Ελλάδα: Η ΕΡΤ ανέβαλε την παράδοση των πρακτικών ψηφοφορίας στην Melissa Mantzoukis!

Συνέχεια δόθηκε σήμερα στην εξωδικαστική μέχρι στιγμής διαμάχη της Melissa Mantzoukis και της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star, ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού ώστε ο δικηγόρος της Melissa, κ. Ζωτιάδης να μεταβεί στην ΕΡΤ προκειμένου να λάβει τα πρακτικά της ψηφοφορίας της Επιτροπής Κοινού και της Επιτροπής της ΕΡΤ, η ελληνική δημόσια τηλεόραση ανέβαλε το ραντεβού καθώς όπως ειπώθηκε στην εκπομπή τα πρακτικά αυτά δεν ήταν έτοιμα προς παράδοση.

Με το εξώδικο της ΕΡΤ προς την πλευρά της Melissa Mantzoukis της γνωστοποιήθηκε πως τα πρακτικά της ψηφοφορίας που έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή είναι διαθέσιμα προς παράδοση της. Για τον σκοπό αυτό σήμερα είχε προγραμματιστεί ένα ραντεβού στο οποίο ο κ. Ζωτιάδης θα λάμβανε από την ΕΡΤ αυτά τα πρακτικά. Τελικά όπως φαίνεται αυτό δεν θα γίνει ούτε σήμερα, τουλάχιστον με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στο Breakfast at Star.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

30 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Αν ψήφιζε μόνο το κοινό τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαιναν αντ αυτού η ΕΡΤ όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα γεγονότα επέλεξε τον εκπρόσωπο που ήθελε με μια γλυκαναλατη μπαλάντα που δεν έχει μέλλον βαθμολογικό και αφήνει εκτός ένα τραγούδι όπως της Μαντζουκης που και βαθμολογικά θα μας πήγαινε ψηλά όπως είχατε επισημάνει σαν ομαδα του eurovision fun στα live σας και θα διαφοροποιούνταν από τη συμμετοχή της Αμάντα μουσικά . Ότι και να πούμε πια πέρασε το δικό τους η χώρα μας εάν και εφόσον πάει στο διαγωνισμο θα διαγωνιστεί με ένα τραγούδι που δεν δημιουργεί ούτε ενδιαφέρον ούτε προσδοκίες .

    Απάντηση
  2. JustVoted
    JustVoted says:

    Η ΕΡΤ δε μας τα λέει καθόλου καλά.
    Τί πάει να πει ότι δεν ήταν έτοιμα; Αν δεν τα γράφουν τώρα και είναι όντως πρακτικά συνεδριάσεων μιλάμε για μια φωτοτυπία

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Νομίζω πλέον ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που η ίδια δημιούργησε με την αδιαφάνεια και εννοείτε ευθύνεται 100% για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίσει ο Βίκτωρας με την προετοιμασία της συμμετοχής του.

    Όλες οι αποστολές-συμμετοχές-τηλεοράσεις των υπόλοιπων χωρών βρίσκονται στην τελική ευθεία, για να παραδώσουν σε 1 μήνα περίπου στην EBU, τον επίσημο φάκελο με τις συμμετοχές τους και η ΕΡΤ κωλυσιεργεί ακόμα και στην ανακοίνωση της βαθμολογίας.

    Όσο γι’ αυτούς που λένε ότι “δεν θέλω άλλο δράμα”, ή “next” ή “κούρασε, πάμε παρακάτω”, έχω να πω ότι αν ζητάμε να πάμε «παρακάτω» με τις παρούσες θολές συνθήκες, τότε ετοιμαστείτε για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον… Μ’ αρέσει που πολλοί από εσας ζητούσατε επιτακτικά και εθνικούς τελικούς. Τώρα που δεν ανακοινώνονται καν οι επίσημες βαθμολογίες, λέτε ότι “κουραστήκατε”… χαχαχαχαχαχαχα!

    Τελικά μάλλον τέτοια ΕΡΤ και τέτοια Eurovision μας/σας αξίζει!

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σιγοψηνουμε στους 130 για 2 εβδομάδες.
    Προφανώς,και δε θα τα παρέδιδαν. Ακόμα δεν είναι έτοιμο το μαγείρεμα…
    ΓΕΛΟΙΟΙ.
    Όσοι πιστεύουν ακόμα πως η ΕΡΤ τα έκανε όλα τίμια μάλλον είναι λιγάκι αφελείς.

    Απάντηση
  5. Charis
    Charis says:

    Απλά τραγική ερτ για άλλη μια φορά. Από όταν άρχισε τις περίεργες αναθεσεις και τις διαδικασίες πίσω από κλειστές πόρτες καταγράψαμε ΔΥΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ. Έλα να πηγαίνουμε για τον τρίτο. Όχι ότι θα βάλει μυαλό η ερτ… Αν ήθελε, θα έδινε 100% την επιλογή στο κοινό για να μην την κατηγορεί κανείς… Αλλά πως θα στέλνει τους Αργο ή τα ανήλικα που μέχρι χθες τραγουδούσαν μόνο στο μπάνιο τους ή τις ξεχασμένες τραγουδιστριες που έκαναν ένα σουξέ και έφυγαν στην Αμερική και θυμήθηκαν ξαφνικά μετά από χρόνια ότι θέλουν και μια Eurovision? Ο διαγωνισμός αυτός είναι τηλεοπτικος μουσικός διαγωνισμός. Γίνεται για να παίρνουν χαρά και να διασκεδάζουν οι λαοί της Ευρώπης. Πρέπει να βλέπουμε και να ακούμε υποψήφια τραγούδια, να τονωνεται η μουσική μας βιομηχανία, να ακούμε πολλές προτάσεις εμείς το κοινό και να αποφασίζουμε ποιο κομμάτι θέλουμε να μας εκπροσωπήσει αφού το δούμε και το ακούσουμε.

    Απάντηση
    • Dhmhtrhs
      Dhmhtrhs says:

      Δεν είναι βέβαια ακριβώς έτσι το πράγμα. Καταρχάς συγκρίνουμε δυο διαφορετικές διοικήσεις/ ομάδες. Η διοίκηση που επέλεγε τους Αργκό και την Τερζή είναι διαφορετική με την τωρινή. Στη δε δεύτερη περίπτωση για εθνικό πήγαιναν αλλά με την κάκιστη οργάνωση τους απέτυχε. Η τωρινή διοίκηση είχε δώσει καλά δείγματα γραφής με τις επιλογές τους. Φέτος παίζει κάτι άλλο το οποίο όπως φαίνεται είναι ένα “ΌΧΙ” στην dream team. Είναι γιατί ήταν τις 2 προηγούμενες χρονιές; Θα έλεγα ότι φταίει το είδος του Pop dance αλλά έχοντας ακούσει και του Κούρτη που άνετα ήταν στα 4 καλύτερα μάλλον δεν φταίει αυτό

      Απάντηση
  6. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Κατά τ’άλλα εμείς που επισημαίνουμε ότι η ΕΡΤ έκανε τη φετινή διαδικασία μπάχαλο και μαγείρεψε τα αποτελέσματα βγαίνουμε κακοί και συνομωσιολόγοι. Όλο αυτό το τσίρκο θα μπορούσε να έχει τελειώσει κιόλας την επόμενη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων με τη δημοσίευση των αναλυτικών στοιχείων των ψηφοφοριών όπως κάνει ΚΑΘΕ σοβαρός ευρωπαϊκός φορέας. Αλλά…

    Απάντηση
  7. Dimitri
    Dimitri says:

    Φίλε μου Γιώργο, δεν προκύπτει από πουθενά ότι το τραγούδι δεν είναι καλό, γιατί απλά δεν το ακούσαμε! Ολοι απλά αρέσκονται να είναι επικριτικοί κακεντρεχείς, να τα βάζουν με το σύστημα και να το παίζουν παντογνώστες.
    Αφήστε επιτέλους ήσυχο τον νεαρό, που ειναι συμπαθέστατος και πολλά υποσχόμενος, να κάνει την προσπάθεια του!

    Απάντηση
  8. Βαγγέλης eurovision 2023
    Βαγγέλης eurovision 2023 says:

    Αγαπητή ερτ με τέτοια μαγειρέματα καλύτερα να δηλώσεις σύμμετοχη στο master chef και να αφήσεις λεω γω τη eurovision για κανέναν αλλο

    Απάντηση
  9. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Μαμαδιστικες
    Συνταγι-ερτ-ς
    “πως να μαγειρεψετε λαχταριστά αποτέλεσμα eurovision”
    Υλικά: αδιαφάνεια, νοθεία, αναξιοκρατία, μυστικοπαθεια, σοβαροφανεια, ερασιτεχνισμος, προκλητικοτητα, απειλές
    Συνταγή:Σε ένα μπολ με νερο προστίθετε 30 γραμμαρια νοθείας . Αφου πρώτα το νερο φτασει τη θερμοκρασία 50 βαθμόυς Κελσίου περιμένετε για δυο εβδομάδες. Εαν το νερό ειναι νοθευμένο ισχυρίζεστε οτι δεν ειναι και συνεχίζετε κανονικά την εκτέλεση της συνταγής. Στη συνέχεια προστιθετε τρεις κουταλιές αδιαφάνειας και ανακατεύετε καλα μεχρι το μείγμα σας να γίνει παχυρευστο. Έπειτα, παραθέτετε μια κούπα μυστικοπαθεια. Επειδή η το μείγμα δε θέλουμε να γίνει τελείως πηχτό μη ξεχασετε να ρίξετε εναν κύβο σοβαροφανειας. Εαν το αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά ερασιτεχνικό φροντιστε να πασπαλίσετε τη σαλτσα με λίγη προκλητικοτητα. Ανακατεύετε καλα τα υλικα και στη συνεχεία ψηλοκοβετε ενα ματσακι απειλών και το ρίχνετε στο τσικαλι. Τέλος προσθέτετε πατατουλες και σερβίρετε. Για ντεκόρ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ελληνική σημαία επάνω στο πιάτο και ιδού το αποτέλεσμα! Καλη σας όρεξη
    Αν θέλεις να δεις περισσότερες συνταγές τσεκαρε εδω: http://www.ert.gr

    Απάντηση
  10. Greco London
    Greco London says:

    Κουράσατε.. Κουράσατε.. Κουράσατε.. Ναι στην Eurovision Οχι στο ξεκατίνιασμα, στο κουτσομπολιό και στο χαντάκωμα κάθε χρόνο της συμμετοχής μας.. Κάθε χρόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι, αναλυτές, σχολιαστές επι των πάντων, γκρινιάρηδες, ειδήμονες, μουσικοί, δικηγόροι, κριτικοί του καναπέ, αντιφρονούντες, θρησκευόμενοι, στιχουργοί, κλπ κλπ.. Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια και να βλέπω τη χώρα μου να διασύρεται στα σαιτς κάθε χρόνο απο τους γνωστούς αγνώστους..!!! Κουράσατε όντως παρα πολύ..!!!

    Περισσότερα νέα για το τραγούδι του Βικτωρα υπάρχουν; Για το βίντεο κλιπ; Ευχαριστώ αλλα ο κιτρινισμός και η τοξικότητα απο κάποιους μπορεί να αποτελεί καθημερινότητα τους οχι δικη μου και με κούρασε..

    Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Ρε φίλε σορυ κι όλας για την έκφραση αλλά είσαι σαλεμένος; Δεν βλέπεις τι έχει γίνει φέτος; Θες να κλείσουμε τα μάτια μας και να πάμε παρακάτω σαν να μην έγινε τίποτα; Κανείς μα κανείς δεν αντιπαθεί τον Βίκτωρα, αντιπαθούμε τον τροπο με τον οποίο επιλέχθηκε εις βάρος των άλλων! Και στο κάτω κάτω αν ηθελε η ερτ να τον επιλέξει ας μην προέβαινε σε επίσημη διαδικασία. Εν πάσει περιπτώσει επειδή πλέον δεν μπορεί να γίνει κάτι θα στηρίξουμε τον Βίκτωρα. Να καταλάβω το σχόλιο σου αν αυτό γινόταν πέρυσι η πρόπερσι που πήγαν όλα ομαλά. Αλλά οχι και φετος! Κάπου έλεος δηλαδή ρε αδερφέ

      Απάντηση
      • vangelis vt
        vangelis vt says:

        Αχ ναι, πέρσι και πρόπερσι πήγαν όλα ομαλά. Επειδή δεν βγήκε κανένας άλλος υποψήφιος να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα και να ζητήσει την αναλυτική βαθμολογία κάθε μέλους της επιτροπής. Που είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει. Και επειδή αυτοί που τώρα είναι δυσαρεστημένοι και τρέχουν στα δικαστήρια και τα κανάλια, τότε είχαν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *