Ελλάδα: Στις 17/2 η Klavdia κυκλοφορεί το Holy Water!

Η Klavdia, αποτελεί μία από τους καλλιτέχνες που κατέθεσαν την πρόταση τους στην ΕΡΤ, προκειμένου και αυτή με την σειρά της, να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ήταν μια από τους επτά φιναλίστ της ΕΡΤ για την φετινή χρονιά και παρόλο που δεν πέρασε στον τελικό γύρο της επιλογής, ήρθε τρίτη στην προτίμηση της επιτροπής κοινού.

Πριν από λίγο η νεαρή τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή 17/2, θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που κατέθεσε στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2023, με τίτλο Holy Water.

Το τραγούδι υπογράφουν οι ARCADE (Ελλάδα 2020 και 2021), σε μια συμμετοχή με έντονο το θρησκευτικό, αλλά και το κοινωνικοπολιτικό στοιχείο.

Το Holy Water, αποτελεί μια μελωδική, slow μπαλάντα, με διακυμάνσεις.  Το τραγούδι αναδεικνύει την ισχυρή φωνή της νεαρής τραγουδίστριας, ενώ υπάρχουν συναισθηματικές εκρήξεις.

Παρακάτω δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Klavdia:

Θα θέλατε να δείτε την Klavdia να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023!

15 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    επειδή το βλέπω συνεχεια σε διάφορες αναρτήσεις… είναι ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ από την ίδια την ΕΡΤ οτι η Κλαυδία ήρθε 3η στην ψηφοφορία κοινού?

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Ουσιαστικά θα είναι (αν δεν κάνω λάθος) το πρώτο τραγούδι απ’ αυτά που κατατέθηκαν, που θα το ακούσουμε ολοκληρωμένο. Ανυπομονώ…
    Από τα υπόλοιπα θα ήθελα να ακούσω του Leon of athens, του Κούρτη και της Μελίσσας.

    Να ευχηθώ στην Klavdia να έχει επιτυχία το τραγούδι της και γιατί όχι, να ξαναδοκιμάσει και τις επόμενες χρονιές.

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε ένα από τα υποψήφια τραγούδια και φυσικά ελπίζω να κυκλοφορήσει σύντομα του Κούρτη καθώς ήταν ένα από τα υποψήφια τραγούδια που είχε ξεχωρίσει η ομάδα του eurovision fun όσο για την Μαντζουκης με όλα αυτά που γίνονται δεν ξέρω αν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της να το δώσει κάποια στιγμή στην δημοσιότητα.

    Απάντηση
  4. Vasilis
    Vasilis says:

    Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το what they say.
    Αχ γίνεται ο Κούρτης και η Μελίσσα να βγάλουν το τραγούδι τους, την ίδια μέρα με του Βίκτωρ ;; Να γίνει χαμός στα social της ΕΡΤ από σχόλια που θα ρίχνουν επικό κράξιμο. Έχω στεναχωρηθεί για τη Μελίσσα μας διότι τώρα δεν έχει καμία πιθανότητα να μας εκπροσωπήσει άλλη χρονιά, με τους κόπανους εκεί στο ραδιομέγαρο. Τουλάχιστον να την στείλει η Γερμανία και να ξεκολλήσει από το bottom 5. Ο Κούρτης έχει σίγουρα αρκετές πιθανότητες να πάει με Ελλάδα είτε του χρόνου η μέσα στα επόμενα χρόνια.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Απλώς είναι θλιβερό γιατί η κοπέλα θα μπορούσε να δήλωνε και φέτος συμμετοχή στην γερμανική επιλογή. Εκείνη όμως προτίμησε την Ελλάδα, τήρησε την υποχρέωση κάθε διαγωνιζόμενου να μην καταθέσει σε άλλη χώρα όσο το τραγούδι βρίσκεται στην κούρσα της διεκδίκησης (κάτι που δεν ίσχυε πέρυσι) ενώ η ΕΡΤ δεν τήρησε καμιά από τις υποχρεώσεις της.
      Πιστεύω και εγώ ότι θα ναι καλύτερο από το what they say και μακάρι όπως είπες να βγουν και τα άλλα να καταλάβουν όλοι και η ίδια η ΕΡΤ ότι φέτος δεν θα μας εκπροσωπήσει το καλύτερο κομμάτι μεταξύ των 106 αλλά όποιος διέθεσε το κάτι τις παραπάνω και είχε και 1-2 γνωριμίες. Κρίμα.

      Απάντηση
      • Vasilis
        Vasilis says:

        Γελοίοι είναι μωρέ. Να έχεις 2-3 καλά τραγούδια που μπορούν να σε βάλουν ξανά στην 10αδα και με τα φετινά χάλια γιατί όχι και στην 5αδα και να διαλέγεις ένα παιδάκι επειδή σου βάζει τα λεφτά και έχει μία εταιρία από πίσω ισχυρή. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν τους άρεσε ο Κούρτης( που προτιμούν τις μπαλάντες)
        και ξετρελαθηκαν με το what they say. Κρίμα φέτος έπρεπε Melissa να χορέψουμε λίγο, να θυμηθούμε την Ελλάδα που σάρωνε στο televoting. Από πότε έχουμε να στείλουμε ποπ που να έχει τις προοπτικές για υψηλή θέση; Σιγουράκι ότι το LiAR θα έκανε χαμό εδώ. Τώρα το παιδάκι θα παλεύει να φτιάξει το τραγούδι αλλά δυστυχώς μαγικά δεν γίνονται. Μακάρι όμως αν τελικά καταφέρει και πάει να βγεί κάτι αξιοπρεπές.

        Απάντηση
    • Dhmhtrhs
      Dhmhtrhs says:

      Δυστυχώς και της Μελίσσας και της Κλαυδία και του Κούρτη είναι ανώτερα από το what they say… Κατά εμέ πάντα. Με το καλύτερο μακράν το Liar

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *