Ελλάδα: Με τον Βαγγέλη Γιαλαμά ο Victor Vernicos στο στούντιο!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον Βίκτωρα Βερνίκο, που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, στο Λίβερπουλ. Συνεχίζει εντατικά τα μαθήματα φωνητικής, και σήμερα, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, βρίσκεται στο στούντιο για τις τελευταίες… πινελιές στο τραγούδι του “What they say”, για το οποίο δηλώνει περήφανος καθώς ο ίδιος έχει γράψει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους.

Ο Βίκτωρας φέρεται να δουλεύει το τραγούδι του στο Modern Music Arts Studio στη Γλυφάδα, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τα Fragile Studios και τον έμπειρο μουσικό και παραγωγό Βαγγέλη Γιαλαμά, που είναι και ο ιδιοκτήτης τους. Ο Βαγγέλης Γιαλαμάς έχει αναλάβει την ηχογράφηση της φωνής και την κιθάρα του Victor Vernicos. Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευση του μουσικού στους social media λογαριασμούς του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vangelis Yalamas (@vangelisyalamas)

Ο Βαγγέλης Γιαλαμάς δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της progressive rock και metal μουσικής, και ως συνθέτης/μουσικός αλλά και ως παραγωγός. Έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητα projects συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της rock και metal σκηνής, ενώ ασχολείται και με αρκετά δικά του projects. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι τα συγκροτήματα Fragile Vastness και Heaven in Mars, στα οποία κατέχει τη θέση του συνθέτη, του παραγωγού και του μπασίστα. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η δουλειά του με το progressive metal συγκρότημα Fragile Vastness, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει σημαντικούς δίσκους με στέρεο καλλιτεχνικό όραμα για την εγχώρια και μη underground progressive metal σκηνή, με αποκορύφωμα το διπλό concept άλμπουμ “A Tribute to Life” και το εξαιρετικό ντεμπούτο τους, “Excerpts”.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε live τον φετινό μας εκπρόσωπο στη Eurovision στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, στις 13:00, στην ΕΡΤ1 (διαθέσιμο και στο ERTFLIX), όπου θα μοιραστεί μαζί μας αγαπημένες του συνήθειες και τραγούδια.

22 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostas
    Kostas says:

    Από Κοντόπουλο για παραγωγό, χαλκιτη κλπ… πήγαμε σε Γιαλαμαδες και Μις Χρυσάνθεμις… Κα τα ντια! Ωραίες εποχές μας θυμίζουν όμως! Να έχουμε μνήμες να θυμόμαστε

    Απάντηση
    • Monika goodbye!
      Monika goodbye! says:

      90 χρονών με το πι θα φτάσει ο Κοντόπουλος κι εμείς ακόμα σ’αυτόν κολλημένοι θά’μαστε. Μην τυχόν και πάει κανας άλλος στη γιουροβίζιον.

      Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Στο μεταξύ έτσι όπως πάνε τα πράγματα, το μπλε χέρι της Γιάννας Τερζή θα μας φαίνεται υπερπαραγωγή μπροστά στο επερχόμενο φετινό βατερλό

    Απάντηση
  3. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Χαιρομαι που τουλαχιστον το δουλεουν. Εγω κραζω το τραγουδι γιατι τωρα εχει αθλια παραγωγη.
    Θα χαρω να ακουσουμε κατι ωραιο εντελει!

    Απάντηση
  4. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Γίνεται ολο και καλύτερο. Μεχρι την επόμενη εβδομάδα μπορει να απογειωθεί το πραμα. Φανταστείτε τι θα δούμε μέχρι την ημέρα που δεν θα προκριθει. Πιστεύω θα ειναι μια πολυ ενδιαφέρουσα χρόνια απο πολλές απόψεις. Θεωρώ οτι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την επομένη

    Απάντηση
  5. Katerina
    Katerina says:

    Διαβάστε λίγο καλύτερα το άρθρο και θα δείτε ότι ο Γιαλαμάς δεν είναι ο παραγωγός, απλά έχει αναλάβει την ηχογράφηση της φωνής και της κιθάρας του Βίκτωρα. Και επίσης μη διαβάζω βλακείες, ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και είναι έμπειρος μουσικός. Επαναλαμβάνω, ΔΕΝ είναι ο παραγωγός!

    Απάντηση
  6. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    έχω κουραστεί να διαβάζω κάτω από κάθε είδηση για το βερνίκο τη χολή που αφήνετε. πάρτε το απόφαση μερικοί: Φετος μόνο τα μακαρόνια θα είναι Melissa!
    ας ακούσουμε πρώτα τη συμμετοχή κ μετά κράξτε ελεύθερα
    έχετε ένα μήνα περίπου να το χωνέψετε

    Απάντηση
  7. Tina
    Tina says:

    Με τα έως τώρα δεδομένα το τραγούδι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μπαλάντα είναι επιλογή της επιτροπής της ΕΡΤ καθώς παρακαμφθηκε η γνώμη της επιτροπής κοινού για αυτό το οποίο αποτέλεσμα θα το χρεωθεί η ίδια με πρώτο δείγμα την κατρακύλα στα στοιχήματα τώρα εάν με την κυκλοφορία του κομματιού αλλαξη άρδην το κλίμα και ανέβουμε στα στοιχήματα καλώς πράγμα που για μένα αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο.

    Απάντηση
  8. Λάιος
    Λάιος says:

    Έχουμε περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, ως οι Έλληνες γιουροφανς. (Τελικά με τους Ισπανούς είμαστε una faccia una razza ως προς αυτό) Κράζουμε ΠΡΙΝ βγει το τραγούδι. Επόμενο στάδιο να κράζουμε προκαταβολικά για την προετοιμασία μας για το 2025.
    Άλλο το θέμα της Μελίσσας και την πολύκροτη δίκη που έρχεται και άλλο ένα 16χρονο ταλαντούχο παιδί που προετοιμάζεται για το όνειρο της ζωής του. Γιατί τα μπλέκετε; Λάθος της επιτροπής; Της Ερτ; Ό,τι θέλετε. Αλλά γιατί στέλνετε όλη την αρνητική σας ενέργεια στο τραγούδι.
    Όσο για το πρόσφατο σλόγκαν που συχνά διαβάζω “Μελίσσα ή απόσυρση φέτος” τι να πω.. Μάλλον εγώ είμαι πολύ “πατριώτης” που θέλω να βλέπω τη χώρα μου στον αγαπημένο μου διαγωνισμό κι ας πάει με τραγούδι που δεν είναι του γούστου μου και ούτε που διανοούμουν να ευχηθώ να αποσυρθούμε ή να αποκλειστούμε….

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Το μικρό απόσπασμα που έδωσε ο Βερνίκος του τραγουδιού του πριν λίγες μέρες δεν ενθουσίασε τα γραφεία στοιχηματων και ενώ ήμασταν στη δεκάδα βρεθήκαμε στην 23 θέση μακάρι να αλλάξει μετά την δημοσιοποίηση του τραγουδιού αλλά δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Επίσης η ΕΡΤ δεν ήθελε φέτος να ξεφύγουμε από την μπαλάντα και να στείλουμε κάτι πιο ρυθμικό δυναμικό από μια γλυκαναλατη μπαλάντα άλλωστε και η ομάδα του eurovision fun είχε αναφέρει πως το τραγούδι της Μαντζουκης θα μπορούσε να μας φέρει μια πολύ υψηλή θέση ενώ για το τραγούδι του Βερνίκου η ομάδα του eurovision fun είπε ότι δεν μπορεί να το κατατάξει κάπου .

      Απάντηση
      • Monika goodbye!
        Monika goodbye! says:

        Ενώ όταν ακούστηκε το ρεφρεν του Liar όλες οι στοιχηματικές παραληρούσαν. Βρήκαν το νέο Euphoria. Σοβαρευτείτε, επιτέλους. Όχι ότι το τραγούδι του Victor φαίνεται κάτι φοβερό, αλλά και της Melissa εντελώς basic pop τραγουδάκι.

        Απάντηση
  9. Etl
    Etl says:

    Μην ξεχνάτε, το τραγούδι βγήκε δεύτερο σε κοινό και επιτροπή, οπότε θα είναι καλό. Επίσης, φοβάμαι όλο αυτό το κράξιμο θα έχει σαν αποτέλεσμα η ΕΡΤ να ξαναγυρίσει από του χρόνου στην 100% εσωτερική επιλογή και να ξανασυζητάμε για εθνικό τελικό σε καμιά δεκαετία πάλι κι αν.

    Απάντηση
    • Charis
      Charis says:

      Το να σκεφτεί δηλαδή το απλό απλούστατο και δημοκρατικό “Για να μη με πρήζουν τα βύσματα να τους στείλω γιουροβιζιον και να ηρεμήσει και ο κόσμος που τον γράφω, να κάνω εθνικό τελικό με 10 ή 20 τραγούδια και να αφήνω την επιλογή του νικητή 100% στα χέρια του κοινού”, ούτε λόγος?? Ούτε καν τους πέρασε από το μυαλό? Η δουλειά γίνεται μόνο όταν χώνουν την επιτροπουλα για να υπάρχει αδιαφανεια? Αν ήθελε να βουλώσει στόματα, έκανε τελικό με μόνο επιλογή κοινού και τέλος. Άλλωστε τηλεοπτικό μουσικό γεγονός είναι η γιουροβιζιον και πρέπει τη συμμετοχή μας να τη βλέπουμε και να την ακούμε πριν την επιλέξουμε. Τέλος.

      Απάντηση
    • Charis
      Charis says:

      Και κάτι επιπλέον: πρώτη στο ΚΟΙΝΟ ήταν η Μελίσσα και δεύτερη η Κλαυδια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τολμά να βγάλει τα επίσημα αποτελέσματα η κρατική τηλεόραση. Από όλα τα στοιχεία αυτό προκύπτει εύλογα. Αλλά δεν βγάζει τα επίσημα αποτελέσματα φυσικά…

      Απάντηση
  10. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    το απίστευτο με τους Έλληνες γιουροφαν είναι ότι ακόμα κ καλά να τα πάει ο βερνίκος στο Λίβερπουλ, οι περισσότεροι θα λένε ότι η Μελίσσα θα τα πήγαινε καλύτερα

    Απάντηση
  11. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Νταξςι γελάω με αυτόυς που υποστηρίζουν Βερνίκο. Βλέπετε πως εξελίσσεται η κατάσταση απο παντου τα παντα χώλενουν. Δε νομίζω να λέτε ταβιδια οταν παει και αποκλειστεί η πάρει μια 20η θεση(και αυτο λογω γειτόνων)

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      διαγωνισμός δημοφιλίας 3λεπτων σόου ειναι… δεν θα τρεξει κατοστάρι! Για όνομα…
      Και προς Θεού, ας ακούσουμε τί έχει να μας παρουσιάσει πρώτα το παιδί

      Απάντηση
  12. Vjweb
    Vjweb says:

    Αυτό το παιδί ο Βερνικος τρέμει όταν μιλάει και ξεχνάει και τους στίχους των τραγουδιών. Τον είδα στην εκπομπή του Φώτη του Σεργουλοπουλου. Απλά τραγικό.

    Απάντηση
    • Greco london
      Greco london says:

      Σταματήστε πλέον το κράξιμο του καναπέ ελεος.. Τραγικοί κάθε χρόνο έρχεστε εδω και βγάζετε χολή.. Και φυσικά κανένα δημιουργικό επικριτικό σχόλιο, απλα ανελέητο κράξιμο σε ενα παιδί που είτε το θέλετε είτε οχι έχει πολύ ταλέντο και πολύ καλή φωνή αλλα που δυστυχως για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας θα πρέπει να ανέχεται να διαβάζει ολα εσάς εδω τα τρολς που βαριέστε στο καναπέ σας και μπαινεται μόνο για να κράζετε χωρίς καν να έχει βγει το τραγούδι..
      ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ: ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *