Ελλάδα: Η Μαρία Κοζάκου εξηγεί τον τρόπο βαθμολόγησης της Επιτροπής της ΕΡΤ στην τελική φάση!

Ένα από τα σημεία που έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην φετινή διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ ήταν ο τρόπος βαθμολόγησης της 7μελούς κριτικής επιτροπής, ιδιαίτερα στην τελική φάση ψηφοφορίας, μεταξύ των τριών τραγουδιών. Η Μαρία Κοζάκου, μέλος αυτής της επιτροπής και σχολιάστρια του διαγωνισμού για την ΕΡΤ, στην σημερινή παρουσία της στην εκπομπή Πρωίαν Σε Είδον Την Μεσημβρίαν, εξήγησε τον τρόπο που βαθμολόγησε η επιτροπή τα τρία τραγούδια.

Μαρία Κοζάκου: “Δεν βαθμολογήσαμε με σύστημα 12, 10, 8”

Αυτό που επισήμως ζητά από την ΕΡΤ η πλευρά της Melissa Mantzoukis διά του δικηγόρου της, έδωσε ουσιαστικά στην δημοσιότητα η Μαρία Κοζάκου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΤ ανέφερε για το θέμα:

Το Liar, το τραγούδι που δεν πήγε (στην Eurovision) δεν συγκέντρωσε στην τελευταία ψηφοφορία 7 8άρια. Γιατί οι άνθρωποι νομίζουν πως στην τελευταία βαθμολογία που είχαμε τρία τραγούδια, στις συνεντεύξεις, τους καλέσαμε τους ανθρώπους, μας έδωσαν ένα μέρος του concept που σκόπευαν να έχουν στο Λίβερπουλ…γιατί δεν δώσαμε 12, 10 και 8;…Εγώ είμαι της Γ’ Δέσμης και έτσι θα το πω όσο γίνεται πιο απλό. Όταν βαθμολογήσαμε μετά την Επιτροπή των 70, οι οποίοι άνθρωποι βαθμολόγησαν από το 12 ως το 4, έπρεπε και εμείς να έχουμε στη διάθεση μας τους αντίστοιχους πόντους, οι οποίο σταθμίστηκαν με την επιτροπή των 70. Αν λοιπόν στην τελευταία βαθμολογία της επιτροπής δίναμε μόνο 12, 10 και 8, θα σήμαινε πως προσθέτουμε καρπούζια με πορτοκάλια. Άρα για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία κάποιο τραγούδι πήρε 12, κάποιο 10, κάποιο 6, κάποια ενδιάμεση βαθμολογία μπορεί να μην ήταν. Για αυτό δεν συγκέντρωσε ο τελευταίος …Είναι απλό μαθηματικά, αλλά έχουμε θέματα ανάγνωσης κειμένου, κατανόησης και αριθμών.

Μαρία Κοζάκου

Η Μαρία Κοζάκου θα κάνει και φέτος τον σχολιασμό

Δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον επικείμενο σχολιασμό του διαγωνισμού για την ΕΡΤ. Η Μαρία Κοζάκου επιβεβαίωσε πως θα είναι και φέτος στην θέση της σχολιάστριας της μετάδοσης της ΕΡΤ, χωρίς τον Γ. Καπουτζίδη, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό. Δεν αποκάλυψε όμως αν θα είναι μόνη της ή με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Πιο μαζική διαδικασία θα ήθελε για την ελληνική επιλογή

Όσο αφορά τώρα τη φετινή διαδικασία επιλογής, θα επιθυμούσε ένα πιο μαζικό και αντιπροσωπευτικό τρόπο επιλογής, σχολιάζοντας όμως ως μία καλή ιδέα, αυτό που πραγματοποιήθηκε με την 70μελή Επιτροπή Κοινού.

Για το What They Say και τον Victor Vernicos σχολίασε πως πιστεύει πως θα ξεχωρίσει και θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να δείτε όλα όσα ανέφερε η Μαρία Κοζάκου στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

25 ΣΧΟΛΙΑ
  1. euroGreece
    euroGreece says:

    Συγγνώμη και αυτό τώρα η κα Κοζάκου και η ΕΡΤ θεωρούν πως είναι η εξήγηση που τους καλύπτει; Αντιλαμβάνεται η κα Κοζάκου πως αυτο που περιγράφει αποδεικνύει τους ισχυρισμους της Μαντζουκη και ότι ουσιαστικά η επιτροπή της ΕΡΤ δεν ειχε 49,4%, άλλα πολυ μεγαλυτερο απο την επιτροπη κοινου που ψηφισε 7 τραγουδια με συγκεκριμένη κλίμακα και αυτοί ψηφισαν 3 μονο τραγουδια με όποια βαθμολογία ήθελαν; Θα περάσουν καλά μόλις η υπόθεση φθάσει στα δικαστήρια. Θεωρω δεδομενη πλέον την δικαστική δικαιωση Μαντζουκη μετά τα παραπάνω!

    Απάντηση
  2. Μαρία Αντώνιου
    Μαρία Αντώνιου says:

    Η Κοζάκου μόλις ΕΚΑΨΕ την ΕΡΤ και δικαίωσε πλήρως την Μαντζούκη.
    Πως την άφησαν να βγει να πει αυτά τα πράγματα και μάλιστα με τέτοια ειρωνία;
    Σαν δασκάλα μαθηματικών να σας πω τα λάθη τα οποία παραδέχτηκε η Κοζάκου :
    Η μια επιτροπή (κοινό) ψήφισε σε κλίμακα (4,5,6,7,8,10,12) και η άλλη επιτροπή (ΕΡΤ) ψήφισε σε εύρος (από 4 μέχρι 12). άρα κοινός παραδέχτηκε ότι η επιτροπή της ΕΡΤ δεν είχε το ποσοστό 49,4% αλλά πολύ παραπάνω από αυτό.
    Ο ΣΩΣΤΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ γίνει η ψηφοφορία στην φάση των 3 τραγουδιών , ώστε να μην συγκρίνουν πορτοκάλια με καρπούζια, ήταν ΕΝΑΣ:
    Να κάνουν αναγωγή των ψήφων του κοινού στα 3 τραγούδια και μετά η επιτροπή να ψηφίσει σε κλίμακα:

    12 το πρώτο τραγούδι
    10 το δεύτερο τραγούδι
    8 το τρίτο τραγούδι

    ΕΝΑΣ άνθρωπος από τους 7 δεν μπορούσε να τους εξηγήσει κάτι τόσο απλό;

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Δεν το θελανε αυτο.Αν οι βαθμοι ηταν 12,10,8 ακομα και 7 8αρια να επερνε η Μελισσα θα κερδιζε.Γι αυτο τωρα τα κανουν ολα αυτα.Πραγματικα εκανε τα πραγματα ακομα πιο σκατα

      Απάντηση
      • Euro2023
        Euro2023 says:

        Να ρωτήσω. Άμα η Μελίσσα έπαιρνε 7 8αρια τότε ο Βικτωρ αντίστοιχα δεν θα μπορούσε να πάρει 7 12αρια και να βγει πρώτος πάλι; Ή καταλαβαίνω κάτι λάθος;

        Απάντηση
        • Μαρία Αντωνίου
          Μαρία Αντωνίου says:

          Όχι γιατί και στο κοινό δεν θα έπαιρναν 693 η Μαντζούκη και 509 ο Βίκτωρας.
          Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ θα ήταν να κάνουν αναγωγή των ψήφων των 4 τραγουδιών που αποκλείστηκαν στα 3 πρώτα τραγούδια και μετά να ψηφίσει η επιτροπή της ΕΡΤ με 12 το πρώτο με 10 το δεύτερο και 8 το τρίτο.
          Επειδή η διαφορά που έχει η Μαντζούκη στο κοινό είναι τόσο μεγάλη , δεν υπήρχε κανένας τρόπος να μην κερδίσει.
          Δηλαδή και οι συναντήσεις που έκαναν ήταν άχρηστες.

          Απάντηση
        • Τόνια
          Τόνια says:

          Υπήρχε μεγάλη διαφορά από την Επιτροπή Κοινού (γύρω στους 180 βαθμούς διαφορά) και τελευταία να έβγαινε στην 7μελης επιτροπή θα έβγαινε πάλι πρώτη η Μελίσα με μικρότερη διαφορά από τον Βίκτωρ . Ελπίζω να το εξήγησα όσο το δυνατόν πιο κατανοητά

          Απάντηση
  3. JustVoted
    JustVoted says:

    Η Κοζάκου τί πίνει και δεν μας δίνει;;;;

    Παραδέχτηκε ότι η επιτροπή της ΕΡΤ δεν είχε το 49,4% όπως είχε ανακοινωθεί αλλά το 55,18%

    ΚΟΙΝΟ
    Μελίσσα 693
    Victoras 509
    Καούρη Μαραγκού 341

    ΕΡΤ
    Μελίσσα 440
    Victoras 740
    Καούρη Μαραγκού 720

    ΣΥΝΟΛΑ

    κοινό 1543 + επιτροπή 1900 = 3443

    Ποσοστά
    ΚΟΙΝΟ : 1543/3443= 44,81%
    ΕΡΤ: 1900/3443= 55,18%

    Η Μαντζούκη μόλις κέρδισε

    Απάντηση
  4. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Πολύ κρίμα… Πραγματικά κρίμα…

    Ξεκάθαρα κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια όλων μας…

    Θα διατηρήσω την όμορφη άποψη που έχω για την κυρία Κοζάκου, πάρα τα όσα ανέφερε…

    Υ.Γ. Ρε παιδιά του EF, εσείς πότε θα πάρετε ουσιαστική θέση; Γιατί ο κύριος Αργυρίου (ο Γιάννης) απαντάει για το ποια θέση κατέλαβε ποιο τραγούδι, αλλά θέση για όλο αυτό που συμβαίνει εδώ και και ένα μήνα ΔΕΝ έχει πάρει κανείς ακόμα.

    Απάντηση
  5. dimitris esc
    dimitris esc says:

    Επειδή διαβάζω διαφορά τραγελαφικά απο έξαλλους eurofans αυτό που λέει είναι ότι τα 2 αθροισματα ΣΤΑΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ωστε να αντιπροσωπεύουν το μεν το 50,6% του τελικού αποτελέσματος και το άλλο το 49,6%. Φυσικά και έπρεπε να γίνει αυτό γιατί από τη μια ψήφιζαν 70 άτομα και απο την άλλη 5.
    Και φυσικά επισης η επιτροπή ψήφιζε με βαθμούς μεταξυ 4 και 12 οπως και το κοινο γιατί σε διαφορετική περίπτωση η ψήφος των 70 eurofans θα αντιπροσώπευε το 80% πχ του τελικού αποτελέσματος και όχι το 50,6%!
    Αυτά Όλα είναι κατανοητά για το μέσο νου και ξεκάθαρα. Το μονο προβληματικό σημείο ειναι αν η επιτροπή ψήφισε μεταξύ 3 η 7 τραγουδιών. Βεβαια απ οτι καταλαβαίνω το Liar δεν άρεσε καθόλου στην επιτροπη οπότε το αγνόησαν. Σε μια τέτοια περίπτωση ακομη και αν ψήφιζαν μεταξύ 7 και όχι μεταξύ 3 τραγουδιών το αποτέλεσμα θα παρέμενε το ίδιο δλδ ο Victor Vernicos θα ήταν κ πάλι πρώτος.

    Απάντηση
    • Απελπισμένος Eurofan
      Απελπισμένος Eurofan says:

      Συγγνώμη, αλλά κάνεις βασικά λάθη: Η επιτροπή της ΕΡΤ αποτελείτο από επτά μέλη και όχι από πέντε, επομένως σε κάθε κριτή της επιτροπής της ΕΡΤ αντιστοιχούσε η βαθμολογία 10 μελών της επιτροπής κοινού στη φάση με τα επτά υποψήφια τραγούδια.

      Η επιτροπή της ΕΡΤ ψήφισε μεταξύ τριών τραγουδιών χωρίς καν την ψήφο της επιτροπής κοινού οπότε το νικητήριο κομμάτι αναδείχθηκε κατά 100% από την επιτροπή της ΕΡΤ και όχι κατά 50,6% (επιτροπή κοινού) – 49,4% (επιτροπή της ΕΡΤ), όπως είχε πει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΡΤ.

      Συγκεκριμένα, η επιτροπή κοινού υποχρεωτικά κατέταξε όλα τα – επτά – υποψήφια τραγούδια από το 4 έως το 12. Η επιτροπή της ΕΡΤ, που είχε περισσότερα στοιχεία στα χέρια της (π.χ. concept κάθε συμμετοχής, συντελεστές κάθε συμμετοχής κλπ.) και γνωρίζοντας τι είχε ψηφίσει η επιτροπή κοινού, έδωσε στο κάθε τραγούδι ό,τι βαθμολογία ήθελε – ελεύθερα – από το 4 έως το 12 και σε φάση με μόνο τρεις υποψηφιότητες.

      Με άλλα λόγια, στη φάση με τις τρεις υποψηφιότητες, θα έπρεπε η επιτροπή της ΕΡΤ υποχρεωτικά να κατατάξει τα τρία κομμάτια με 8 – 10 – 12 και να καλέσει ξανά την [ίδια] επιτροπή κοινού να ψηφίσει ξανά για τα τρία τραγούδια με 8 – 10 – 12. Τότε και μόνο τότε, αναλογικά επί 10, θα έβγαινε σωστό αποτέλεσμα στην επιτροπή της ΕΡΤ σε σχέση με την επιτροπή κοινού και θα τηρείτο η αναλογία 49,4% (επιτροπή της ΕΡΤ) – 50,6% (επιτροπή κοινού).

      Η Μαρία Κοζάκου παραδέχθηκε ότι η επιτροπή της ΕΡΤ ψήφισε ό,τι να ‘ναι και αυτό που ήθελε στη φάση της διαδικασίας με τρεις συμμετοχές, συμψηφίζοντας (πώς?) μία ψηφοφορία της επιτροπής κοινού σε φάση με επτά υποψήφια τραγούδια και μία ψηφοφορία της επιτροπής της ΕΡΤ σε φάση με τρία υποψήφια τραγούδια.

      Απάντηση
    • Μαρία Αντωνίου
      Μαρία Αντωνίου says:

      Mα τί λες;;; Δημοτικό έχεις τελειώσει και εσύ και η Κοζάκου;;;;;

      Για να μπορεί να γίνει ΣΤΑΘΜΙΣΗ ανάμεσα στις 2 επιτροπές στα 3 τραγούδια υπάρχει ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος:
      Να κάνουν αναγωγή των ψήφων του κοινού στα 3 τραγούδια και μετά η επιτροπή να ψηφίσει σε κλίμακα.

      Απάντηση
    • Greek_Lawyer
      Greek_Lawyer says:

      1)η επιτροπή της ερτ είχε να βαθμολογήσει μόνο 3 τραγούδια

      2)η επιτροπή της ερτ ήξερε εκ των προτέρων και αναλυτικά το πώς ακριβώς κατέταξε το κοινό και τα 7 τραγούδια

      3)η επιτροπή της ερτ βαθμολόγησε με την ίδια κλίμακα με το κοινό μόνο 3 τραγούδια και εφόσον γνώριζε πώς ψήφισε το κοινό, είχε μεγάλη ευχέρεια να “μηδενίσει” τις πιθανότητες να μάς εκπροσωπήσει το αγαπημένο τραγούδι του κοινού αφού μπορούσαν με ευκολία να φορτώσουν 4αρια και 5αρια στο κομμάτι που ήξεραν ότι έχει σαρώσει στο κοινό και έτσι να ροκανισουν τη μεγάλη διαφορά. Για να γίνει αυτό φόρτωσαν τα δικά τους αγαπημένα (ή τα δικά τους βύσματα, ποιος ξέρει άλλωστε αφού υποθέσεις κάνουμε μέσα σε αυτό τον παραλογισμό αδιαφάνειας) με 10αρια και 12αρια.

      4)Τα τελικά αποτελέσματα που κοινοποίησε η ερτ μόνο στο δικηγόρο της κ. Μαντζουκη, αποτελούν στοιχεία που υπό προϋποθέσεις μπορούν να ακυρώσουν όλη τη διαδικασία ΕΆΝ προκύπτει σαφώς ότι το 50,6% και 49,4 % δεν έχουν τηρηθεί.

      Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      H επιτροπή αφου βαθμολόγησε τα 7 τραγούδια κ σε συμψηφισμό κατέληξε στα τοπ3, ΣΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ ΜΟΝΟ… κατέληξε στην τελική ετυμηγορία ζυγίζοντας κάθε πακετό ξεχωριστά σαν συνολική πρόταση! Χωνέψτε το….

      Απάντηση
  6. Greek_Lawyer
    Greek_Lawyer says:

    Υπάρχει νομικό θέμα και πάλι. Εφόσον επισήμως σε ανακοίνωση η ερτ αναφέρει ότι το ποσοστό κοινού είναι πολύ συγκεκριμένο και δεν είναι 50%, πώς η ερτ δίνει τελικό νικητή με αποτέλεσμα 50 % επιτροπή κοινού και 50% επιτροπή της ερτ? Εφόσον τα ποσοστά έπρεπε να είναι 50,6% και 49,4% και έγινε παραβίαση αυτού του βασικού όρου, η διαδικασία είναι αυτοδικαίως άκυρη.

    Απάντηση
  7. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Κατάλαβα το σκεπτικό τους, όμως ακόμη και με αυτό τον τρόπο βαθμολόγησης η ψηφοφορία της καλλιτεχνικής επιτροπής επηρεάζει πιο πολύ το τελικό αποτέλεσμα από ό,τι το κοινό. Κάποιοι τρόποι που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία είναι οι εξής:
    Σενάριο 1ο: Στην πρώτη φάση ψηφίζει μόνο το κοινό και προκρίνονται στη δεύτερη φάση μόνο τα τρία καλύτερα τραγούδια. Στη δεύτερη φάση αυτά αξιολογούνται μόνο από την καλλιτεχνική επιτροπή και αποφασίζεται ο εκπρόσωπος.
    Σενάριο 2ο: Βαθμολογεί πρώτα η καλλιτεχνική επιτροπή και τα επτά τραγούδια (με 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4) και μετά το κοινό με τον ίδιο τρόπο. Από τη συνδυαστική ψηφοφορία προκύπτουν τα τρία καλύτερα τραγούδια και προκρίνονται στη δεύτερη φάση. Στη δεύτερη φάση η καλλιτεχνική επιτροπή πραγματοποιεί συναντήσεις με τις ομάδες των τριών τραγουδιών και βαθμολογεί με 12, 10, 8. Παράλληλα, βγάζουν από τα ψηφοδέλτια του κοινού τα τέσσερα αποκλεισμένα τραγούδια και παραμένουν μόνο αυτά που έχουν προκριθεί. Από αυτά το τραγούδι που είναι πιο ψηλά στην κατάταξη από τα άλλα δύο παίρνει 12 από κάθε μέλος της επιτροπής κοινού, το δεύτερο 10 και το τρίτο 8. Προστίθενται όλα αυτά τα οκτάρια, δεκάρια, δωδεκάρια (που έχει λάβει το κάθε τραγούδι) και το άθροισμα διαιρείται περίπου με το 10 έτσι ώστε να βγει διψήφιο τελικό σκορ του κάθε τραγουδιού από το κοινό. Μετά προστίθεται η βαθμολογία της καλλιτεχνικής επιτροπής (η οποία έχει ποσοστό 49,4%) και τελείωσε η δουλειά.
    Παράδειγμα (β): είμαι εγώ και καλά μέλος της επιτροπής κοινού και ψηφίζω ως εξής: 12 Μελίσσα, 10 Victor, 8 Leon, 7 Κλαυδία, 6 Καουρομαραγκού, 5 Ιωσηφίδου, 4 Μόνικα. Τα τέσσερα τραγούδια αποκλείονται και μου μένουν Μελίσσα (στην οποία έδωσα 12), Victor (στον οποίο έδωσα 10) και Καουρομαραγκού (στις οποίες έδωσα 6). Τότε, αυτόματα, (αφού έχουν μείνει μόνο αυτά τα τρία τραγούδια) η Μελίσσα παίρνει από εμένα 12, ο Victor 10 και τα κορίτσια 8 και όχι 7, επειδή στη δεύτερη φάση οι μόνες βαθμολογίες είναι 8, 10, 12 (και για τις δύο επιτροπές).
    Σενάριο 3ο: Απλά ψηφίζουν και οι δύο επιτροπές μεταξύ των επτά, η καλλιτεχνική επιτροπή κάνει συναντήσεις και με τους επτά και βγαίνει ο νικητής (χωρίς τριάδες κλπ).
    Εύχομαι του χρόνου εθνικό τελικό! Συγγνώμη αν σας κούρασα, είμαι ένας απλός eurofan που λατρεύει τα μαθηματικά και τα στατιστικά!!!

    Απάντηση
  8. Greek_Lawyer
    Greek_Lawyer says:

    Τέλος για να το κλείνουμε, όλη αυτή η αυθαιρεσία με τις “κουφές” αναγωγες ψήφων και το ότι η μία επιτροπή ψήφισε 7 τραγούδια και η άλλη επιτροπή ψήφισε 3 τραγούδια, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ δικαστήριο στον πλανήτη που δεν θα το βγάλει ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ. Πέρα από τις παραβιάσεις συμβατικών όρων δηλαδή και το αν είχαν συμφωνηθεί όλα αυτά, ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΧΑΝ συμφωνηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ αυτά (σσ: που δεν παίζει) , έχουμε καταχρηστική συμπεριφορά από μεριάς ερτ. Είναι κερδισμένο δικαστήριο και πιστεύω να μην κωλωσει η πλευρά της κ Μαντζουκη και να συνεχίσει ζητώντας δικαστική προστασία και να μη μείνει στο ένα εξωδικακι.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      μου έμαθες και το “καταχρηστικό” ρε τρόλ! αφού πρώτα δόκιμα έκανες χρήση του “κουφές” για τη διαδικασία ψηφοφορία… κλαίω. Η ΕΡΤ ειναι αρμόδια για την επιλογή εκπροσώπου ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ. Ποτέ δεν ανακοίνωσε ότι ο νικητής της επιτροπής του κοινού θα έπαιρνε το χρίσμα. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ! Πάμε με το Βίκτωρα… μακάρι να έχει ένα τραγούδι ομορφο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην επιτροπή της ΕΡΤ…. Ο,τι έχουμε ακούσει ώς τωρα απο τα απορριφθέντα ειναι μια απογοήτευση κ μισή, μαζί κ της Μελίσσα. Φανταζομαι τι πατάτα θα είχε κ ο Κούρτης… Αντιθέτως, το leak του Βικτωρ ακομα ημιτελές παρουσιάζει ενδιαφέρον. Χώρια ότι μαρέσει ο εφηβικός τσαμπουκάς του… ΠΑΜΕ ΒΙΚΤΩΡΑ!

      Απάντηση
      • f
        f says:

        παιδι μ ενταξει οκ η ερτ διαλεγει πως θα αποφασιστει ο εκπροσωπος δεκτο. Αλλα δεν γινεται να ταζει μια διαδικασια 50/50 και μια δικαιη εσωτερικη επιλογη με φάσεις και βαθμολογιες αλλα μετα να κανει του κεφαλιου της.

        Απάντηση
  9. K A
    K A says:

    Πρωτον δεν μπορω να καταλαβω απο τη στιγμη που υπαρχουν 3 τραγουδια να μην γινει το συστημα 12,10,8. Δευτερον γιατι κυρια Κοζακου η ΕΡΤ δεν απαντησε στο εξωδικο παρα μονο με απειλες, αρνουμενη να δωσει την αναλυτικη βαθμολογια;

    Απάντηση
    • Παν. Μ.
      Παν. Μ. says:

      αν δεις στο στορι της η Μελισσα αναφερει οτι η ερτ της εχει απαντησει με πολλα μαλιστα μειλ απλα δεν την καλυπταν αυτα που της ειπαν γιατι τα θεωρει ψευδη και αντιθετα απο αυτα που λεει τωρα η Κοζακου. Οποτε μηπως και η Μελισσα δεν μας λεει την αληθεια για το οτι η ερτ δεν απαντησε καν?

      Απάντηση
  10. Vasilis
    Vasilis says:

    Άστο Κοζάκου. Όταν βάζεις σχεδόν ίδιους βαθμούς με του Βίκτωρ σε ένα τραγούδι που δεν άρεσε ούτε στο κόσμο, ούτε στις ερμηνεύτριες και που τελικά το απέσυραν, τι σήμαινει αυτό; Θα σου πω εγώ 1) Δεν θέλετε ξανά γυναίκα ομογενή. 2) Δεν θέλετε με τίποτα τα χορευτικά, μακριά από εσάς. Εσείς είστε του ποιοτικού.
    3ο και το πιο βασικό) Ο Βίκτωρ σας έκατσε κουτί γιατί θα βάλει από την τσέπη του μιας και ρέει το χρήμα στην οικογένεια.

    Επίσης τι ξεβράκωμα ήταν αυτό που σου έκανε σήμερα η Μelissa;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *