια ζωή. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω σε τριτοκοσμικες καταστάσεις.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *