Ελλάδα: Ο Βασίλης Κούρτης στην Super Κατερίνα!

Το έκανε πράξη ο Βασίλης Κούρτης και αποδέχθηκε της πρόσκληση της Κατερίνας Καινούριο δίνοντας το παρόν σήμερα στην εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Το πάνελ της εκπομπής αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια εξέφρασε τον θαυμασμό του για για τις σπουδές και τα όσα καλλιτεχνικά έχει πετύχει ο 29χρονος τενόρος, που όπως θα θυμάστε διεκδίκησε και την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2023.

Μάλιστα όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, μεταφέροντας σχόλιο του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη που έχει ακούσει το τραγούδι του, ήταν έκπληξη το γεγονός πως τελικά δεν επελέγη μεταξύ των τριών τελικών φιναλίστ.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως η υποψηφιότητα του Βασίλη Κούρτη στην φετινή Eurovision είχε ενθουσιάσει τους Έλληνες eurofans, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι υπόλοιποι.

Ο Βασίλης Κούρτης ανέφερε πως είναι σε συζητήσεις προκειμένου να κυκλοφορήσει σύντομα το τραγούδι, το οποίο και ανέφερε πως είναι κοντά στο στυλ του Scream, του Sergey Lazarev με το οποίο κατέκτησε η Ρωσία την τρίτη θέση στην Eurovision 2019.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Θα θέλατε να δείτε τον Βασίλη Κούρτη να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision τα επόμενα χρόνια; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *