Ελλάδα: Στις 6 Μαρτίου η κυκλοφορία του “What They Say”! | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα κυκλοφορήσει επίσημα την επόμενη Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023.

Το “What They Say” του Victor Vernicos θα δοθεί στη δημοσιότητα από την ΕΡΤ στην τελική εκδοχή του, μαζί με το video clip. Τα γυρίσματα του video clip, το οποίο έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ Γιάννης Γεωργιουδάκης, θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στην παραγωγή του κομματιού έχουν συμμετάσχει ο Κώστας Καλημέρης, ο Steve Sovolos και ο Βαγγέλης Γιαλαμάς.

Την επιμέλεια της εμφάνισης στη σκηνή του Λίβερπουλ αναλαμβάνει, όπως σας ενημερώσαμε σε σχετικό άρθρο, ο έμπειρος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος (Ελλάδα 2011, 2012).

Με μεγάλη ανυπομονησία λοιπόν περιμένουμε την αποκάλυψη της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2023 την ερχόμενη Δευτέρα!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

29 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ΕΡΤ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ;
    ΕΡΤ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ; says:

    Τί έχει πάθει η ΕΡΤ φέτος; Ο Κώστας Καλημέρης όσες φορές ανακατεύτηκε με τον διαγωνισμό πέσαμε στον κουβά.
    Ο άνθρωπος κάνει λαϊκά , Μαζωνάκη κ σια. Τι σχέση έχει με το 16χρονό;

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Για να δούμε…
    Πάντως αυτό το “, θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες” μου κάνει πολύ τελευταία στιγμή…
    Η επίσημη πρεμιέρα να φανταστώ στο κανάλι της panik; Ούτε λόγος για κατευθείαν προβολή στο επίσημο της EV.
    Ελπίζω να ανατραπεί όλο αυτό το αρνητικό κλίμα και να έχει κάτι δυνατό. Πάντως ακόμα και αν το κομμάτι είναι εξαιρετικό και καταφέρει να μπει δεκάδα αυτό δεν αναιρεί τις γελοιοτητες της ΕΡΤ.
    Εν αναμονή λοιπόν, και καλη μας επιτυχία!
    ΥΓ: Τον σκηνοθέτη που θα αναλάβει την σκηνική του παρουσία θα μάθουμε ή θα είναι Κίντερ έκπληξη;

    Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Για να δούμε θα καταφέρει ο Βερνίκος με το τραγούδι του να ανατρέψει την αρνητική πορεία που έχει έως τώρα η χώρα μας στα στοιχήματα ?Πάντως δεν αλλάζει η γνώμη μου ότι φέτος θα ήθελα να δω την χώρα μας να διαγωνίζεται όχι πάλι με μπαλάντα άλλα με ένα καλό ρυθμικό τραγούδι .

    Απάντηση
  4. Κατερίνα Κ.
    Κατερίνα Κ. says:

    Δουλειές του ποδαριού: τον έχουν επιλέξει εδώ και ένα μήνα γιατί κάνουν το κλιπ 5 μέρες πριν την κυκλοφορία;
    Η ΕΡΤ φέτος κάνει τα πάντα ανάποδα από ότι τα δυο τελευταία χρόνια και αυτό δεν θα μας βγει σε καλό.
    Το μόνο θετικό σε αυτό το χάος είναι ότι έχουμε εύκολο ημιτελικό.

    Απάντηση
    • Stavroula
      Stavroula says:

      Τα βίντεο κλιπ παίρνουν 2-3 μέρες να γυριστούν και λίγες μέρες ακόμα για το editing . Εδώ πέρυσι που είχαμε βιντεοκλιπαρα πήραν 3 μέρες αν δεν κάνω λάθος τα γυρίσματα και ίσως έπαιρναν και λιγότερο αλλά όπως θυμόμαστε όλοι δεν ήταν ευνοϊκός ο καιρός .

      Απάντηση
  5. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Από τη μία έχουμε συμμετοχές όπως της Loreen με standards διεθνών προδιαγραφών κι από την άλλη είμαστε εμείς που πάμε σαν το φτωχό συγγενή σε έναν διαγωνισμό που έχει γίνει πιο απαιτητικός από ποτέ.
    Δυστυχώς το σασπένς για τη συμμετοχή μας έχει χαθεί εδώ και δύο μήνες με ευθύνη της ΕΡΤ. Πολύ κρίμα…

    Απάντηση
    • Kyr
      Kyr says:

      +1. Το φετινό αγαπητέ δείχνει ότι αν συνεχίσουν έτσι, θα περάσουν πολλά χρόνια για να κατέβουμε ξανά, αν όχι με αξιώσεις, τουλάχιστον αξιοπρεπώς στο παιχνίδι

      Απάντηση
  6. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Να μας πείτε και ΠΟΥ θα το δουμε? ΕΡΤ? Youtube? Κανάλι της PANIK?
    Γελάω με όλους όσους περίμεναν αποκλεισμό απο την ελληνική δικαιοσύνη για χάρη της ωραίας Μελίσσα….

    Απάντηση
  7. Dennis
    Dennis says:

    Γιατί δεν στέλνουν μια φορά της μέλισσες με ένα ελληνικό κομμάτι;
    Πιστεύω ότι θα τα πάμε χίλιες φορές καλύτερα από ένα πιτσιρίκι που δεν το ξέρει κανένας
    Όπως το crayon που το λέει ο Χρήστος μάστορας και κάθε φορά που το ακούω μου σηκώνεται η τρίχα

    Απάντηση
    • Kyr
      Kyr says:

      Ευτυχώς που δεν είχαν πάει οι Μέλισσες το 2010 με τον “Κινέζο” για όσους θυμούνται! Με κάτι σαν το “Έλεγες” ή το “Κύμα” άλλαζε το πράγμα…. Σε κάθε περίπτωση το πρώτιστο είναι το τραγούδι, κατ’ εμέ, όχι τόσο το όνομα, πόσα πρώτα ονόματα στην ιστορία του διαγωνισμού πάτωσαν κυριολεκτικά…

      Απάντηση
  8. KostasEV
    KostasEV says:

    Όλες αυτές οι πληροφορίες μου βγάζουν 2018 vibes…
    Ένας άπειρος τραγουδιστής με μια άπειρη ομάδα και έναν σκηνοθέτη που έχει τη χειρότερη σκηνοθεσία ελληνικής συμμετοχής εδώ και μια δεκαετία (2012 Ελευθερίου).
    Καλά θα πάει αυτό…
    Ο πάτος της ΕΡΤ δε θα έχει όριο φέτος

    Απάντηση
  9. Μαρία
    Μαρία says:

    Δεν θυμαμαι ποιος ειχε πει παραπανω οτι τα γυρισματα παιρνουν 2 με 3 μερες και οτι τησ Αμαντας πηρε 3.Συμφωνω σε ολα αυτα που λες αλλα υπαρχει μια τεραστια διαφορα….Περυσι υπηρχε οργανωση…Τα γυρισματα στην Σύμη ειχαν ξεκινησει απο τις 2 η 3 Φεβρουαριου….Ηταν ολα ετοιμα απλα περιμεναν να περασει ο καιρος…Επισης ειχαμε μια δυνατη και εμπειρη ομαδα απο πισω….Φετος ομως ολα αυτα δεν υπαρχουν….Οργανωση 0,το βιντεοκλιπ στον αερα,υπαρχουν αρκετες πιεσεις.Παντως στο ημερολογιο τησ eurovsion μεχρι εχθεσ υπηρχαν κενες θεσεισ για το ποτε θα βγει το τραγουδι…Σημερα ομως οσες συμμετοχές δεν ειπαν κατι πηγαν αυτοματα στον Μαρτιο χωρισ ημερομηνια….Απο οτι καταλαβαινουμε υπαρχουν πιεσεις και απο την EBU.Kαι πανω απο ολα περυσι υπηρχε θετικο κλιμα και διαθεση ακομα και πριν βγει το οτιδηποτε….4η με 5η ειμασταν στα στοιχηματα επειδη περιμεναν κατι δυνατο…Φετος ομως αυτο καταρρίφθηκε και ειμαστε 32η…….. [η χειροτερη θεση που ειχαμε ποτε στα στοιχηματα ειναι 34η παλι φετος πριν 2 μερες και ανεβηκαμε μονο και μονο επειδη επεσαν οι αλλες]

    Απάντηση
  10. Tg
    Tg says:

    Εγώ δηλώσει σε προηγούμενα σχόλια την επιθυμία Μ μέχρι κ αργά η Μελίσα να πάρει το χρίσμα της εκπροσώπησης στον φετινό διαγωνισμό, κάτι με το οποίο συμφωνούν οι περισσότεροι, αλλά αυτό σαν ενδεχόμενο φαίνεται να μην υφίσταται. Παρά ταύτα, το ερώτημα είναι το εξής: Όλο αυτό το δυσχερές κλίμα έναντι του Βίκτορ (καθώς παρά τις κατηγορίες στην ΕΡΤ κ στον ίδιο δεν υπάρχει τόση στήριξη) αλλά κ την ομάδα του γενικότερα θα τους πεισμωσει ή θα τους απογοητεύσει;
    Ας ελπίσουμε να συμβεί το πρώτο και έστω κ με αυτό το αδιάφορο τραγούδι να εμφανιστούμε με αξιοπρέπεια.
    Υ.Γ. Birdy ακούω για Ηνωμένο Βασίλειο και με ένα τραγούδι κατά την γνώμη μου πολύ ανώτερο από τις σίγουρες και εν δυνάμει(εθνικοί τελικοί) συμμετοχές. Αχ ΕΡΤ….

    Απάντηση
  11. Music -Man
    Music -Man says:

    Άντε με το καλό λοιπόν. Φωνητικά δεν έχω κανέναν φόβο κ αγωνία, όλα τα υπόλοιπα είναι αμφίβολα για την ώρα. Όμορφο μουτράκι ο μικρός, γράφει, άντε να δούμε… Με το δεξί και καλή επιτυχία. Εννοείται βέβαια ότι τα παντα κρίνονται στην σκηνή τον Μάιο. Φαβορί καταποντίζονται και αδιάφορα τραγούδια πάνε στην δεκάδα…Καλή επιτυχία στον Βίκτωρα και στην Ελλάδα μας. Του χρόνου, να βάλουν μυαλό εκεί στην ΕΡΤ πάντως…

    Απάντηση
  12. Kyr
    Kyr says:

    Μέχρι τις 06 Μαρτίου θα έχει ξεκαθαριστεί, με τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής των ασφαλιστικών μέτρων της Μαντζούκη, και το τοπίο της συμμετοχής του Βίκτωρα… Πράγμα που σημαίνει ότι, για να υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες, είτε έχει γίνει κάποιου είδους “επικοινωνία” της ΕΡΤ με τον διοικητικό δικαστή, είτε απλά ευελπιστούν ότι η το αίτημα της έρμης προς το δικαστήριο θα πέσει στο κενό, δεδομένου ότι και τα χρονικά περιθώρια της EBU στενεύουν… Σε κάθε περίπτωση εντός της βδομάδας τελειώνει κι αυτή η γελοιότητα που η ίδια η ΕΡΤ προκάλεσε φετος, αν και θεωρώ δύσκολο να μην διαγωνισθεί τελικά ο Βερνίκος! Και οψόμεθα για τις λεπτομέρειες της όποιας συμμετοχής μας…

    Απάντηση
  13. gogos
    gogos says:

    Τυπικά η ΕΡΤ πρέπει να είναι έτοιμη ώστε να έχει έτοιμο τον “φάκελο” σε 2 εβδομάδες περίπου.
    Αυτό που βλέπω (ως ώρας) είναι ότι όλα κυλούν όπως άρχισαν… “βλέποντας και κάνοντας, για να βγάλουμε την υποχρέωση”…

    Από την άλλη βλέπω και την δισκογραφική εταιρεία να ρίχνει το “βάρος” της σε όλα τα επίπεδα, (οργάνωση, προώθηση, κ.τ…) προς στην Κυπριακή αποστολή.

    Εκτος αυτών, βρισκόμαστε εν αναμονή και των ασφαλιστικών μέτρων…

    Βλέποντας όλα αυτά δεν μπορώ να συμμεριστώ την αισιοδοξία κάποιων και απλά περιμένουν να μάθουν που θα γίνει η προβολή του βίντεο κλιπ, λες και όλα βαίνουν καλώς… Τι να πω. Μακάρι στο τέλος (αλήθεια το λέω), να διαψευσθώ πανηγυρικά!

    Απάντηση
  14. Greco London
    Greco London says:

    Ας πούμε ρε παιδιά ενα καλή επιτυχία στη συμμετοχή μας. Γιατι πρέπει σε κάθε άρθρο να αναφέρουμε τα ίδια και τα ίδια.. Ελπίζουμε σε μια όμορφη συμμετοχή με τη φωνάρα του Βίκτωρα. Καλή επιτυχία Ελλαδαρα και Βικτωρα μη μασάς προχώρησε κι εμεις εξω θα σε ψηφίσουμε

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Ναι δηλαδή θα είναι σαν να λέμε στην ΕΡΤ και του χρόνου πάλι κάντε τα ίδια. Όχι λυπάμαι στηρίζουμε την κανονική μας εκπρόσωπο και ελπίζουμε στη δικαίωση της. Εύχομαι να μην βρεθείς ποτέ στη θέση της Melissa και να σού κλέψουν κάτι που δικαιωματικά σου ανήκει.

      Απάντηση
  15. Vasilis
    Vasilis says:

    Μάλιστα, μάλλον έχουν βρει τον τρόπο για να πάει ο Βίκτωρας τους, η έχουν σίγουρο ότι θα χάσει η Μελίσσα τα ασφαλιστικά. Τέλεια!! Τι να πω μια χρονιά χωρίς ενδιαφέρον για την Ελλάδα, από που και αν το δεις από εκπρόσωπο ( αδιάφορος, βαρετός,) τραγούδι ( το ίδιο) στοιχήματα, συντελεστές, από την αντιμετώπιση της ΕΡΤ στο μεγαλύτερο της σε τηλεθέαση πρόγραμμα, όλα χάλια. Δεν υπάρχει αυτή η θετική αύρα που είχαμε όλοι με την Στεφανία και την Αμάντα, ο μικρός δεν έχει γκελ σε αντίθεση με την Μελίσσα που θα είχαμε μια εξαιρετική συμμετοχή, και ένα τραγούδι που θα άρεσε και στους Έλληνες . Αν το Die Together βγήκε 8ο ,φαντάστειτε το what they say και δεν έχουν και Φωκά. Κρίμα, πολύ κρίμα γιατί η κλεψιά από τι φαίνεται θα μείνει ατιμώρητη. Αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, εύχομαι να δικαιωθεί τελικά η αληθινή μας εκπρόσωπος, και να τη δούμε του χρόνου με ένα εξίσου καλό ανεβαστικό τραγούδι για την Γερμανία.
    Εμείς αν δεν ξεκουμπιστουν αυτοί της επιτροπής, με μπαλάντες και mid tempo θα πηγαίνουμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

    Απάντηση
  16. Vasilis
    Vasilis says:

    Να το θυμάστε αυτό! Ενας από τους δύο που είναι Panik θα πάνε καλά. Μαντέψτε ποιος;
    Αχ Μελίσσα μου θα είχαμε 3ο συνεχόμενο Top10 μαζί σου!
    Έπεσα κάτω από τα γέλια με το σκηνοθέτης της ΕΡΤ.

    Απάντηση
  17. Vasilis
    Vasilis says:

    Άντε να σκεφτόμαστε θετικά. Καλη επιτυχία. Η αμαντα όταν μπήκε στην 10αδα την θέλατε όλοι. Τέτοιο καιρό πέρυσι, την κράζατε… όλοι ίδιοι είστε.. φίλια από Γερμανία

    Απάντηση
    • ΑΝΔΡΕΑΣ
      ΑΝΔΡΕΑΣ says:

      Βασίλη καλησπέρα.

      Θα μού επιτρέψεις να σού πω πως πέρυσι όντως κράζανε την Αμάντα, ΑΛΛΆ όχι το τραγούδι, που μόλις το άκουσαν, οι 9 στους 10 (ίσως και περισσότεροι) ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *