Ελλάδα: Η απάντηση της ΕΡΤ για τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής!

Μέσα από την εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, ήρθε η πρώτη απάντηση της ΕΡΤ, στα όσα ειπώθηκαν χθες Πέμπτη 2/2 από τον δικηγόρο της Melissa Mantzoukis.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλέστηκαν στην εκπομπή, η ΕΡΤ απαντά σε όσους έχουν προβληματιστεί με τις μαθηματικές πράξεις, πως το σύνολο των 1.900 πόντων που έδωσε η καλλιτεχνική επιτροπή στην τελική αξιολόγηση στα τρία τραγούδια δεν έχει προκύψει με το σύστημα Eurovision (12, 10, 8), αλλά με κάποιο διαφορετικό τρόπο, με την ψηφοφορία να ξεκινά από το 6 και μετά. Επιπλέον στην εκπομπή αναφέρθηκε πως είναι πολύ πιθανό ακόμα και σήμερα η ΕΡΤ να απαντήσει επισήμως στις αιτιάσεις της Melissa Mantzoukis και έτσι να δοθεί περισσότερο φως στην υπόθεση. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη βέβαια σημασία είναι πως επιβεβαίωσαν και εδώ, ότι τα αποτελέσματα που παρουσιάσθηκαν εχθές ήταν αυτά που έδωσε η ΕΡΤ στον δικηγόρο της Melissa Mantzoukis.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Όλα ξεκίνησαν μέσα από την εκπομπή της SUPER Κατερίνας στον ALPHA, όπου παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά επισήμως τα αναλυτικά αποτελέσματα της τελικής φάσης επιλογής. Σε αυτά η Melissa ήταν πρώτη και με διαφορά στο κοινό, ερχόμενη όμως τρίτη και με πολύ χαμηλή βαθμολογία στην επιτροπή της ΕΡΤ. Αντιθέτως ο Victor που ήταν δεύτερος στο κοινό, έλαβε υψηλή βαθμολογία από την επιτροπή, με το ντουέτο να έρχεται τρίτο και δεύτερο αντίστοιχα. Εντύπωση επίσης προκάλεσε το γεγονός πως παρουσιάσθηκαν δηλώσεις των Μαρία Μαραγκού και Αντωνίας Καούρη, που επιβεβαίωσαν πως είχαν αποχωρήσει από τη διαδικασία, πριν την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Όλη αυτή η κατάσταση δυστυχώς έχει άμεσες επιπτώσεις στην στοιχηματική πορεία της φετινής μας συμμετοχής, αφού από χθες έχουμε πέσει και άλλο με τα ανταλλακτήρια να μας δίνουν αποδόσεις ακόμα και στο 100. Ευχής έργον θα ήταν λοιπόν η υπόθεση αυτή να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα – χωρίς σκιές, ώστε να εστιάσουμε εν τέλει σε αυτό που έχει σημασία, που δεν είναι άλλο από την μουσική.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε λοιπόν την επίσημη τοποθέτηση της ΕΡΤ, ελπίζοντας να αποσαφηνιστούν τα όποια ερωτηματικά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

34 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η ΕΡΤ τα κατέστρεψε όλα. Καμιά διαφάνεια δεν υπήρχε στην όλη διαδικασία και νέα δεδομένα εμφανίζονται τελευταία στιγμή….
    Άραγε ήταν ενήμεροι για όλα αυτά οι συμμετέχοντες πριν υποβληθούν στην όλη θολή διαδικασία;
    Μήπως όλα αυτά ενόχλησαν -δικαιως- την DT που θα ήταν πίσω από τη Μελίσα και δεν θέλουν να έχουν καμία ανάμειξη;
    Οποία και να είναι εν τέλει η συμμετοχή μας η ΕΡΤ κατάφερε να δείξει το χειρότερο της πρόσωπο. Οι εγγυητικές το ’18 και οι Argo το ’16 ήταν πταίσματα μπροστά στα φετινά…
    Απορώ ποιος σοβαρός καλλιτέχνης θα θελήσει να εμπλακεί με τη Eurovision του χρόνου αν δεν αλλάξει ριζικά η επιτροπή(κοινώς πάρουν πόδι οι ανίκανοι) και δεν αλλάξει η όλη διαδικασία για να υπάρχει διαφάνεια.
    Κρίμα και ντροπή τους!

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Συνολικά συμφωνώ με το σχόλιο σου, αλλά θα θελα να συμπληρώσω 3 πραγματα.

      1. Απ’ ότι φαίνεται (μέχρι τώρα) με άλλη βαθμολόγηση ψήφισε το κοινό, με άλλη η επιτροπή.
      2. Για το 2016 δεν συμφωνώ πως υπήρχε κάτι μεμπτό, σε ό,τι αφορά τη διαδικασία, αλλά για την επιλογη τραγουδιού-τραγουδιστή.
      Για το 2018 όμως (επειδή τυχαίνει να γνωρίζω από τρίτους κάποια πράγματα παραπάνω) έγινε… του κουτρούλη ο γάμος με τις εγγυητικές και συνολικά με την διαδικασία.
      3. Γιατί μοίρασε τους ψήφους της η επιτροπή σε 3 τραγούδια, αφού εν τέλει ήταν 2;;

      Σίγουρα πάντως (για την ώρα) το φετινό μπάχαλο ξεπερνάει ακόμα και του 2018.
      Δεν ξέρω πάντως πως μπορεί να «σωθεί» αυτή η χρονιά με τόσα πολλά και σοβαρά παρατράγουδα! Περιμένω πάντως να δω την επίσημη απάντηση της ΕΡΤ… και κατα πόσο θα απαντηθούν τα εύλογα ερωτήματα.

      Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Ελπίζω όσοι από την ομάδα του eurovision fun στηρίζεται το θεσμό καλλιτεχνική επιτροπή της ΕΡΤ να αναθεωρήσετε καθώς ειναι η μόνη υπεύθυνη για την πορεία της ελληνικής συμμετοχής . Το απόσπασμα που κυκλοφόρησε ο Βερνίκος μέσου του tik-tok μάλλον δεν ενθουσίασε και φοβάμαι πως θα έχει την τύχη της ντουσκα πέρασε ημιτελικό αλλά περιορίστηκε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον τελικό.

    Απάντηση
    • Αντώνης
      Αντώνης says:

      Με αυτά που έγιναν φέτος και με τα βήματα πίσω που έκανε η ΕΡΤ καταστρέφοντας τελείως το momentum που έχτισε τα δύο τελευταία χρόνια, αν περάσουμε τελικό θα είμαι ευχαριστημένος.

      Απάντηση
    • Πέτρος Τ.
      Πέτρος Τ. says:

      Κάνεις λάθος, το τραγούδι της Ντούσκας ήταν φαβορί όταν βγήκε το studio version. Η σκηνική παρουσία το χάλασε το τραγούδι και δεν πήγαμε καλά, σαν τραγούδι το ακούω ακόμα και είναι από τα αγαπημένα μου αν όχι το αγαπημένο μου τραγούδι που έχουμε στείλει (studio version)

      Απάντηση
  3. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Στα στοιχηματα πεφτουμε γιατι δεν αρεσε σε ΚΑΝΕΝΑΝ το κομματι. Οτι τωρα νοιαζονται οι ξενοι για τα καμωματα της ΕΡΤ… ας ηταν καμια επικη κομματαρα το αποσπασμα και θα βλεπατε που θα ημασταν τωρα, και ας γινονταν αυτα με την ΕΡΤ. Ας μη χρυσωνουμε αλλο τα χαπια

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Έχεις δίκιο θεωρώ ότι ξένοι αυτή τη στιγμή δεν ασχολούνται με τα παρατράγουδα της ελληνικής επιλογής αλλά το απόσπασμα που ανηρτησε ο Βερνίκος όπως έγραψα και σε μήνυμα παραπάνω δεν ενθουσίασε και θα συμφωνήσω μη χρυσωνουμε το χάπι δυστυχώς μια χαμένη χρόνια για την χώρα μας .

      Απάντηση
  4. K A
    K A says:

    Η ΕΡΤ δεν μας απάντησε τα εξής ερωτήματα: 1) Πριν ψηφίσει ήξερε την ψηφοφορία του κοινού και 2) πώς γίνεται να ψηφίζει το ντουέτο δεύτερο από την στιγμή που έχει αποσυρθεί ΠΡΙΝ την ψηφοφορία της ΕΡΤ; Αποφεύγει να απαντήσει από ότι φαίνεται…..

    Απάντηση
  5. JustVoted
    JustVoted says:

    Κάθε απάντηση της ΕΡΤ την εκθέτει ακόμα περισσότερο.
    Πως μπορεί να έχει βγει ένα αποτέλεσμα με αναλογία 50,6% κοινό και 49,4% αν έχουν ψηφίσει με κάποιο διαφορετικό τρόπο;

    Απάντηση
    • f
      f says:

      και καλα ειναι 50/50
      ακους εκει 50/50 αθλιοι
      οχι μονο εδωσαν μια 500αρια περισσοτερο ψηφους αλλα αυτοι ( επιτροπη ερτ)
      διαλεξαν την 7αδα
      αξιολογησαν την 7αδα
      διαλεξαν την τριαδα
      αξιολογησαν την τριαδα

      και το κοινο μονο αξιολογησε 7αδα

      Απάντηση
  6. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δεν πρόκειται να απαντήσει σε τίποτα απο αυτα και αν απαντήσει το αφηγημα τους θα είναι γεμάτο κενα και αερολογιες. Προσωπικά δεν περιμένω κατι. Το μονο που θέλω ειναι να προχωρήσει ο δικηγόρος της Μέλισσας όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Απο κει και μετα αν πραγματι καταλήξουμε στο συμπερασμα οτι πρόκειται για σκάνδαλο(εφοσον δεν απαντηθούν λεπτομερώς ολα οσα μας προβληματιζουν) το καλύτερο που μπορεί να γίνει απο πλευρά της ερτ είναι να προχωρήσει σε αποσυρση της συμμετοχής και αποχώρηση της Ελλάδας απο τη φετινή διοργάνωση ούτως ώστε να προστατεψει το παιδι που μονο κακο μπορεί να του κανει η ολη ιστορία. Η συμμετοχή δεν πρόκειται ούτως ή άλλως να στηριχθει οπότε δεν έχει και ελπίδες να παει καλα. Αυτά

    Απάντηση
    • Γιώργος Βαβάτσης
      Γιώργος Βαβάτσης says:

      Φίλε ηρέμησε. Δεν είμαστε και καμιά Ουκρανία που αποκλείει συμμετοχές με το έτσι θέλω γιατί πάτησαν πόδι στην Κριμαία! Ο Βίκτορ θ’ αποφασίσει αν θα αποσύρει τη συμμετοχή του ή αν θα πάει Eurovision! Αν τ’ όνειρό του είναι να πάει Eurovision ποιοι είμαστε εμείς που θα τον κρίνουμε;

      Απάντηση
      • Eurovision 2023
        Eurovision 2023 says:

        Mαλλον δε διάβασες ολα οσα εγραψα. Προκειμένου να προστατευθει το παιδί και εφοσον εχουν ειπωθεί διαφορα περι βύσματος σε συνδιασμο με μια ενδεχόμενη διαπλοκή θεωρώ ότι ειναι το καλύτερο εαν δεν επαναληφθεί η διαδικασία(πάντα έφοσον αποδειχθεί ότι πρόκειται περί απατης) αυτο φυσικά δεν ειμαι εγω αρμόδιος να το αποφασίσω. Απλα εκφράζω τη γνώμη μου…

        Απάντηση
  7. euroGreece
    euroGreece says:

    Συγγνώμη αλλα αν ισχύει αυτή η απάντηση της ΕΡΤ τότε μιλάμε για έμμεση παραδοχη πως διαμορφώσαν την βαθμολογία της επιτροπής έτσι ώστε να πάει (ή μαλλον να μην πάει) το τραγούδι που ήθελαν. Στο δελτίο τύπου τους για την επιτροπή κοινού αναφέρουν τον τρόπο που ψήφισε το κοινό, πως μπορεί η βαθμολογία της επιτροπής να είναι διαφορετική. Μετά βέβαια ανακοινώσαν τριάδες κλπ. Αυτό από μονο του είναι αποδειξη πως το κοινο δεν ειχε 50,6% και η επιτροπή 49,4%, αφού το κοινο μοίρασε τις ψήφους του σε περισσότερα τραγούδια και η επιτροπή σε λιγότερα, κάτι που σημαίνει πως το ποσοστό της επιτροπής ήταν πολύ μεγαλύτερο εν τέλει από το 50%.

    https://press.ert.gr/eurovision/efta-tragoydia-stin-teliki-eytheia-gia-tin-eurovision-ta-akoysan-prin-ap-oloys-70-polites-poy-metechoyn-stin-epitropi-koinoy/

    Απάντηση
  8. Απλά υποθέτω
    Απλά υποθέτω says:

    Θέλω να αφήσω μια σκέψη που έχω εδώ και μέρες μιας και αναφερθήκατε στα στοιχήματα. Έχω την αίσθηση ότι ακόμη κι αν όλα πήγαιναν καλά με την ελληνική συμμετοχή, δεν θα είχαμε μια υψηλή θέση φέτος στον διαγωνισμό. Και αυτό έχει να κάνει με την επικαιρότητα. Όταν υπάρχει μια υπόθεση Καϊλη στη μέση- και ο διαγωνισμός έχει δείξει πολλές φορές το πολιτικό του πρόσωπο- δεν νομίζω ότι έχουμε πολλές ελπίδες από τις επιτροπές των χωρών, ιδίως των εντός Ε.Ε.
    Απλά υποθέτω…

    Απάντηση
  9. Dimitris
    Dimitris says:

    Τι θέλουμε και συμμετέχουμε; Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί γίνεται όλο αυτό. Η ΕΡΤ τα κατέστρεψε όλα. Δεν θεωρώ σωστό να γίνει κάτι και να φύγει ο Βίκτορ από εκπρόσωπος μας αλλά πραγματικά θα συμφωνήσω με αυτά που διάβασα παραπάνω. Το τραγούδι δεν άρεσε. Οτι και να λέμε τώρα. Η πτώση στα στοιχήματα ειναι αποτέλεσμα του τραγουδιού του Βίκτορ. Όσο υπήρχε η τριάδα και ήταν η Μελισσα μέσα ήμασταν ψηλά. Μόλις βγήκε το τραγούδι από ντουέτο πέσαμε και τώρα που επιλέχθηκε ο Βίκτορ και βγήκε και ένα απόσπασμα ακόμα περισσότερο. Δεν φταίει σε τίποτα ο Βίκτορ αλλά ότι και να λέμε δεν τράβηξε πολύ. Ακόμα και να μην περάσουμε τελικό δεν θα μου κάνει εντύπωση… Δε θα ήθελα να γίνει αλλαγή εκπροσώπου αλλά θα ήταν καλύτερο να ακυρωθεί η ψηφοφορία της επιτροπής. Να δωθουν στη δημοσιότητα τα τα δύο τραγούδια και να ψηφίσει περισσότερος κόσμος. Έστω και διαδικτυακά

    Απάντηση
  10. Eurofun
    Eurofun says:

    Η Επιτροπή της ΕΡΤ ψήφισε πολύ μετά από την Επιτροπή κοινού. Αποκλείεται να μην γνώριζε το αποτέλεσμα όταν από καιρό ανέφεραν ποιος ήταν πρώτος, 2, 3 .
    Έπρεπε να ψηφίσει ταυτόχρονα η πριν το κοινό. Τόσο απλά. Είχε διαρευσει έντονα το όνομα της Κλαυδιας όπου μετά συνεχίστηκε το θέμα ότι ενώ έλαβε υψηλή βαθμολογία δεν υποστηρίχθηκε σε ψήφους από την ΕΡΤ . Ακριβώς το ίδιο αντίθετα έγινε με την Καουρη Μαραγκού. Κανείς δεν αναφέρεται τι έγινε τελικά. Εξάλλου ήταν ξεκάθαρο ότι η Επιτροπή κοινού ήταν για τα μάτια του κόσμου για να αποφευχθεί τυχόν θέματα, κάτι που η ΕΡΤ κατάφερε εντυπωσιακά το αντίθετο. Κι αν δεν μπορούν ας δώσουν αλλού τη διαδικασία, όπως κάποτε στο ΜAD.

    Απάντηση
  11. Christos P
    Christos P says:

    Καλώς ή κακώς η Μελίσσα ήρθε πρώτη στο κοινό, όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει και θεωρούν το τραγούδι της παλιακό. Και επειδή η βαθμολογία της επιτροπής της ΕΡΤ κάθε άλλο παρά αξιοκρατική μπορεί να χαρακτηριστεί, πρέπει να αναθεωρηθεί, γιατί οι χρονοτριβές δεν ευνοούν κανέναν. Τα 70 άτομα που ψήφισαν ούτε άσχετα είναι, ούτε έχουν μαρμελάδα στα αυτιά. Είναι άτομα που αγαπούν την eurovision, θέλουν η χώρα τους να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται και πίστεψαν πως αυτό θα το καταφέρει η Μελίσσα με το liar.
    Αν ήμουν στη θέση του Βίκτωρα θα σεβόμουν την άποψη του κοινού και θα αποχωρούσα. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και σίγουρα αξίζει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα κάποια στιγμή, αλλά με όλη αυτήν την αναταραχή πιστεύω πιο πολύ κακό θα κάνει στην εικόνα του, παρά καλό.

    Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Πραγματικά δεν θα μπορούσες να τα πεις καλύτερα. Μεγάλο σκάνδαλο όλο αυτό και όντως όταν 70 άτομα που αγαπούν το διαγωνισμό ψηφίζουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι πως γίνεται αυτό να μην έχει καμία σημασία. Αυτά που κοροϊδεύαμε για άλλες χώρες αυτά κάνουμε. Πίστευα (και όχι μόνο εγώ) ότι η ΕΡΤ άρχισε να παίρνει στα σοβαρά τον διαγωνισμό. Πλέον όμως καταλάβαμε ότι υπάρχουν λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις. Άνθρωποι που δεν αγαπούν καθόλου τον διαγωνισμό…σε σχέση με τους 70…

      Απάντηση
  12. Stavros
    Stavros says:

    Στειλτε κατα καποιον τροπο την μελισσα στο λιβερπουλ! Αηδιασαμε με την ερτ φετος, μιλαμε για ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος και διαδικασια που δεν ακολουθουν ουτε…στη βορεια κορεα. Δεν εχω κανενα θεμα με τον βικτωρα, μακαρι να ξαναπροσπαθησει το συντομοτερο. Αλλα το πως απεκλεισαν την μελισσα ειναι αξιοθρηνητο, ειναι οικτρο. Πως θα μας πεισεις ρε καραγκιοζη ζουλα και λοιποι οτι το shout out πηρε 300 ποντους παραπανω απτην Μελισσα; Πως θα μας το δικαιολογησετε αυτο με μουσικα κριτηρια; Ντροπη σας ενας ενας ΔΡΟΜΟ!

    Απάντηση
    • Eurovision 2023
      Eurovision 2023 says:

      Δε πρόκειται να συμβεί αυτό που λες γιατί η μέλισσα δε θα δεχθεί. Σε πολλούς μπορεί να μην άρεσει η γνώμη μου αλλα εστω και συμβολικά πρέπει να αποσυρθεί η συμμετοχή μας καθώς διανυουμε περίοδο εκλογών και τέτοια σκανδαλα ειναι κακη εικόνα τοσο για το εσωτερικό οσο για το εξωτερικό…

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Εν τω μεταξύ αν δεν κάνω λάθος βαθμολόγησαν και το shout out το οποίο είχα αποσυρθεί 10 μέρες πριν ανακοινθη τελική απόφαση….
      Τραγελαφική ΕΡΤ!

      Απάντηση
  13. Λάιος
    Λάιος says:

    Στα στοιχήματα πέσαμε όταν δημοσιεύτηκαν και τα 3 τραγούδια. Της Μελίσσας μάλιστα ήταν και το πιο αντιπροσωπευτικό ως δείγμα (παρουσιαζόταν το ρεφραίν ολόκληρο) ενώ του Βίκτωρα τότε σχεδόν ελάχιστα. Ας παραδεχτούμε ότι όπως είναι τώρα τα τραγούδια, και τα 3 είναι αδιάφορα.
    Απλώς θεωρω ότι για το τραγούδι του Βικτωρα δεν έχουμε πλήρη εικόνα (αφού άλλο γέφυρα και άλλο ρεφραίν) αλλά και μάλλον είναι ακόμη ημιτελές (αν σκεφτούμε ότι προφανώς το ντέμο του ήταν από το στούντιο το δικό του (!) ). Αν δουλευτεί ίσως μπορεί να γίνει πιο δυνατό. Της Μελίσσας ήταν σε πιο προχωρημένη ίσως σχεδόν τελική μορφή και πάλι, όπως είπα, δεν έδωσε κάποια ώθηση στα στοιχήματα.
    Για μένα, λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά: αν θέλουμε μια θέση στον τελικό και μια προσγείωση στο 17-23, με συμπαθητικό τελεβότινγκ από τον νότο και χαμηλή βαθμολογία στις επιτροπές, μια χαρά είναι η Μελίσσα.
    Αν πάλι θέλουμε να ρισκάρουμε και να παίξουμε με όλες τις πιθανότητες από 5άδα μέχρι αποκλεισμό τότε διαλέγουμε Βίκτωρα. Προσωπικά προτιμώ το 2ο για να μη σβήσει η ελπίδα για καλή θέση μέχρι το τέλος.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Νομίζω πλέον ότι ο θέμα δεν έχει να κάνει με το τραγούδι ή με τον Βίκτωρα τόσο, όσο με την αδιαφάνεια και τη νοθεία της ΕΡΤ.

      Απάντηση
      • Λάιος
        Λάιος says:

        Εγώ περισσότερο γκάφα της Ερτ θα το ονόμαζα, αφού ούτως ή άλλως μια διαδικασία εσωτερικής επιλογής αδιαφάνεια κρύβει. Γκάφα γιατί ήθελαν να δείξουν ένα δημοκρατικό πρόσωπο παίζοντας κόντρα ρόλο σε αυτό που πραγματικά νιώθουν (Σοφοί).

        Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Μονο που το κομματι που κυκλοφορησε απο τον Βικτωρα ειναι το τελος, ετσι τελειωνει. Ποιος σας ειπε για γεφυρα και το αναπαραγετε ολοι;; Και ναι, ειναι τοσο φλατ στο τελος, αντε να δουμε τι 5αδα λες.

      Απάντηση
      • Dhmhtrhs
        Dhmhtrhs says:

        Επιβεβαιώνω μιας και ήμουν στην επιτροπή. Είναι όντως το φινάλε και είναι αυτό που έχει και το μόνο ενδιαφέρον, σαν να χτίζει για να καταλήξει σε αυτό και μετά τελειώνει. Κατά τα άλλα είναι 2 λεπτά που βαριέσαι. Στα συν η φωνή του μικρού και μόνο και το ότι η παραγωγή γενικά είναι καθαρή. Liar μακράν το καλύτερο με κορύφωση και δυναμική και μετά holy water

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Με μέσο όρο 7 ο Βίκτωρας στην επιτροπή κοινού και με πολλούς να υποστηρίζουν ότι το holy water ήταν το δεύτερο καλύτερο, αρχίζω να αμφιβάλλω για το ποιος ήρθε 2ος…
          Για σου ρε ΕΡΤ που επιλέγεις αξιοκρατικά και με μουσικά κριτήρια. Κράτα τώρα την επιλογή ΣΟΥ, ας ελπίσουμε να προκριθεί έστω κ μικρός και να μην τον καταπιεί η σκηνή και στον τελικό ας γυρίσουμε στην δεξιά πλευρά του πίνακα και συγκεκριμένα στα γνωστά μας 19η-21η θέση….
          Το αξίζουμε φέτος! Κρίμα και ντροπή. Δεν πειράζει ο Μάιος δεν είναι πολύ μακριά.

          Απάντηση
  14. Ανδρέας
    Ανδρέας says:

    Καλησπέρα σε όλους!

    Επειδή η ηλικία μου δεν μού επιτρέπει να μασάω τα λόγια μου, θα πω κάτι ή πιο σωστά θα ρωτήσω κάτι.

    Γιατί δεν τολμάει να πει κανείς ότι επιλέχθηκε το συγκεκριμένο τραγούδι με απίστευτα μαγειρέματα και καθαρά επειδή το επίθετο του νεαρού είναι Βερνίκος;

    ΓΙΑΤΙ;

    Μόνο κακό θα κάνει στην όποια καριέρα θέλει να χτίσει το παλικαράκι αυτό που ζούμε εδώ και 10 ημέρες…

    ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ…

    Απάντηση
  15. Dimitris
    Dimitris says:

    Δεν το πίστευα καθόλου αλλά πλέον το πιστεύω. Η Ελλάδα δεν θα τα πάει καλά φέτος. Θα τους ψάχνουμε τους βαθμούς με κυάλια. Καλύτερα να μη συμμετείχαμε καθόλου παρά όλο αυτό το φιάσκο. Γυρίσαμε στις παλιές καλές εποχές που χαιρόμασταν μόνο με το αν περνούσαμε τελικό. Μην ψάχνετε πολλά πολλά για Ελλάδα. Ήδη στα στοιχήματα κατρακύλα. Και ετοιμαστείτε για μεγαλύτερη….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *