Ελλάδα: Περιοδεία σε όλη την Ευρώπη για τον Victor Vernicos και το What They Say;

Σε δημιουργικό πυρετό φαίνεται πως βρίσκεται ο Victor Vernicos, ο εκπρόσωπος της χώρας μας στην Eurovision 2023, αφού πέρα από την τελική ηχογράφηση και μίξη του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνισθεί στο Λίβερπουλ, ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες του το πλάνο του για την προώθηση του What They Say στο εξωτερικό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκαλύπτει η στήλη της Δημοκρατίας, Τι Τρέχει, ο Victor προγραμματίζει μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία στο εξωτερικό, ώστε να προωθήσει με τον όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο το What They Say. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια , αν πράγματι συμβεί μία τέτοια περιοδεία, που ο εκπρόσωπος της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό θα πραγματοποιήσει promo tour.

Περιμένουμε φυσικά περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά το ακριβές πρόγραμμα του Victor στο εξωτερικό, αλλά και την τυχόν συμμετοχή σε κάποια από τα Eurovision promo parties, που λαμβάνουν χώρα πριν τον διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

Πηγή: Δημοκρατία
29 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Να και κάτι θετικό μετά από όλον αυτόν τον αχταρμα.
    Ας προσπαθήσει ο ίδιος με την εταιρεία του, με τα μέσα που διαθέτουν x100 μήπως και ανατραπεί το αρνητικό κλίμα που η ίδια η ΕΡΤ δημιούργησε και πιθανότατα θα μας ακολουθήσει και τον Μάιο αν όχι κάτι τα προσεχή χρόνια.
    Η ΕΡΤ πάντως ακόμα και με καλό αποτέλεσμα το Μάιο μόνο αρνητικό πρόσημο αποκτά για όλη τη φετινή διαδικασία.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Δεν ξέρω. Προσωπικά νομίζω ότι πρόκειται να έρθει ανατροπή, αν εννοείς τύπου να ακυρωθεί η επιλογή του ή να αποσυρθεί η χώρα. Η ΕΡΤ δυστυχώς έκανε τις αποφάσεις της και όπως φαίνεται δεν τη “συγκινεί ” τίποτα. Ούτε τι εστί δημοκρατία, ώστε να έβγαζαν μόνοι τους τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των φάσεων, ούτε καν το εξώδικο έτσι ώστε να βγάλουν μια επίσημη ανακοίνωση και να μην μαθαίνουμε πράγματα μέσω διαρροών…

      Απάντηση
  2. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Επιτέλους μόνο η ντουσκα είχε πάει και γενικά η εκπρόσωπηση μας θα επωφεληθεί από το να ακουστεί το τραγούδι και η χώρα μας.

    Απάντηση
    • Dhmhtrhs
      Dhmhtrhs says:

      Το ότι πήγε η Ντούσκα και όχι η Στεφανία και η Αμάντα και πέρυσι ήταν παντού η Ρονέλα, δείχνει πόσο δεν επηρεάζουν αυτά τα πάρτυ πλέον καθόλου τα αποτελέσματα. Γίνονται ξεκάθαρα για να διασκεδάσουν οι φανς που θα πάνε και μόνο κακό μπορεί να κάνουν μιας και ο ήχος είναι απαίσιος. Η τραγουδίστρια της Τσεχίας πέρυσι έλεγε πόσο την επηρέασαν τα αρνητικά σχόλια μετά τα πάρτυ για τη φωνή της. Ας επενδυθούν αυτά τα χρήματα στην σκηνική μας παρουσία και όχι σε τουρ

      Απάντηση
  3. Δημήτρης
    Δημήτρης says:

    Επιτέλους μόνο η ντουσκα είχε πάει και γενικά η εκπρόσωπηση μας θα επωφεληθεί από το να ακουστεί το τραγούδι και η χώρα μας! Πάντα διαφωνούσα με τα άτομα που λέγανε ότι έτσι προδίδει την έκπληξη για την συμμετοχή μας. ΠΕΡΣΥ η Ισπανία μια χαρά έκπληξη έκανε με την αλλαγή του κομματιού και την εμφάνιση ΟΠΙΟΣ θέλεις μπορεί!

    Απάντηση
  4. Tina
    Tina says:

    Πριν από τα οποία σχέδια για ευρωπαϊκή περιοδεία ελπίζω η ΕΡΤ να κάνει κάποια ανακοίνωση για το πότε θα ακούσουμε το what the say και όχι να το δώσει στην δημοσιότητα αιφνιδιαστικά όπως έκανε με την ανακοίνωση του Βερνίκου μέσα από το δελτίο της ΕΡΤ.

    Απάντηση
  5. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Οσο περιοδεια και να κανεις, αν το τραγουδι σου ειναι πατατινα, που μεγαλη πατατινα ακουγεται, δεν πας μπροστα.
    Σαν τους Αγγλους καθε χρονο που δεν αφηναν χωρα στο τουρ αλλα πατωναν παντα, τι ενθουσιαζεστε; Lol
    Να ενθουσιαζοσασταν αν ακουγαμε καμια τραγουδαρα στο αποσπασμα, δειτε που επεσε η Ελλαδα στα στοιχηματα. Εδω φαινεται να μιλαμε για πολυ πιθανο αποκλεισμο

    Απάντηση
    • Dimitris
      Dimitris says:

      Συμφωνώ απόλυτα. Το τραγούδι είτε μπορούν να το δεχτούν κάποιοι είτε όχι δεν άρεσε στην πλειοψηφία. Τώρα όταν κυκλοφορήσει ολόκληρο αν είναι τόσο τέλειο το ξανά συζητάμε. Προς το παρόν η πτώση της Ελλάδας στα στοιχήματα και εννοείται και αν υπάρξει αποκλεισμός οφείλεται ξεκάθαρα κατά 80% στο τραγούδι και κατά 20% σε αυτό που έγινε με την ΕΡΤ. Μην πω λιγότερο…

      Απάντηση
      • ArmpitOfEurope
        ArmpitOfEurope says:

        Οχι, θα οφειλεται κατα 100% στο τραγουδι. Κανεις δεν θα κατσει να πει τον Μαιο ” αχ αυτο ειναι καλο μα δεν θα το ψηφισω γιατι τον Ιανουαριο ειχε δραματα η ΕΡΤ ”.

        Απάντηση
  6. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Ίσως η ύπαρξη τέτοιου budget είναι και ο λόγος που τελικά ήθελαν τόσο πολύ να τον στείλουν. Panik από πίσω, ενώ ακούγεται ότι και η οικογένειά του έχει αρκετά χρήματα. Βασικά, δεν μπορώ να κατηγορήσω την ΕΡΤ αν ήθελε να μικρύνει το budget σε αυτή την εποχή που ζούμε. Απλά μπορούσε να το κάνει χωρίς να εξευτελίσει μια ολόκληρη διαδικασία.

    Απάντηση
  7. Christos P
    Christos P says:

    Πολύ σωστή κίνηση από πλευράς του για την προώθηση του τραγουδιού. Αν και αυτό έχει δείξει η ιστορία πως μπορεί να μετρήσει αρκετά στο τελικό αποτέλεσμα, μπορεί όμως και καθόλου.
    Παρ’ όλα αυτά ακόμα επιμένω, πως το να μη παίρνει θέση ο Βίκτωρ ή η δισκογραφική του για το φετινό ρεζιλίκι (είτε αποχωρώντας είτε ζητώντας αναβαθμολόγηση), πιο πολύ κακό, παρά καλό κάνει. Γιατί θα παραμένουν ακόμα αυτοί που αναξιοκρατικά κέρδισαν το χρίσμα. (είτε ήταν μπλεγμένοι εξαρχής, είτε τους βόλεψε η κατάσταση και σιώπησαν).
    Ελπίζω όλη αυτή αναταραχή να τελειώσει σύντομα, ώστε σε περίπτωση που αλλάξει ο εκπρόσωπος, να έχει χρόνο η Μελίσσα να προετοιμαστεί και ο Βερνίκος να μην κάνει τζάμπα σχέδια και στο τέλος απογοητευτεί περισσότερο.

    Απάντηση
  8. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δε παει να κανει περιοδεία και στον Αρη το τραγούδι δε συγκινεί και ουτε προκειται. Δεν ειναι η περιοδεία που θα το ανεβάσει. Ο αποκλεισμός ειναι πιθανός. Λογικευτειτε εσεις που λετε οτι ειναι θετικό. Το θετικό θα ειναι να δούμε τι θα γίνει επιτέλους με τις βλακειες της ερτ. Ειτε να αντικατασταθεί ο βερνικος είτε να αποχωρήσει η χώρα απο το φετινό διαγωνισμό

    Απάντηση
  9. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Περιοδεια σε ολη την Ευρωπη εννοουμε οτι θα εμφανιστουμε στα pre-parties φετος; Γιατι πως αλλιως να κανει περιοδεια ο Βικτωρ, εχει καποιο hit; Δεν εχει βγει και το τραγουδι μας να πω οτι θα παει στους εθνικους τελικους, οι οποιοι θα εχουν τελειωσει τον Μαρτιο. Κουφα λογια εντυπωσιασμου μου φαινονται για να ανατρεψουν λιγο το κλιμα

    Απάντηση
  10. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Δεν είμαστε στο 2005 που θα μπορούσε να μετρήσει όντως μία τέτοια προώθηση. Στην εποχή του ίντερνετ, αν ένα τραγούδι «πουλάει», μπορεί να γίνει επιτυχία μέσα σε λίγες ώρες…
    Ας εξηγήσουν τι συνέβη με την ψηφοφορία κι ας αφήσουν τέτοια μεγαλόπνοα σχέδια για την ώρα.

    Απάντηση
  11. Χάρης.
    Χάρης. says:

    Παιδιά αν το τραγούδι δε σου μένει με το ρεφρέν κ δεν είναι καλο οτιδήποτε κ να του κανεις δεν είναι καλο. Στην Ελλάδα είμαστε, στη χώρα των πελατειακών σχέσεων !!!
    Στα στοιχήματα η χώρα μας καταρρέει. Η κατάσταση για φέτος τελείωσε, ας μην έχουν προσδοκίες για τον τελικό της Eurovision. Ελπίζω ότι η Κύπρος θα κάνει καλή δουλειά φέτος. Να έχουμε κ κάποιον να υποστηρίζουμε αφού δε θα ναι η χώρα μας τελικό χεχε

    Απάντηση
  12. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Μη τα ξαναλεμε. Φέτος προωθούμε το πλουσιοπαιδο. Μπιζνα ειναι για αυτον να διαφημίσει την εταιρεία και τον απατο του. Δε παμε ουτε καν για τελικό. Βολεύτηκε η ερτ διοτι ολα αυτα ειναι χρήματα της πανικ. Για αυτο και επιλεχθηκε αυθαίρετα. Η ερτ φέτος απουσα ακομα και απο τα μαθηματικά της ψηφοφορίας. Επιτέλους ας μας πει καποιος πως βγήκε ο βερνικος

    Απάντηση
  13. Aggeliki
    Aggeliki says:

    Το ότι η ΕΡΤ δεν έχει μπει καν στον κόπο να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση κ να απαντήσει σχετικά με όλο αυτό που γίνεται, ασχολίαστο. Όσον αφορά το τραγούδι μας, δε νομίζω ότι σώζεται από promo tour κ τα σχετικα. Δεν έχει καθόλου καλή απήχηση κ αυτό είναι ολοφάνερο από τα στοιχήματα

    Απάντηση
  14. Ben
    Ben says:

    Τέλεια, σκεφτεται η ελληνική αποστολή να στείλει ταξιδάκια σε όλη την Ευρώπη τον εκπρόσωπο μας για να προωθήσει εν έτει 2023 το τραγούδι μας με όρους γιουροβιζιονικου μάρκετινγκ του 2003. Καλά θα πάει και αυτό.

    Απάντηση
  15. Christos P
    Christos P says:

    Πλάκα θα έχει αν η Μελίσσα βγάλει το τραγούδι από μέρα σε μέρα. Αν όντως είναι τόσο δυνατό, νομίζω πιο πολλά άτομα θα εκφράσουν τη γνώμη τους και τα στόματα κάποιων δημοσιογράφων, που υποστηρίζουν σε ενοχλητικό βαθμό την ΕΡΤ θα σωπάσουν.
    Μελίσσα βγάλε το liar χθες!!

    Απάντηση
  16. Vasilis
    Vasilis says:

    Μην κάνεις σχέδια, γιατί ο θεός γελάει λένε. Ελπίζω να τα καταφέρει η Melissa και να αποδείξει όσα λέμε και εμείς εδώ και τόσες μέρες. Η ΕΡΤ ακόμα μούγκα, στην στρούγκα, απορώ τι κάνουν και τι απαντήση θα δώσουν εν τέλη. Αν ήταν καμιά ελληνική εταιριουλα τώρα θα είχε ξεχαστεί αλλά με τους Γερμανούς δεν παίζεις. Συμφωνώ και εγώ να το βγάλει εδώ και τώρα το τραγούδι η Μελίσσα και ο Κούρτης και το ξεφτιλικι τους να μην έχει τελειωμό! Πάντως ο Βίκτωρ εμένα δεν μου φάνηκε καθόλου εντυπωσιασμένος στην πρώτη του συνέντευξη ως εκπρόσωπος, σαν να το ξερε.

    Απάντηση
  17. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Καλύτερα να αποσυρθεί η φετινή συμμετοχή. Το τραγούδι αδιάφορο. Ας κοιτάξουμε να σώσουμε την κατάσταση για του χρόνου γιατί φέτος παμε για μεγάλη κατρακύλα.

    Απάντηση
  18. Northman
    Northman says:

    Νομίζω είναι η πρώτη φορά, που η φράση “Καλή επιτυχία” θα είναι εξαιρετικά αναγκαία, όσον αφορά την φετινή συμμετοχή. Δεν παύω να προτιμώ την Melissa για φετινή μας εκπρόσωπο, αλλά πραγματικά στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, εύχομαι ο Victor να καταφέρει να γυρίσει αυτό το αρνητικό κλίμα, που έχει δημιουργηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των στοιχημάτων, που δυστυχώς ή ευτυχώς δημιουργούν τάσεις.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *